Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐

@Can-Can-0 Covid asisi o kapsamdaki asilara girmektedir.

• @Sharm teşekkürler umarım ihtiyaç olmadan kısmet olur

• Bu ileti silindi!

• @Revolter ilginize teşekkür ederim…

• Merhaba,
    Türkmenistan’dan cevap aldım ama vize süreci sıkıntılı bir çok evrak istiyor. Türkmenistan’dan vize alıpta mülakata giren var mı?

• @Beykentli Hocam yardımcı olma niyeti ile yazdığınızı çok iyi biliyorum fakat, rüşvet benzeri illegal önerilerde bulunmanız doğru değil. Her nerede olursa olsun rüşvet almakta vermekte suçtur. Ek olarak dolandırılma benzeri durumlar olabilir. Sonuçta siz sorumluluk almıyorsunuz ve uyarılmanıza rağmen çok rahat bir dille birçok kere benzer iletileri ve hatta rüşvet tarifesi yazdığınıza şahit oluyorum. O yola girecek olan kişi zaten eski iletileri bulup rüşvetin nereye nasıl verileceğine dair sizden kontak bilgisi isteyecektir. Daha fazla insanın gözüne illegal yolları sokmamak gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.

• Merhaba herkese 18 nisanda viyanadaki mülakatım için 1 nisan itibariyle belgelerimi toplayacağım sonrasında bayram tatili olacağı için çoğu yer kapalı konsolosluğa teslim edeceğim belgelerin en geç ne kadar süre içerisinde oluşturulmuş olması gerekiyor örneğin 1 nisanda hesap dökümü alacağım 18 nisanda bu belgeyi teslim etmem sorun teşkil edermi Son 7 gün içerisinde belgelerin oluşturulması gerekiyor diye duymuştum

• ⭐⭐⭐

@emrea Merhaba, Viyana için bu süre yeterlidir. Çok şanslar.

• @emrea son 7 gun icerisinde belgelerin alinmasi gerekiyor diye bir durumun soz konusu oldugunu dusunmuyorum. Mulakata yakin en kisa surede alinmasi gerekiyor,belgelerin guncel olmasi adina. Benim mulakatim 18 marttaydi,ben belgelerimi ay basinda hazirlamaya basladim ve herhangi bir problem yasamadim.

• RevolterR Revolter bu başlıktan bahsetti

• @eray26 bahren dosya kabul etmiyoruz diyordu hocam siz orda mı yaşıyorsunuz ?

• Merhabalar,
    Eşimin ve benim amerika için 10 yıllık turist vizesi olduğunda ben green card sürecimi amerikada devam ettirsem eşiminde sürecini daha sonra başlatsak eşimin turist vizesi askıya alınır mı? Süreci başladığında giriş çıkış yapabilir mi?2 yıllık uzun bir süreç olacak fakat burdaki iş durumundan kaynaklı kendimizi garantiye almak istiyoruz.

• Günaydın. Hala görüşme için mail bekliyoruz , siramiz 55XX. Pasaportumda boş/damgasız 2 sayfa kaldı ama geçerlilik süresi var, bu nedenle defter yenileme yapmak istiyorum. Acaba pasaportumun seri numarası değişir mi? Eğer degisiyorda Ds260 da belirttiğim seri numarasının görüşmede farklı olması sorun yaratır mı? Deneyiminiz varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.

• @bdrhn83 pasaport numaranız değişir fakat bu bir sorun yaratmaz. Mülakata yeni alacağınız pasaportunuzu ve eski pasaportunuzu götürmeniz yeterli olur

• @narinbey Merhabalar mail atmaya ne zaman başladınız acaba numaranız aktif olduktan sonra mı başladınız bir de oturumunuz var mıydı viyanada yanıtlarsanız sevinirim?

• @raltan evet bahreynde yasiyorum

• Merhaba arkadaslar,

Viyanadan , vizem turkiyedeki tatilden dolayi yetismeyebilir diye erteleme istemistim (ah bu VFS) , onlar da 16 nisandan 18 nisana alabiliriz en fazla dediler. Ben de kabul ettim. Son olarak onlar konfirm ediyoruz diye mail de donduler.
    Neyseki vizemi aldim, ancak dvprogram.state.gov sitesinden kontrol ettigimde hala 16 nisan olarak goruyorum.
    Bu konuda bilgisi olan var mi degismemesi normal mi yoksa bir mail ile sorgulasam mi?

Herkese bol şans diliyorum.

• @emrea Emre selam benim de kismetse 18 nisanda mulkatim.

• @jtcarlos merhaba saat kaçta mülakatınız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jtcarlos oradaki verinin değişmeyeceğini sanırım 76. kere yazıyorum forumda.
    lütfen sorularınızı sormadan önce arama butonunun nimetlerinden yararlanın.

şüphesiz ki bilgi, arayanlarındır.
    dv 53/2

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k