DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar. 2021 talihlisi ve şu an amerikada yaşayan arkadaşım bana "DS-260 formunu doldurduktan sonra sana istenilen belgeleri bildiren farklı bir mail alman gerekiyordu." dedi. Benim aldığım tek mail "U.S. DoS - CEAC Confirmation" başlıklı sadece formu başarılı bir şekilde gönderdiğime yönelik bir mail idi. Arkadaşımın bahsettiği mail sonradan atılacak diye biliyordum. Bu konu hakkında bir fikri olan var mıdır?
-
@fatih-donmez DV2022'nin yarisi itibariyle belge gonderme adimi yoktur surec icinde. Mulakat alana kadar mail almayacaksiniz. Lutfen basliktaki ilk uc iletiyo bastan inceleyin, bu kadar temel konularla ilgili eksik bilginiz kalmasin.
-
@Iricss Soyle anlatayim; surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.
CN girisini 0'lar olamadan deneyin....
😐 -
@lumos surecimi imzaniza tasidim. Simdi yardim edebilir misiniz ds260 formunun son kisminda case numaramin yanlis oldugunu yazmakta ama birebir ayni yaziyorum dv2025 sitesinde olanla
-
@ugursway çok teşekkür ederim uğur bey. cok heyecanliyiz. 15 yıldır bekliyoruz bu anı. Bir soru daha soracağım. 4 kişilik bir aileyiz eşim ben ve 17 yaşında kızım 4 yaşında oğlum bankada göstermemiz gereken para hepimiz için en az kadar olmalı. (Ayrıca mülakattan geçersek satacagimiz bir evimiz ve arabamız var bunları beyan etmelimiyiz)
-
@Iricss Imza icin teşekkürler, aslinda bir onceki mesajda cevap da verdim. 0 rakamlari olmadan deneyin.
-
@ozlemus olmaz.
-
Sonunda oldu. Yardiminiz icin cok tesekkur ediyorum.
-
@cagla3404, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
mail adresimde alt tire işareti olduğu için kabul etmiyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
sizi forum kurallarına ısrarla uymamaktan dolayı bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.
-
@ahmeterol1912 hangi ülkede gireceksiniz mülakata?
-
@ollqher, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
herkese selamlar 14000 li sira numarasi nasil sizce sia gelir mi ?
son 3 yıldır gelmiyor mesela..
-
@Gizem-Arslan verilen linkte açıkça anlatıldı aslında konu.
ilgili kurallara uyuyorsanız almalısınız. -
@deryaasan sizden beklenen bütün birikiminizi göstermeniz. nakit, ev, araba, diğer taşınmazlar vb..
4 kişilik bir aile için geçmiş yıllarda gösterilen miktarlar 15K ~20K$ arası değişti.
5K$ gösteren de oldu, 1M$ ile mülakata giren de. göstereceğiniz miktarlar her zaman sizin abd'de yaşamayı planladığınız hayatla ilişkili..
bu yüzden bütün birikiminizi gösterin, sizden beklenen bu.. -
@gucarslan çok teşekkür ederim. Daha önce özelden yazdığım için kusura bakmayın lütfen nasıl yapacagimi bilmediğim içindi. Bilgi ve tecrübelerinden ileriki zamanlarda yine faydalanmak isterim. Güzel günler dilerim size .
-
@ugursway çok teşekkür ederim Uğur bey
-
@gucarslan son 3 yildir gelimiyor dediniz ya buna nasil bakiliyor ?
-
@ollqher geçmiş yılların excel listelerine bakabilirsiniz.
yüksek cn'lerde mülakat alanlar göreceksiniz, çoğu dosya taşıma işlemi yapıp başka yerde mülakat alanlar.güncel olarak DV2024'te halen CN5000'ler mülakat alamadı.
-
selamlar. DV2025 açıklanmadan 2 saat önce eşim adına B1/B2 vizesine başvurmuştuk benim zaten vizem vardı (green card başvurusunu unuttuk ve açıklanmasını filan arkadaşımız uyarınca aklımıza gelip kontrol ettik). DV2025 de eşim talihli olarak kazandı ama biz B1/B2 vizesini başvurup 15 Ağustos 2025 için randevu tarihi oluşturmuştuk bile. Sorum şu case number düşük sayıda muhtemelen ekimde açıklanır ve mülakat tarihi geldiğinde AIS üzerinden randevuyu kontrol etmek için B1/B2 vizesine başvurduğumuz hesabı mı kullanmak zorunda mı kalıcaz? iki vize türü için giriş kısımları farklı birisi nonimmigrant diğeri immigrant ama mail adresimizle immigrant kısmına girdiğimizde sayfa boş görüküyor. Bu kısım mülakat mailinden sonra mı aktif olacak?
-
@mrt01 4k ya ekimde sıra gelmez
-
@mrt01 temmuz'da halen CN5000 mülakat alamadı DV2024'te.
siz mülakat alın da AIS kaydı teferruat.
ayrıca mülakat tarihi için bir yer kontrol etmeyeceksiniz, size yeri ve saati bildirecekler eğer mülakat alabilirseniz.
sonra ais'e girip kayıt yapacaksınız, bir mülakat kovalamanıza gerek yok yani.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum