Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @aura tebrikler.Yeni yaşamınızda mutluluklar...

• @aura hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar

• @aura tebrikler! darısı bizim ve tüm bekleyenlerin başına. Umarım pasaport teslimi dediğiniz gibi ertesi gün olur. Olursa tadından yenmeyecek :)

• Yeni numara dağılımının ayın 15 inden önce açıklanma durumu oluyor mu acaba

• @ismail-c detaylı araştırın , sponsorun belli maddi yeterlilik şartı var evli ise eşi de ayrı imzalı dolduruyor , yani detaylı bir şekilde araştırın öyle doldurtun.

• @btek14 varmi acaba bir yorum bu sene neden böle gidiyor. Bu case no ile bizim hiç bir şansımız kalmıyor artık. 3 ay kaldı. Neden bu kadar insana umut veriyorlar numarayı bile aktif etmeden sürecimiz sonlandı. En azından aktif olsak Bi umudumuz olacak

• @mrt-gkce en azindan kota erken dolmayacak gibi

• @mrt-gkce inanin cok fazla bilgim yok, her senenin dinamigi degisik ilerliyor.
    yipratici bir durum oldugunun farkindayim, dua, temenni, iyi dileklerden baska bir sey diyemiyorum su an. umarim hakkinizda guzel seyler olur.

konu hakkinda tecrubeli arkadaslar mutlaka yorum yapacaklardir.

• @hsn-kartal tek temennim bu zaten en azından eylüle kadar şansımız var gibi gözüküyor. Ne diyelim saglik olsun

• merhabalar, başlığın ilk entry'sini ve diğer sayfaları okudum ancak tam olarak anlamadığım bir konuyla ilgili sormak isterim.
    ben dubai'de yaşıyorum, numaram 24k ve mülakatım eger sıra numaram gelırse abu dhabi'de olacak.
    ilk sayfada paylaşılan fiscal year datalarına göre abu dhabı konsoloslugunun her ay bastığı dv vizelerini görüyorum, ortalama 50-60 dv vizesi gibi (ankaranın yarısı ama gene de yüksek bir oran)
    forumdakı excel lıstesı sagolsun bu sene ankara'da en son hangı numaraya mulakat dagıldıgını da gorebılıyoruz ancak ancak abu dhabı'de (veya dıger yabancı konsolosluklarda) gecen sene veya bu sene mulakata gırenlerın en son sıra numaralarını gormek mumkun mu?
    endisem abu dhabi konsoloslugu ıranlıların da yıgılması nedenıyle ankara gıbı yavas calısıyorsa, mulakat alamama ıhtımalım ve oyleyse sımdıden dıger ulkelere dosya tasımak ıcın maıl atmalı mıyım?
    tesekkurler

• İyi bayramlar herkese kazasız belasız güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle :candy:

• Öncelikle herkese iyi bayramlar. Örneğin 1 şubatta sağlık kontrolüne girip 2 şubatta AP'ye kalan bir talihli olduğunu varsayalım. Normal şartlarda bu arkadaşımız sağlık kontrolünden sonra 6 ay içerisinde giriş yapması gerekiyordu. AP sonucu 1 eylülde olumlu olarak sonuçlanıp vizesi basıldığında yeniden mi sağlık kontrolüne girmesi gerekiyor keza sağlık kontrolü üzerinden 6 ay dan fazla bir süre geçmiş oluyor. Böyle bir durumda yorumunuz ne olur. Teşekkürler.

• @dkagan55 Size de iyi bayramlar. AP durumunuz sonuçlandığı zaman 6 ayı doldurmuşsanız sağlık kontrolünü yenileyip konsolosluğa iletmeniz gerekiyor. ABD’ye giriş yaptığınız tarihte bu 6 ayın içinde olmanız gerekli diye biliyorum. AP ile ilgili başlıklarda benzer deneyimler yaşamış arkadaşlar var daha detaylı bilgi bulabilirsiniz

• @mamudo issued oldu 🥳🥳🥳🥳

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum vatandaşlığı olmadan ve cutt off içine girmeden dosya taşıyabilen var mı bu sene veya geçen senelerde.çünkü cutt off olmadan maillerime yanıt bile alamıyorum.

• Herkese mutlu bayramlar, gitmediğimiz/kaçırdığımız mülakatın yerine tekrar randevu alma hakkında bilgisi olan var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erenist konu ile ilgili @gucarslan bilgilendirme yapmıştı. İyi bayramlar 🍬

https://yesilkartforum.com/forum/post/401772

• @ATS16 evet yazıyı okumuştum ama benim mülakatın üzerinden 24 saatten çok daha fazla geçti ve ais kaydı bile yapmamıştım. Bu durumda işleyiş nasıl olur onu öğrenmek istemiştim

• @aura Tebrikler! Darısı bizim de başımıza

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    Erdi GultekinE
    KCC den aldigim cevap bu sekilde. Saniyorum otomatik cevap aliyorum surekli. Arkadaslar daha once benzer bir durumla karsilasan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor ? Thank you for your inquiry. Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview. If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
  • 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k