DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@enes5944 Pasaport teslimi icin iki secenek mevcut adresinize kargo veya teslimat noktasindan teslim alabilirsiniz pasaportunuzu. Kalici viyana adresiniz olmadigi icin teslimat noktasindan almanizi tavsiye ediyor konsolosluk. Sistemde vize durumunuzu Issued gordukten sonra konsolosluk teslimat noktasina gonderiyor dosyanizi ve pasaport ibrazi ile teslim alabiliyorsunuz. Teslimat noktasinin adresi konusunda konsoloslugun web sitesinde detaylar mevcut.
-
@jtcarlos Gectigimiz sene kabul ettiler fakat guncel bilgi icin kendilerine mail atarak sorularinizi sormaniz faydaniza olacaktir.
-
Merhaba. Geçen ay 4700'lü case no'lara kadar mülakat maili gelmesine rağmen bizim 4500'lü numarımız atlanmıştı. Bugün gelen bir maille 8 Mayıs'ta mülakat randevumuz olduğunu öğrendik. Darısı tüm kazananların başına.
-
@demireser hayırlı olsun mail bu saattedemi geldi
-
@ahmetyorulmaz Belki size mail gelmemiştir ama mülakat vermişlerdir. https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx Şuradan kontrol eder misinz?
-
@achillesoag tesekkur ederim, attim mailimi 👍
-
@ahmetyorulmaz Teşekkür ederim. Mail saat 16.03'te geldi.
-
Herkese iyi akşamlar. Tanri herkesin dua larini kabul etsin. :)
-
Merhaba durumu sorgulamak için mail atmıştım şöyle mail geldi
Thank you for your inquiry.Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
For additional information, please refer to the following
-
@Vildan-0 merhaba, paragrafta açtırmanıza gerek yoktur yazıyor.
bu kısımları editlemek açtırmak olmuyor değil mi?(e-devlet üzerinden bi belge aldım, onu yanıma alıp böyle böyle yanlış yazmışım, doğrusu bu diycem)
-
-
@dkagan55 merhaba bizzat mail attik ve SINOVAC asiyi kabul ettiklerini soyledi, istanbuldaki arkadaslar BIONTECH hicbir yerde yok bilginize
-
@Merve-4 Yardımınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
Arkadaşlar bu gün mülakat dağıtımı yapılır mı ?
-
@qwe19 Excellden baktığımda genellikle ayın 16'sında mülakat mailleri gelmiş.
-
@mervey genelde forumda arkadaslar ikinci çarşamba dedikleri için hep heyecan yapiyorum. insallah hepimize biran önce mülakat maili gelir
-
@qwe19 Forumdan sadece 2 kişiye dün mülakat maili gitmiş. Dolayısıyla bu ay az dağıtım yapmış olabilirler. Umarım devamı gelir bu kadarla kalmaz.
-
@asper Belirli bir saat aralığı var mı acaba gönderim maillerinin.
-
@serkanylmz konsolosluktan gelecek maili bekleyin lütfen.
AP işlemi bitmeden size passları boş geri yollarlar. -
@mervey Yok. Geçen dağıtımlarda genelde akşamları saat 23.00 ve sonrasında geldi. Dün gelen mailler 16.00'da gelmişler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum