[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@cevocevo DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Selamlar,
13xxx -15xxx olup hala evrak maili gelmeyen var mı acaba? benim 14xxx ama hala almadım.
Aynı durumda olan var mı acaba?20.000'lere gelmisti diye hatirliyorum email, eger gelmemisse gecikmesinde sayin @israfil in belirttigi gibi DS260 formunun gonderilme tarihi etkili olmus olabilir.
-
@cevocevo Benim de case no 13xxx, KCC evrak gönderdiğimizde otomatik cevabı gelmişti ancak onay maili henüz bize de ulaşmadı. Biraz daha bekleyerek gelmezse KCC'ye mail atmayı düşünüyorum.
-
@cevocevo 15bin bekliyoruz hala endişeyle; ya rahat bir görevliye denk geldik ya da Amerika da yaşadığımız için geçmiş incelemesi uzun sürüyor diye düşünüyorum. Ds260 Mayıs’ta gönderdik geç göndermek ile alakalı değil sanki. 22 Ocak hedef, gelmezse kccyi telefon ile aramayı düşünüyoruz
-
@elif-unal bizim de gelmedi bizde gecen yil amerikada yasadik ve ds260 i 5 haziranda submit ettk.Esim aradi bi problem gorunmedigini ds260 in process edildigini 2-3 haftaya mail gelecegini ama istersek suanda belgeleri atabilwcegimizi soylediler bizde attik.siz tabi gene arayin onden bilgi alin.
-
@mel evet en kötü öyle yapacağız, teşekkürler
-
Selamlar, DS260'ı gönderdim, kentucky den mail geldi onları gönderdim, o nlarda onaylandı ancak şu an istanbul içinde başka bir ilçeye taşındım, DS260 a yeni taşındığım adresi eklemem gerekiyor mu? yoksa konsoloslukta ekletebilir miyiz? İkametkahım da değişecek sonuçta artık kadıköy de değilim, sancaktepedeyim, bu yer değişikliğini DS'&= a şu an güncellememem gerekiyor mu?
-
Merhabalar, DS260'a girmeye çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum, ne yapmalıyım acaba?
The Case Number entered is currently unavailable. Please try again later or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
-
@harun-can-akengin aynı benim gibi hep bu hatayı veriyor girmek istediğimde
-
@yılmaz umarım bilen biri vardır da çözebiliriz bu sorunu
-
@harun-can-akengin bende de oldu birkaç gün önce, kullandiginiz taraycinin gecmisini silin yada baska taraycidan deneyin, bende öyle yaptim sorunusuz sekilde girebildim.
-
@muhammetnzr tamamdır çok teşekkür ederim
-
@muhammetnzr denedim fakat hala aynı hatayı veriyor, daha sonra denemek gerekiyor sanırım
-
@elif-unal
selamlar, tesekkurler bilgiler için, bize bu gun evrakları gönderin maili geldi.bilginize.
2019EU14xxx -
@nicely DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Selamlar, DS260'ı gönderdim, kentucky den mail geldi onları gönderdim, o nlarda onaylandı ancak şu an istanbul içinde başka bir ilçeye taşındım, DS260 a yeni taşındığım adresi eklemem gerekiyor mu? yoksa konsoloslukta ekletebilir miyiz? İkametkahım da değişecek sonuçta artık kadıköy de değilim, sancaktepedeyim, bu yer değişikliğini DS'&= a şu an güncellememem gerekiyor mu?
Hayir gerekmiyor. Boyle bir degisiklik yapmamalisiniz.
-
@harun-can-akengin DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@muhammetnzr denedim fakat hala aynı hatayı veriyor, daha sonra denemek gerekiyor sanırım
sistemde boyle hatalar olabiliyor arada.
bence de daha sonra deneyin, ayrica web browser'lardan da kaynaklanabiliyor. Dolayisiyla farkli zamanlarda farkli web browser'lardan giris yapmaya calisin.
-
Selamlar, acaba birth certificate için tüm aile için tek vukatlı nüfus kayıt örneği yetrlimi yoksa herkes için ayrı belge mi göndermek gerekiyor. eşlerin belgelerinde gördüğüm kadarıyla isim sırası değişik. eğer çocuk için almak gerekirse e-devlet hesabı olmadığından nüfus müdürlüğünden almak mı gerrkecek. Bilgisi olanlar yardımcınolabilirmi?
-
@cevocevo süper gözünüz aydın :)
-
Arkadaşlar, görülüyorki 13,14,15 binlere evrak maili gelmeye başlamış. Hepiniz için hayırlısı olsun. Eğer excel tablosunda isminiz yoksa veya tarihi işlemediyseniz. Biz yüksek case lilere yön vermesi adına işleyebilirseniz çok seviniriz. En kısa zamanda herkesin vizesini alması dileğiyle...
-
@cevocevo çocuk için gerek yok, zaten sizin nüfus kayıt örneği nde çocuk görünüyor. Ben çocuk için göndermedim,sadece eşim ve benimkini gönderdim, kcc den evraklariniz eksiksizdir cevabı geldi..
-
Merhabalar
Bilgisi olan lutfwn donsun
2019EUxxx 2018 ekimde vize mizi aldık ve 2018 ekimde uscis parasını ödedim bu arada 3 kişiyiz ben eşim ve oğlum
2
2018 aralık 19 unda usa ye giriş yaptık
Greencard bana çıkmıştı
10 ocak 2019 da benim greencardım geldi fakat eşimin ve çoçuğumun ki gelmedi
Normalmidie gelir mi bekleyelim mi yoksa nereye sormamız gerekiyor
Bilen eden var ise bana dönüş yapabilir mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum