Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
35 32 1.3k 26

Benzer Başlıklar

• California'da kalacak yer ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    144 Bakış
    L
    Merhaba, Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi. Şimdiden çok teşekkürler
  • Texas Austinde kalacak yer( oda /ev arkadaşı) arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    230 Bakış
    ERGİN YALÇINE
    Texas-Austin’ de kalacak yer Merhaba Arkadaşlar, Texas University at Austin’de çalışmalarım için Şubat 2023 itibariyle kalacak yer arıyorum.İlgilenen veya yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Kalacak yer ile ilgili özel bir isteğim olmamakla beraber üniveristeye ulaşılabilir, güvenli olması önceliğimdir. Çok teşekkürler
  • Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
    33
    1
    4 Oy
    33 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @musty Staffus o şirket ben ailevi sebeplerden dolayı son dakika sözleşmeyi bozmak zorunda kaldım ama tavsiye ederim eğer Almanya istiyorsanız.
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    516 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k