DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
değerli DV2025 talihlileri..
sonuçlar açıklandıktan sonraki bir kaç gün, DS260 formu doldurmak için kullanacağınız web sitesine yoğunluktan dolayı erişim sağlayamayacaksınız.
bu sizin bağlantınızdan ya da sistem ayarlarınızla alakalı değil, tamamen yoğunluktan dolayı yaşanan bir durumdur.
lütfen telaş etmeyin ve mümkünse TR saati ile sabah erken saatlerde giriş yapmayı deneyin. ayrıca doldurduğunuz her sayfa sonrası formu kaydedip o şekilde ilerleyin ki, girdiğiniz veriler kaybolmadan devam edebilesiniz. eğer formu doldurma sırasında hep aynı yerde donma ya da aynı yerde hata mesajı alıyorsanız, lütfen farklı tarayıcılar ile (chrome, edge, firefox gibi) ve mobil ağ kullanarak deneyin.
acele etmeyin!
formu aynı gün, tek seferde doldurup submit etmek zorunda değilsiniz. mümkün olan en kısa sürede (5 ~ 10 gün) doldurup submit ediyor olmanız bir sorun teşkil etmiyor. önemli olan doğru, sağlıklı ve eksiksiz şekilde doldurmuş olmanızdır.
sorunsuz, bol mülakatlı, ap'siz bir mali yıl olsun ;)
-
C crazycells , bu başlığın kilidini kaldırdı
-
Umarim 2-3 saat sonra bu yilin talihlisi olarak bu baslikta yer alirim.
-
Gönülden isteyen, süreci baştan sona tamamlayabilecek herkesin hayallerinin gerçek olması dileğiyle. Başlıyoruz!
-
şuralarda bi yerde pozisyon alalım belki bu akşam buralı oluruz :)
-
Kazananları şimdiden tebrik ediyorum. Umuyorum onlardan biri de ben olurum.:)
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Selâm ve saygıyla teşekkürler arkadaşlar.
-
@crazycells Selâm ve saygıyla teşekkürler.
-
@gucarslan Selâm ve saygıyla teşekkürler.
-
Kazanan herkesi tebrik ederim. Umarım sıkıntısız bir mali yıl olur.
-
Kazanacak olanları, şimdiden tebrik ederim.
Yeni hayatları, herkese mutluluklar getirsin. -
Bu ileti silindi! -
@tunah4nby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@beceke daha açıklanmadı demi ben hata alıyorum sitede
talihli olmadan bu basligi kullanmayin lutfen , su an sorulariniz icin su basliklari kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6413/dv2025-sohbet-odası/
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7236/dv2025-sonuç-kontrolü-sırasında-karşılaşılan-hatalar/
-
Merhaba arkadaşlar bu sene tekrar çıktı nasibimiz varmış
-
@musa-k tebrikler.
görüyorum ki DV2024 mulakatiniz belli olmuş.
DV2024'ten vizenizi alacağınıza eminim, bu yüzden lütfen DS260 formumuzu mulakatiniz sonrası işleme alin.
DV2025 için doldurmaniza gerek kalmayacak muhtemelen.. -
@musa-k, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar bu sene tekrar çıktı nasibimiz varmış
tekrardan tebrikler!
-
@musa-k Cn kaç çıktı bu sene?
-
geçen sene bu saatler, 2024 başlığı altında ne heyecandı :-)
2025 GC talihlileri arkadaşları tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun hepiniz için. -
Merhaba, 2025EU25XXX şeklinde bir case number için yurtdışından mı yoksa Türkiye'den mi ilerlenmesi daha doğru olur? Ayrıca bu sene yurtdışından herhangi bir konsolosluk Türk vatandaşlarına bu süreçte yardımcı olacağını belirtti mi? Nasıl bir ilerleyiş önerirsiniz?
-
@noyz 25k case number için dosya taşıma yolunu öneriyorum. 25k türkiye şartlarında vize imkansıza yakın
-
E Emre Kurtulmuş bu başlıktan bahsetti
-
M Murat 4 bu başlıktan bahsetti
-
@noyz Merhabalar, öncelikle tebrikler. Lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.
Ayrıca bu başlığın ilk iletilerini okursanız aklınızdaki soru işaretleri için faydalı olacaktır.
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum