Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
35 32 1.3k 26

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    215 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
    9
    4 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    Merhaba, şirket hakkında hiçbir fikrim yok şimdi önüme düşen videoyu buradan paylaşıyorum https://www.youtube.com/watch?v=tOk3Ef7xvYk
  • Amerika'dan Türkiye'ye seyahat

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    358 Bakış
    batuhannulusoyyB
    Hâlâ bulunamadı. Bu zamanlar Amerika daha güzel galiba :)
  • Chicago IL de yer alan şirketimizde çalışmak üzere takım arkadaşı arıyoruz

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    467 Bakış
    M
    Depo elemanı, forklift ehliyeti olan veya tecrübesi olan tır ve konteynır boşaltma ve yüklemede deneyimli. Paketleme yapabilecek. Gelen ürünlerin adet ve özellik kontrolleri yapabilecek Sürücü ehliyeti olmalı. Part time çalışma gün ve saatleri mesai saatleri içindedir. Amerika'da legal olarak çalışma izin olan (Green Card veya vatandaşlık) Şirketimiz kimseye sponsor olmamaktadır. İyi derecede İngilizce bilecek nakliyeciler ile hem telefonda hem de e posta üzerinden iletişime geçebilecek. Office programlarını kullanabilen (Word, Excel) İlgilenen adayların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermesini rica ederiz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k