DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @devrim-astan şu saatten sonra yeter ki kabul alın..


  • @ugursway şu an merak ettiğim tek şey mülakat maili kimseye gelmiyor mu ? sıradan mail gondermeye devam edilmiyorsa devam edilecek mi yoksa artık bu sene için mail gönderilmeyecek mi ? çünkü forumdaki listeye göre yaklaşık iki aydır mail gitmiyor kimseye


  • @sonokege Merhabalar, öncelikle kutlu olsun. Şuan için yapmanız gereken birşey yok. Mülakat yerinizi öğrenmek için [email protected] adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Mail başlığına dosya numaranızı yazıp aşağıdaki taslağı dosyanıza uygun şekilde düzenlediğinizden emin olun. Buyrunuz ;

    Name - Surname :
    Date of Birth : mm/dd/yyyy
    Case Number :

    Dear KCC Officer,

    Could you please give me information about where my interview place will be ?

    Thanks.


  • Merhaba arkadaşlar Ds 260 Formunu doldururken 6 yaşındaki kızımın pasaportu henüz elimize gelmemiş ve onu boş bırakmıştık. Şimdi onu değiştirmem gerekir mi. ?
    Ve ds forumunda adres kayıtımı daire no olarak yazmışım resmiyette 5 şeklinde bunları ne yapmam gerekir.?

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   D dkagan55 

  • @enolawolfgang inşallah en kısa sürede.


  • Herkese merhabalar, bir süredir eşimle beraber İngiltere'deyiz. Mülakat yerimizi de bu sebeple KCC ile yazışarak Londra'ya taşıttık. Bu konuda sormak istediğimiz birkaç soru var. Özellikle Londra'da mülakata girmiş kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsek çok seviniriz. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

    1 - Londra'da sağlık muayenesi genel anlamda nasıl işliyor? Aşı konusunda, geçmişte olduğumuz aşıları nasıl kanıtlıyoruz ya da kabul etmedikleri takdirde hangi aşıları yapıyorlar?

    2 - Mülakatta önceliklendirdikleri evraklar neler?

    3 - Bayramda Türkiye'ye ailelerimizin yanına gitmeyi düşünüyorduk ve mülakat tarihi de bayram öncesi yakın bir tarihe verildi. Acaba vize onayı ve pasaportları geri alma süremiz tahmini kaç gün sürer?

    Süreçler umarım herkesin gönlünce olur.


  • Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey


  • @Revolter size çok teşekkür ederim🙏


  • Merhaba, aynı durum başına gelen var mı ve ne yapmak gerekir diye yazıyorum. Case numberimiz 16 binlerde ve şu anda oturma izni ile Almanya'dayız. Dosyamız KCC'de görünüyor. Frankfurt konsolosluğuna dosya taşıma için email attığımda:

    According to our records, your case is still at KCC. Please contact KCC directly with your request to have the processing post changed from Ankara to Frankfurt.

    yanıtını aldım. Sonrasında KCC'ye mail attığımda ise

    Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application or change interview location

    yanıtını aldım. Bu durumda KCC dosyamızı Ankara'ya göndermeden (ki numara yüksek olduğundan bu hiç gerçekleşmeyebilir) dosya taşıması yapamıyor muyuz?


  • @emaywhite Merhaba, aynı problemi yaşıyoruz. Almanya’ya ikametimi aldım. KCCye yazmamı istediler. KCC current olduğum için taşımıyor. Konsolosluğa yönlendiriyor. Frankfurt Konsolosluğu ise artık maillerimize dahi dönmüyor. Frankfurt Konsolosluğuyla ilgili durum bu şekilde sanırım. Umarım dosyayı kendilerinin taşımaları gerektiğini geç olmadan anlarlar. Almanya’da iken aradım konsolosluğu ve sadece visa navigatorden yardımcı olabileceklerini söylediler.


  • @ebruayvazoglu Viyana konsolosluğunun bunu yaptığını söylemek birşey değiştirir mi acaba? Veya siz bunu iletmiş miydiniz Frankfurt konsolosluğuna?


  • @sonokege Rica ederim, ne demek.

  • ⭐⭐

    @emaywhite Benzer durumlar çok olmakta, israrla mail atmaya devam etmelisiniz, başka bir yöntemi yok maalesef. Frankfurt oldukça yoğun ve ozellikle Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle kapasite üstü çalışmakta ve mağdurlara öncelik vermekte. Kolay gelsin. Kısa sürede taşırsınız umuyorum ki.


  • @emaywhite Viyana örneğinden bahsetmedim hiç maillerimde. Daha çok KCC nin current olmam nedeniyle talebimi yerine getirmediğini yazdım. Forumda KCCnin cevabını da ekleyin demişlerdi. O yüzden KCC nin olumsuz cevabını da ekliyorum.


  • @KEMALAKKAYA Pasaportu mülakat günü yanınızda götürüp orada bilgilerin güncellenmesini isteyebilirsiniz. Aynı durum adres için de geçerlidir. Dosya açtırmanıza gerek yok. Şimdiden hayırlı olsun.


  • @melanur Erişim sağlanmıyor linke içerikte ne var acaba?


  • merhabalar, biz de viyana'dan olumlu dönüş aldık. mart ayı başından itibaren dönem dönem mail atıyorduk dosya taşıma için, 18 nisanda dosyamızı taşıyacaklarına dair mail aldık. 19 nisanda ise mülakat tarihimizin 6 haziran 2024 olarak belirlendiğini bildirir ikinci maili aldık, umarım herkesin gönlünden geçirdiği gibi süreçler yaşanır


  • @melanur Harika bir haber. Okuyamayanlar için açıklamanın orjinalini ekliyorum.

    WASHINGTON—U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) today announced the upcoming opening of international field offices in Doha, Qatar, and Ankara, Turkey, to increase capacity for refugee processing, strengthen strategic partnerships, and facilitate interagency cooperation.

    “Opening these field offices establishes a USCIS presence and expertise in critical locations in the Middle East and is part of our commitment to the Biden-Harris administration’s efforts to facilitate safe, lawful, and orderly migration and family reunification,” said USCIS Director Ur M. Jaddou. “Our presence in Qatar and Turkey expands USCIS’ footprint outside the United States, supports our humanitarian mission, and strengthens the integrity of the U.S. immigration system.”

    The Biden-Harris administration set the refugee admissions ceiling for fiscal year 2024 at 125,000 refugees. Establishing USCIS field offices in Qatar and Turkey will support the U.S. Refugee Admissions Program’s infrastructure in the region. It also will directly support long-established and increasing USCIS refugee processing circuit rides.

    Qatar is a critical location and a regional refugee processing hub. Refugee coordinators from the U.S. Department of State’s Bureau of Population, Refugees, and Migration (PRM), as well as a suboffice for the Resettlement Support Center for the Middle East and North Africa, are already in Qatar. USCIS’ Doha Field Office will be located in the U.S. embassy facility at Camp As Sayliyah, and staff will also periodically meet with the public for scheduled appointments at the U.S. Embassy in Qatar.

    Turkey is also a critical location and regional refugee processing hub. The headquarters office for the Resettlement Support Center for Turkey and the Middle East is in Turkey, as are PRM refugee coordinators and a regional office for the United Nations High Commissioner for Refugees. USCIS’ Ankara Field Office will be located in the U.S. Embassy Ankara.

    USCIS staff will assume responsibility for processing Form I-730, Refugee/Asylee Relative Petition, from State Department consular staff, assist with certain fraud detection-related activities, and provide other limited services. Services at both locations will be available only by appointment. USCIS will update the International Immigration Offices webpage to include information about the field offices, services and appointments.

    With the opening of the Doha Field Office on May 7, 2024, and the Ankara Field Office on May 9, 2024, USCIS will have 11 international field offices. Other international field offices include Beijing; Guangzhou, China; Guatemala City; Havana; Mexico City; Nairobi, Kenya; New Delhi; San Salvador, El Salvador; and Tegucigalpa, Honduras.

    Last Reviewed/Updated:
    04/23/2024


  • @GOKAY-0 mültecilerin başvurma işini kolaylaştıracak bir yapı anladığım kadarıyla, şöyle bir faydası olabilir, green card la ilgilenen personelin başı biraz daha rahatlayabilir.


  • @sonokege hayırlısı olsun darısı başıma bende 20 Nisan da atmıştım ve olumsuz veya olumlu bir yanıt gelmedi inşallah bana da olumlu dönerler 🙏🏻


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

247
Çevrimiçi

41.5k
Kullanıcı

4.4k
Konu

429.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum