DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@lumos Teşekkür ederim
-
@devrim-astan merhabalar Mülakatınıza tercüman ile katılabilirsiniz, sanırım siz dosyanızı Türkmenistan’a taşıdınız, lütfen sürecinizi foruma aktarmayı unutmayınız. Sizden sonra gelen arkadaşlar için çok faydalı olacaktır, bol şanslar.
-
@gucarslan Uğur bey merhaba . tercüman götürsek kabul etmeme gibi bir durum var mı bu durum da her konsolosuğun inisiyatifinimi kalmışmıdır acaba?
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
@Biks ben de mail atmaya başlayacağım, ankara’ya bırakırsak olumsuz sonuçlanacak gibi :(
-
@emirhankarakoc O portaldan mülakat tarihinizi değiştirmeniz işe yaramayacaktır. Eğer mülakat tarihinizde güncelleme istiyorsanız, bunu konsolosluğa bildirip onların değiştirmesini talep etmelisiniz. Bol şanslar.
-
@mrt-gkce Konsolosluktan onay alarak tercüman götürmeniz gerekiyor zaten, siz herhangi bir bildirim yapmadan yanınızda götürdüğünüz x kişisinin o binaya girebileceğini mi düşünüyorsunuz?
-
Herkese selamlar. Az öne Viyana'dan 11.06.2024'e mülakat maili aldım. 21 Mayıs'a sadece orada boşluk olduğu için Malta'ya schengen için randevu oluşturdum umarım sürece kadar sonuçlanır. Herkesin şansı bol olsun.
-
@Hanhun mesaj yazdığım kişi tanıdığım biz aramızda ironi yapıyoruz size özel yazmadım ayrıca endişelenmenize gerek yok ds 260 benden önce göndermişşiniz mülakat maili size benden önce gelecek nasıl olsa beklemeye devam edelim herkesin yolu açık olsun
-
@Hanhun var kardeşim var ben ortaya yazmadım arkadaşıma yazdım senin endişelenmene gerek yok ds 260 benden önce doldurmuşsun
-
@Caner-Urker Hayırlı olsun hocam, aman schengen belgelerini iletirken eksiksiz olmasına dikkat edin, yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna yaklaştınız bir sorun olmasın. 11 Haziran akşamı deneyimlerinizi okumak isteriz.
-
Merhabalar,
Herkes başka bir şey yazdığı için bir şey sormak istiyorum. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/4 linkinden de okumalar yaptım. Herkes çok kolay dosya taşıyor gibi görünüyor, özellikle Viyana'ya. Oturum iznine sahip olmadığımız bir ülkeye, dosyamızı taşıyabiliyor muyuz?
Dosya statüm: current -
@salih-atilla ''DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları'' altında
12.300 küsur ileti yazılan başlığa yazıldığını görünce ortaya yazdığını düşünmüştüm. Ek olarak maalesef Ds formunun erken gönderilmesi 2024 yılında bir etki göstermiyor. 20 binlerde olup süreci takip edip çabalayan kişiler yalnızca daha az şanslı olduğu için vizesini alamıyorlar. Umarım siz en kısa sürede vizenizi alırsınız. İyi forumlar. -
@Eozakturk Merhabalar... Evet tabi ki taşınabiliyor. Yalnızca taşıyacağınız konsolosluğun inisiyatifine bağlı olarak gerçekleşiyor transfer işlemleri. Orada da konsolosluğun yoğunluğu ve biraz da şans devreye giriyor. Mesela Nisan ayında 3 mail atmama rağmen benim dosyam taşınmadı fakat mailine 10 dk sonra olumlu dönüş yapılan arkadaşımız var. :) Geçmiş yıllardaki mülakat deneyimleri veya excel tablolarına bakarak, hangi ülkelerin dışarıdan dosya kabul ettiğini bulabilirsiniz.
-
@Eozakturk çok mu kolay? Çok kolay değildir ya.En azindan ben Birgün tasirsam kolay olmayacağını düşünüyorum
-
@Hanhun takma kafana hepimiz gerginiz inşallah şu mail hepimize gelirde sıkıntıdan kurtuluruz
-
@salih-atilla
Abi o dinazor çevirme yapılacak inşallah. :) -
Merhabalar, Bir şey sormak istiyorum. Mülakat mailini aldım hazırlık sürecindeyim. DS260 formunu doldurduktan sonra askerliğimi tamamladım. DS260 formunu tekrar açtırıp askerlik durumumu güncellemem gerekir mi? Teşekkürler.
-
-
@gucarslan yükledim. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum