ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
Vatandaslik basvurusu bilgisi 2017 den
Acaba daha yakin tarihli guncel bir paylaaimvar midir? -
@Mrs-Cakal @turkay Benimde aynı şekilde oldu. Re entry permit nedeniyle parmak izi biyometrik fotoğraf istemediler. 2.notice den sonra Mülakat tarihi belli oldu. 3.Notice ile mülakat tarihi arası takriben 3-4 hafta arası.Benim Mülakata kadar süreç 3 ay isim değişikliği nedeniyle tüm süreç 4 ay sürdü. Bulunduğunuz eyaletin servis yerinin yoğunluğuna göre bugünlerde mülakat tarihi belli olur.
-
Merhaba, Acaba n400 formu son zamanlarda degismismi? Part 1 kisminda "information about your eligibility" kismi yerine "What is your basis of eligibility" yaziyor bende ayrica "have been a lawfull permanent resident of the usa for at least years" kismi yok "General provision" diye bir bolum var benim duruma bunu isaretledim. Ayrica evlilik durumunu soruyor ama esimin bilgilerini bile dolduracak bir alan yok benim e fill formunda. Izledigim videolarda bu konulara detayli deginiliyor ama benim online hesapta doldurmam gereken kisimlarinda olmamasi bende suphe olusturdu. Tesekkurler
-
@yenidunya merhaba,bendede aynisi cikiyor bende general provision diye isaretledim ama daha iyi bilgisi olan bilgilendirirse cok sevinirim tsk
-
@redsat2000 mulakattan sonra seramoni takriben ne kadar zamanda belli oluyor. cunku bizim soyle bir durumumuz var ve bu beni acikcasi endiselendiriyor biz tam 4 ay sonra turkiyeye tatile gidicez 2 ay kalicaz ve dondugumuzde hawaii ye tasincaz suanda californiada yasiyoruz. seramoni ile pasaport arasi da 2-3 hafta suruyormus anladigim kadariyla.
-
@Mrs-Cakal isim değişikliği yoksa 1-2 hafta içinde seramoni oluyor. Eğer değişiklik varsa 2 ay min
-
@redsat2000 cok tesekkur ederiim .
-
İyi gunler , n400 doldururken 4 yıl 9 oldugunda basvurabiliyoruz kaldıgımız yer adrslerini yazarken 3 ayı Turkiye adresinimi yazıyoruz tecrubesi olan arkadaslar cevap verirse sevinirim , ayrıca ben ortapedik engelliyim fakat mulakata gidebilirim engelli oldugumu isaretlemelimiyim birde oglum hem universite okuyor yazları part time calıştı her ikisinide yamalımı yoksa bir tanesini yazsa yeterlimi cevaplarınızı bekliyor esenlikler diliyorum..
-
arkadaslar selam ocakta basladik biometrik parmak izi verdik ama vatandaslik testi randevusu almadik 3.5 aylik bekleme suresi normal mi
-
@turtadaturta, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
arkadaslar selam ocakta basladik biometrik parmak izi verdik ama vatandaslik testi randevusu almadik 3.5 aylik bekleme suresi normal mi
Normal. Yakında gelir randevu.
-
@turtadaturta, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Bizim houston da toplam süre bu aralar 70-80 gün sürüyor. Baştan sona. Eyalet şehre göre değişiyor tabi, pandemi sonrası 6-7 aydı en az.
-
Merhabalar, bugün ben de Vatandaş oldum. 2 ay önce de eşim, kızım ve oğlum vatandaş olmuşlardı.
Eşim ve çocuklarımın pasaportları 27 gün içinde geldi. Hızlandırılmış başvuru yapmamıştık. Yarın da ben pasaport için başvuracağım. Önceden randevu almıştım.
Tüm süreci daha sonra detaylı bir şekilde anlatacağım. -
@divionyedi Hayırlı olsun. Bugün hızlandırılmış pasaporta başvurdum. 3 saat sonra elden teslim aldım. Tavsiye ederim.
-
@redsat2000 teşekkür ederim. Ben de yarın hızlandırılmış pasaport başvurusu yapacağım. Siz hangi eyalet veya şehirden başvurdunuz?
-
@divionyedi, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@redsat2000 teşekkür ederim. Ben de yarın hızlandırılmış pasaport başvurusu yapacağım. Siz hangi eyalet veya şehirden başvurdunuz?
@divionyedi Miami Passport office
-
Ben Boca Raton’dan işlem yapacağın. Acaba sadece Miami’de mi bu kadar hızlı oluyor. Ben 1 haftaya da razıyım😂
-
@redsat2000, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@divionyedi Hayırlı olsun. Bugün hızlandırılmış pasaporta başvurdum. 3 saat sonra elden teslim aldım. Tavsiye ederim.
Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Ryback Çok teşekkür ederim 😍🧿🧿🧿
-
11 Mayis 2024 tarihinde vatandaslik gorusmem var. Ne yapmaliyim?
Herkese merhabalar,
Oncelikle bu surecte olan ve bu surece ulasmayi cabalayan herkese simdiden iyi sanslar ve basarilar. Konu basliginda belirttigim gibi Mayis 11 tarihinde vatandaslik gorusmesine gidecegim. Sorulara calismak bir hayli kolay ve rahat acik konusmak gerekirse. Fakat, birkac konuda dikkatimi cekti, gonderilen evrakta istenen belgeler disinda baska evraklar isteniyor galiba. Bu konuda tereddutlerim var. Tecrubesi olan sizler yardimci olursa cok sevinirim. Illa ki takim elbise tarzi birsey giymek sart mi, yoksa pantolon ve gomlek yeterli olur mu?
Simdiden ilginiz ve cevaplariniz icin tesekkurler.
Iyi gunler.
-
@mbthebeast Benim gorusmem de 8 Mayis'ta, istenen belgeleri yazabilir misiniz? Sizin durumunuza ozel bir belge ise olabilir. Ancak bizim standart DV GC ile ilerleyen surecte ekstra bir belge istemediler. Onceki basliklarda bahsi gecen belgeler zaten N-400 basvuru formundaki belgelerdir.
Ben 365 gun kamuflaj sort ve tshirt giyen birisiyim ama bu gorusmeye casual dan ziyade pantolon gomlek giyip gidecegim. Federal bir islem yapan memura lakayit gorunmek istemem dogrusu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum