Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.7k 953

• Bu ileti silindi!

• @canym Hocam, eşim hamile 1 ay kaldı doğuma. Ds formunu şimdimi doldurmaliyim yoksa doğumu bekleyip çocuk bilgisini girerek 1 ay sonrami doldurmaliyim. Bir süresi varmı.

• @Mehmet-Fatih-Aslan şimdi doldurun ds260 formunu. doğacak çocuk için mülakat tarihi aldıktan sonra ds260 formunu açtırıp çocuğunuz için form doldurabilirsiniz en erken şekilde ds260 formunu doldurun güncel bilgilerle

• @Mehmet-Fatih-Aslan
    Siz formunuzu doldurup gönderin, daha sonra çocugunuz olunca add Applicant yapıp diger aile üyelerini ekleyebilirsiniz, daha sonra mülakat maili alınca kendi formunuzu güncelleme talebinde bulunursunuz. Formunuzu gonderdikten sonra mülakat maili alana kadar formunuzu açtırmayın, bu süreçle ilgili örnekler var, yine okumanızı tavsiye ederim.

• @Mehmet-Fatih-Aslan case numberiniz 24binlerde görünüyor mülakat alma şansınız zor görünüyor turist vizeniz ile abd de süreci devam ettirebilirsiniz

• Selamlar 32xxx cn'im var. Bulgaristan vatandaşlığım var fakat Türkiye'de yaşıyorum. Vize sırasının Türkiyede gelmeyeceğini düşündüğümden DS260 ta normalde Ankara olan konsolosluğumu Sofia yapmayı düşünüyorum. Bu konuda daha önceden direkt DS260 üzerinde dosya taşımamda bir sakınca olur mu acaba

• Merhaba ds260 formunu dün gece doldurdum ve annemin kızlık soyismini yazacağıma güncel soyismini yazmışım napmaliyim?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Uzuzi ve diğer kazanan case number’ının yüksek olduğunu düşünen arkadaşlar;

Mülakat gelir mi gelmez mi konusunu düşünmek ve gözlemlemek için çok zamanınız olacak, öncelikle aşağıdaki süreçleri adım adım takip etmeniz sürecinize daha fazla fayda sağlayacaktır.

1- Dosya numaranızı imzanıza ekleyin (imzanızı güncelleyin) bu forumda cevap ve doğru yönlendirmeler almak için.

2- Yukarıdaki arama butonunu kullanmaktan, aklınıza gelen soruları anahtar kelimeler kullanarak forumdaki derin bilgi ve deneyimleri aramaktan çekinmeyin.

3- DS260 formunuzu en az hata ile, forumda detayları ile anlatılan videoyu izleyerek acele etmeden en kısa sürede doldurun ve submit edin.

4- Submit ettikten sonra hatalar olduğunu fark ederseniz formunuzu kesinlikle açtırmayın, sürecinize olumsuz etkisi olabilir.

5- Hayatınıza green card çekilişini kazanmamış ve sahip olduğunuz CN ile mülakat alamayacakmışsınız gibi devam edin. Çekirdek aileniz hariç komşu, akraba, eş, dostlarla kazandığınız bilgisini paylaşmayın ilerleyen süreçte olumsuz ve moralinizi bozacak yorumlar ile karşılaşmamak adına.

6- 01.10.24 tarihinde DV2025 mali yıl süreci başlayacak, sabırlı bir şekilde süreci takip edin, boş zamanlarınızda DV2024 aşamalarını ve DV2024 mülakat deneyimlerini okuyarak tecrübe edinmeye çalışın.

7- Mülakatınızı başarı ile geçinceye ve vizenizin basıldığı pasaportu konsolosluktan teslim alıncaya kadar sahip olduğunuz malınızı mülkünüzü asla satmayın, mevcut günlük yaşantınızda hiç bir şeyi değiştirmeyin.

8- Kazandığınızın zevkini ve tadını kaçırın 🥳

Bol şans 🍀

• @sbayrak Selamlar hocam bende aynı şekilde kararsızım eğer kccden maile yanıt yada herhangi bir geri dönüşte burayı güncellerseniz bende faydalanmış olurum. Şimdiden teşekkürler.

• Benim cn 27xxx ankara imkansız gibi. Ds-260 doldururken direkt avrupa da bir konsolosluk yazmam mantıklı mı? Yeşil pasaportum ekim ayına kadar olacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Formu bugün dolduracağım çünkü.

• Bu ileti silindi!

• @Revolter Merhabalar benim sıralamam da 24 binlerde yer tercihi ederken neyi dikkat etmem gerekiyor ve bizim ülkemizden ziyade başka bir yerde gelme olasılığının bir açıklaması var mı, teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• Merhaba bende DV-2025 talihlilerindenim. Aktif bir pasaport ve Amerika'da adresim olmadığı için DS-260 formunu bunlardan yoksun bir şekilde tamamladım. Sizce bu bilgileri mülakat tarihi belli olduğunda mail yoluyla mı ekleteyim yoksa direkt olarak mülakat günü evrak verme işleminde mi ekleyeyim. Teşekkürler.

• Merhabalar,

Bu seneki talihlilerden aile birleşimi vs yoluyla halihazırda aktif göçmenlik sürecinde olanlar var mı acaba? Veya böyle birini duyanınız/bileniniz var mı?

• @sbayrak Benimde bulgaristan vatandaşlığı var. AB ülkelerinde oturum iznim var.Bende Sofia mı yapsam ya da Frankurt Prag gibi yerlere mi taşısam gibi araştırma yapıyorum. Umarım sorunsuz şekilde Amerikaya gidebiliriz.

• Arkadaşlar merhaba Greencard 2025 ten hak kazandım ve ds260 formunu doldurdum. Gece vakti heyecanla doldurduğum için annemin kizlik soyadini şuanki soyadı olarak doldurdum ve bunu nasıl düzeltebilirim? Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar. DS-260 formunda, meslek ekleme kısmında, okul ve bölümüm dışında yaptığım 3D modelleme ve animasyon işimi eklemek istiyorum ancak formda adres bilgisi istiyor. Bu kısmı nasıl doldurabilirim? Ayrıca, daha önce çalıştın mı sorusuna dijital mecra üzerindeki deneyimlerimi nasıl ekleyebilirim? Teşekkürler.

• @ICu selam F2A - F2B başlıklı okuyun , ordan bir fikir edinebilirsiniz

• @Trio tebrikler, mulakata giderken yaninizda goturmeniz yeterli.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k