DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells peki caec sitesinden sign in kismindan mi girmem gerekiyor? kendi formunuzu acmayin deniyor buradan mi giris yapmaliyim? Girince formumu acmis oluyor muyum?
-
@crazycells peki caec sitesi uzerinden sign in yaparak mi aile bireyleri formuna ulasabilirim? Formu acmayin deniyor girince acmis oluyor muyum?
-
@Emre-Şafak ceac'da sign in yaptığınız için formunuz açılmaz, oradan giriş yapabilirsiniz. formu açtırmak için kcc ile iletişime geçip bunu talep etmeniz gerekir ki böyle bir şeyi sakın yapmayın.
ceac'a girdiğiniz zaman kendinize ait ds-260 formunu ve diğer aile üyeleriniz için bulunan formları göreceksiniz. herkes için ayrı ayrı dikkatle doldurun.
-
@cagla3404 ben şu siteden (https://www.postakodu.com.tr/) bakıp doldurmuştum. mahalleye göre değişiyor posta kodu.
-
@Yusuf-Uzak numara bültende aktif olmadan da taşıyabilirsiniz.
-
@kerem325 olur. adresi abd'ye giriş yaparken polise evraklarla birlikte vererek de değiştirebilirsiniz. vereceğiniz adres en geç sınırdan giriş yaparken belli olursa iyi olur yani. bir de kartın ulaşmasının bazı durumlarda 2 aya kadar sürdüğü söyleniyor. genellikle 2-4 hafta diyorlar. otel adresi verecek olursanız bu durumu da dikkate almayı unutmayın.
-
Merhabalar;
Bende DV-2025 talihlisiyim. Kazanan, mülakat için gün bekleyen tüm arkadaşların sürecinin en güzel şekilde geçmesini temenni ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
@crazycells DS-260 formunu doldururken danışmak istediğim bir konu var. Biz 3 kişilik bir aileyiz DS-260 formunu doldururken 3 ayrı form mu doldurmam gerekiyor, yoksa asıl talilhli (kendim) için bir form doldurup eşim ve kızımın bilgilerini bu formda mı belirtmeliyim?
Teşekkürler
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar tekrardan, bir konu hakkinda yorumunuza ihtiyacim var. abd adresi olarak gosterecek olacagim arkadasin bir mahkeme sureci bulunuyor. bu konu abd ye giriste vs bir sorun olusturur mu?
dava konusunu bilmiyorum, ama eger cok ciddi ve ulusal guvenligi tehdit edebilecek, federal bir suctan dolayi yargilaniyorsa o durumda sorun olma ihtimali yuksek; fakat bunun disinda eger arkadasiniza guveniyorsaniz bir sorun olmaz.
hocam selamlar, sizin soylediginiz gibi bir dava sureci olmadigini biliyorum fakat tam detayini ogrenmeye calisirim. tesekkurler bilgilendirme icin.
-
@Çaykaralı asıl talihli ile beraber mülakata katılacak herkesin ayrı ayrı form doldurması gerekiyor. yani sizin örneğinizde üç ayrı form doldurmuş olacaksınız.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells sonrasında telafi edilmedi ben açıldığında tekrar şans verildi diye biliyodum
-
@asper numara bültende aktif olmasan amerikaya gidip işlemleri başlatabiliyor muyuz?
-
@sdz evet şansınızı 0'a yakın bir noktadan 100'e yaklaştırmış olursunuz. böyle bir imkanınız varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim. ilgili başlıktan detaylı bilgi alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
Dv2025 talihlisiyim sıralamam 39** bu süreçte vize görüşmesi alamama ihtimalim var mı?(henüz ds260 formunu göndermedim)
-
ds260 formunda permanent kısmı yani orada kalacak adresim yok, ama greencard gönderebileceğim adres var ( uzaktan akrabamız tx beaoumantta onda kalma durumum yok),Bu adrese ne yazmalıyım sadece gitmek istediğim eyalet ve şehir (houstan tx) yazıp göndermeli miyim yoksa orada kalmayacak olsamda akrabamın adresini verip görüşmede bunu söylemeli miyim (yalan olsa da vize görüşmemi olumlu etkiler mi)?
-
Occupatıon kısmına öğrenci yazıpp 4 yıllık bölümümü yazdım, bu yıl sadece 1 dönem (ilk dönem) açıköğretim bölümüne katılmıştım çoğu derste başarısız olup 2. dönem için harç ücrreti yatırmadım onu da yazmam gerekir mi?
-
merhaba benzer durumdayız. arabistandayım, çalışma izni ile kalıyorum ve çalışma iznim her üç ayda bir yenileniyor. forumdan bir arkadaş çok sağolsun aydınlattı, 1 ay sonra belgelerimle kcc'ye mail atmayı planlıyorum bakalım ne olacak. bu arada talihli eşim. onun mailinden ve onun ağzından yazacağım, işte eşim şurda yaşıyor, orda hep birlikte girmek istiyoruz mülakata diye. sonrasında işten ayrılırsam ve dönersem türkiyeye, dosya taşınsa bile problem olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba? sonuçta sürekli arabistanda yaşama taahhüdü vermedim gibi bir düşüncem var.
-
Bir sorum olacak müsaadenizle,
2021 yılında boşanmıştım resmi olarak fakat;
DV çekilişi için 2024 kasımda ilk doldurduğum formda medeni duruma single mı, divorced mı yazdım hatırlamıyorum.
Ds260’a divorced yazıp gerekli belgeleri yükledim, (vukuatlı nüfus kayıt örneği)Çekiliş için doldurduğum formda single yazmışsam, yanlış bilgiden elenmeme neden olur mu ?
Ya da çekiliş için doldurduğumuz ilk formu herhangi bir yerden görebilme şansımız var mıdır ? -
Merhaba, formu doldururken böyle bir hata aldım. Fakat adreslerde bir sıkıntı göremiyorum. Ne yapmam lazım bu durumda?
Teşekkür ederim.IMG_20240511_234335.jpg -
@crazycells çok teşekkür ederim. Yeni yeni düzenimizi oturttuk benim de aklımdaydi zaten burdan çok yardımlar aldım sonra sizleri unutmuş gibi olmak istemiyorum yani :) ancak arkadaşımin durumu biraz acildi profil açıp soracaktı ben yine de erken davranıp sormak isterim biliyorsunuz çok önemli bu form erkenden de doldurmak lazım… o yüzden sormuştum eğer bir cevap verebilirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim deneyimlerim konusunu da detaylariyla ilgili başlıkta açıklayacağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum