DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba. Principal Applicant eşim, görüşmede maddi varlık olarak benim yurtdışındaki bir emeklilik fonunda birikmekte olan bir miktar dövizin yanısıra buradaki bankadaki birikimimizi göstereceğiz. 15K USD altında kalan bir miktar olduğundan yeterli olmayacağını düşündüğümüz için kayınvalidemin üzerine olan arabayı eşimin üzerine yapmayı düşünüyoruz. Sizce sorun olur mu? Benzeri bi şey yapan varsa öneriniz nedir?
-
@bdrhn83 buna görek yok.. boşa bunun için uğraşmayın.
üzerinizdaki arabanın sizin mülakatınıza etkili çok olmaz.
bütün birikiminizi gösterin.. onların takıldıkları nokta sizin paranız değil. -
@enesfatihh ben biliyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@enesfatihh . Hayırlı olsun.. şu anda 4900 a kadar sıra geldi. Size muhtemelen mart ayında mail gelir. Mayıs ayında da vize görüşmenize gidersiniz.
-
@Ercan-Şen Sorunuzu daha anlaşılır bir şekilde sorarsanız cevap bulabilirsiniz, bir de imzanızda ki case numaranızda bir yanlışlık olmalı.
-
@karaloyunlar1 ilk sorunuza istinaden şunu soyleyebilirim, PTT turpex ile son derece uygun fiyatlarla yurt dışına belge gönderisi yapabiliyorsun. Gisedeki memura durumu anlatin yine de. Ben birkac kez resmi kuruma o şekilde belge göndermiştim, sorunsuz ulaştı. 5 yıl önce 20-25 TL'ye mal olmuştu.
-
@ugursway merhaba soruyu aslinda tam soramadim mülakatta bize ait mal varliklari yeterlimi sizce diye sormaya çalıştım 2 ev kiar getirili 2 emekli maaş bankada 20 k dolar yeterlimidir sizce ve bir de usa den iş kontratimizda mevcut yeterlimidir?
-
@Ercan-Şen yeterli olur içiniz rahat olsun.
-
Merhabalar, 2023 mayıs ayında greencard çekilişini kazandım. Numaram 47xx'lerde. Şubat ayında gelmesi planlanan mülakat tarihim, açıklanan bültendeki mülakatlar arasında numaramın görülmediğini fark ettik. Bu sebeple KCC'ye sebebini sormak için mail attık. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Dosya Numarasi: 2024EU47XX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy -
@gucarslan tesekkur ederim.
-
Arkadaşlar affınıza sığınarak cut off okuma hakkında çok temel bir soru sormak istiyorum. Çünkü buna göre mail atmayı düşünüyorum. Mart Visa Bulletinde Nisan ayı cutt of değeri 17500 olarak açıklandı. Yani Bu nisan ayında benim Cutt off olacağım anlamına mı geliyor Yoksa Mart Bulletinde artık duyurulduğu için Önümüzdeki ay Cutt off olmuş oluyor muyum?. Kafam karıştı kusura bakmayın. Dosya taşıma maili atarken ona göre yazmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim
-
@Lifepark-0 Dosyanızın Nisan ayı için mülakat planlanmaya uygun olduğu anlamına geliyor. Siz dosya transfer için cutoff olmanızı beklemeden şansınızı denemenizde fayda var.
-
@mervey Evet oldu, 7XX dosya numaralı bir forum üyesi, (ismini hatırlayamadım) daha yeni mülakat aldı Mart ayı için. Olabiliyor öyle şeyler.
-
@ugursway Yani bu durumda önümüzdeki ay cutt of olmuş oluyor muyum? . Evet farkındayım beklemiyorum. Etkisi olur mu bilmem ama mailimde artık cutt off olduğumu belirteceğim Herhangi bir karışıklık olmaması adına emin olmak istedim

-
@mervey Subat ayinda gelmesi planlanan mulakatim gelmedi derken tam olarak ne anlatmak istediniz acaba? KCC dahil size ne zaman mulakat verilecegi ile ilgili net bir bilgi vermez. Siz sanirim Excel listesine bakarak Ankara'nin 4900 Case Number'a kadar mulakat dagittigini gorup 4700 olarak bana neden mulakat gelmedi diye soruyorsunuz. Bu ve buna benzer atlamalar her sene oluyor gectigimiz sene CN ilk 1000 icerisinde olup CN 5000 olan talihlilerden sonra mulakat alan talihliler vardi. Siz icinizi rahatlatmak icin isterseniz mail atabilirsiniz fakat size cok yuksek ihtimalle sirayla planlaniyor , planlamadan sonra mail ile bilgilendirileceksiniz gibi otomatik bir cevap verilecektir.
-
@achillesoag Evet tam olarak dediğiniz gibi 5000 leri mülakata çağırdıklarını görünce beni atladılar diye düşündüm. Sebebini öğrenmek için mail attım ama endişeliyim açıkçası. Dosya taşıma aşamasına gelmeli miyim diye düşünmeye başladım.
-
@Fırat-ERKAL Teşekkür ederim. Beklemekten başka çaremiz kalmıyor sanırım.
-
@Lifepark-0 https://yesilkartforum.com/forum/post/353393
Bu başlığı okumanızı tavsiye ederim detaylı Bi şekilde yazılmış burada
-
Merhaba Herkese
Bizde bu senenin talihlileriyiz Mart ayında mülakatımız var bir sorum olacak sizlere adliyede görev yaptığım için adli sicil ve arşiv kayıtlı belgeyi ıslak imzalı aldım yani e devletten çıkarmadım tercüme ettireceğim bir problem olurmu sizce eğer kabul edilmezse hiç uğraşmıyayım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.