Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Ben olumsuz dönüş aldım ve bir daha mail atmamam tarzında birşey söylendi @mehmet-ünlü

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@burcu-kandemir öncelikle bol şans, biraz kafanız karışmış veya bilgi eksikliğiniz var. Güncel geçerli bir ABD vizeniz var ise, AOS süreci ile ilgili aşağıdaki linkten izlenebilecek süreç ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Yukarıdaki arama butonunu & anahtar kelimeler kullanarak forumda zaman geçirmeniz ve geçmiş deneyimleri okumanız şansınızı artıracaktır.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak?_=1713185820589

• Bugün Avusturya schengen başvurum sonuçlandı. 8 gün tek giriş alabildim bakalım yetiştirebilecek miyim bu süre zarfı içerisinde. Süreç sonlanana kadar hesap kitap yapmaya devam anlaşılan

• @erene diğer arkadaşların deneyimlerine bakılırsa 8 gün yeterli olacaktır eksik yada hatalı evrakla gitmemeye özen gösterin ve resmi tatillere yakın günlere denk gelmiyodur umarım

• @burcu-kandemir AOS mantıklı 19k geçen sene Ankaradan alamadı.

• ⭐⭐

@erene 8 gün yetmezsede işiniz bitene kadar kalın ve vizenizi alın. Çıkarken ceza yersiniz en fazla. Bunu göze alın bence.

• Bugün bende Vienna dan olumsuz dönüş aldım dosya taşıma talebim için . Umarım hepimiz için bir umut tekrar olumlu dönmeye başlarlar gelecek aylarda.

• @baran-bozdogan bu sene 10 k bile alamayacak gibi..

• @fyrnaa cevap alırsam yazarım tabiki sen de aynı şekilde cevap alırsan iletebilirsen sevinirim
    teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@selamibasaran Lütfen yasal olmayan vize ihlal önerileri vermeyin. Benzer durumlar yaşandı, ilk defa olmuyor bu durum.

• @lumos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@selamibasaran Lütfen yasal olmayan vize ihlal önerileri vermeyin. Benzer durumlar yaşandı, ilk defa olmuyor bu durum.

Forumun ilk 3 geri dönüş yapan kişilerinden birisiniz.Hayat her zaman kalbinizin güzelliği gibi dönüş yapsın size..

• ⭐⭐⭐

@hsn-kartal Teşekkür ederim, bilmukabele.

• @pinbil ne zaman başvuruda bulunmuştunuz?
    kaç gün içerisinde size dönüş yapıldı?

• ⭐⭐

@lumos vize süresinden fazla kalmak ,yasal olmayan süreç değildir. Hastaneye düşersiniz vizeniz bitmiştir mecburen fazla kalmak zorunda kalırsınız. Kavramları karıştırmayalım.
    Bu yasaldır ,para cezası veya deport olma ihtimali vardır.

• @mehmet-ünlü Merhaba , bugün yazdım bugün dönüş aldım.

• ⭐⭐⭐

@selamibasaran Acil bir durumdan değil planlı bir vize ihlalinden bahsediyordunuz Selim bey, GC vizesinin basılma süreci Avusturya için “acil” durum değildir. Başka insanların haklarından tasarruf etmeyi forumda önermemeye dikkat etmekte fayda var, malum herkes okuduğunu baglamina göre algılamakta benzerlik gösteremiyor.

• @erene Tebrikler, gecen sene dort arkadasimiz bu sekilde sorunsuzca vizelerini aldilar. Yogun olmadiklari icin yetisti. Olur da bir sorun olursa onlem olarak soyle yapabilirsiniz (bu kisa sureli vize cikan ve sureclerinde AP olabilicek kimseler icin @lumos hanimin DV2023 de yaptigi ve basarili olan onerisidir); ikinci bir pasaport alip GC icin onu verebilirsiniz, sureciniz uzarsa en azindan siz Schengen'nin oldugu pasaportla gidip gelebilirsiniz, hatta size GC'li ikinci pasaportunnuzun (olmasin ama olasi bir AP durumunda) iletilmesi icin sizden sonra mulakata giren arkadaslarla is birligi yapip hic gitmeden bile gocmenlik vizenize kavusabilirsiniz.

• Herkese iyi akşamlar bülten açıklandığından beri 40 a yakın ülkeye mail attım ve bir kısmından olumsuz dönüş aldım, bir kısmı henüz dönüş yapmadı. Güzel bir haber vermeyi çok istiyorum umarım en yakın zamanda forumda x ülkeden olumlu dönüş aldım iletilerini görmeye başlarız.

• @batubayrak Batu merhaba, benimde dosya numaram 19 bin küsür Ankara'da ki konsolosluktan görüşme için ümidi kestin mi yoksa beklemeye değer mi ? Hali hazırda Amerika turist vizem var, sence vize mülakatımı Amerika'da yapmaya çalışmam mantıklı mı? Dosya numaralarımız birbirine yakın olduğu için fikrini merak ediyorum.

• Merhabalar, mülakata gireceğim Kuala Lumpur Başkonsolosluğuna vize durumumu bildirip mülakat tarihimi değiştirmelerinin mümkün olup olmadığı konusunu içeren bir mail yazıp ilettim pazar günü fakat otomatik mail alamadım mailimin iletilmediği ihtimalime karşı 24 saat arayla pazartesi günü maili tekrar ilettim fakat yine otomatik mail alamadım. Ardından deneme amaçlı arkadaşımın e postasından boş mesaj gönderdiğimde arkadaşıma anında otomatik mail geldi. Daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaş oldu mu ve ne yapmamı tavsiye edersiniz ya da konsolosluğa hiç mail göndermediğim diğer mail adresimden göndersem maili bir sorun yaşar mıyım ?

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    909 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k