Sayılarla DV2024
-
@Demayfo verdiğiniz bilgi hatalı, EU bölgesi için kota 21700 civarındadır.
-
@rarewonder Evet haklısınız ben geneli EU olarak yazmışım, üzgünüm.
-
Velhasıl kelam Ankara bu Green Card mülakatlarında sınıfta kaldı boşu boşuna Türkiye’yi cekilişe sokıyorlar formalite
-
@ahmet77 tam da ondan bahsediyordum ben de;
-
@evrimooloji merhabalar sizin cn yuksekmis nasıl Vize aldınız acaba dosyanızı nasıl taşıdınız bilgi verebilir misiniz?
-
@senamd merhabalar siz nasıl taşıdınız dosyanızı sürecinden bahsedebilir misiniz ?
-
@merveozdemir Profiline girerseniz paylaşmış oldugu deneyimi okuyabilirsiniz
-
@merveozdemir Lutfen deneyim basliklarini okuyunuz, herkes paylasti, size diger mesajınızda da yazdım.
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
Just FYI.
@ridetowild, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@misha90 Selam,
Temmuz ayı için dağıtılmaya başlanan EU mülakatları dahil olmak üzere toplam dağıtılan mülakatların %5.7 si Ankara'ya ait gözüküyor. Ankara'nın müthiş performansını da göz önünde bulundurursak bu yüzdenin düşmesi şaşırtıcı olmaz.
Kırılım olarak da her ay hangi konsolosluk kaç adet EU mülakatı dağıtmış görebilirsiniz.
-
@ridetowild 50 case giderken son iki ay 29 casede kaldı ankara 120 case borçlu ödesin artık borcunu hiç yakışmıyor
-
Arkadaşlar Açıklandı Kontrol edin!!
-
@Eneshan-Yesilyurt sadece mail gelmesi gerek nerden kontrol edilir başka ve kaç numaraya kadar bilen var mı
-
Bu seferde gelmedi mail bu ay içerisinde yine Temmuz ayı için mülakat dağıtılır mı acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@rarewonder Artık Haziran 2. Haftaya kaldık sanirim Ağustosa aliriz tahmini yapiyorum.
-
@Ercan-Şen Merhaba, numaralarımız oldukça yakın sanırım. Excel'e bilgilerinizi kaydetmiş miydiniz, çünkü sizi göremedim de.
-
Kayitli gözüküyor ama bi noksanlik yaptim herhalde bende görmüyorum duzeltmeye çalışırım
-
Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama dvcharts üzerinden son 7-8 yılda ankaranın hangi cn’lere kadar numara verdiğine baktım, geçen sene en kötü tamamlanan senelerden ama bu sene rekor olacak gibi duruyor. Atladığım bir sene varsa bilmiyorum ama kendi numaram özelinde baktım özellikle. Ankaranın hiç bu case numarasına mülakat vermediği bile olmamış. Eu özelinde bakmaya çalıştım.
-
@maliek42 bunlar daha iyi günlerimiz gibi duruyor, maalesef
-
@maliek42, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
Yanlışım varsa düzeltin lütfen ama dvcharts üzerinden son 7-8 yılda ankaranın hangi cn’lere kadar numara verdiğine baktım, geçen sene en kötü tamamlanan senelerden ama bu sene rekor olacak gibi duruyor. Atladığım bir sene varsa bilmiyorum ama kendi numaram özelinde baktım özellikle. Ankaranın hiç bu case numarasına mülakat vermediği bile olmamış. Eu özelinde bakmaya çalıştım.
2021’de 10058 olan kişi bile mülakat alamadı. Yani yeni bir durum değil maalesef. Ama evet, her geçen sene daha da kötüye gidiyor durum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum