Zora Motors Yeni Yerinde!
-
Hayırlı uğurlu olsun ya nasip çıkarda semaverleri yerinde test ederiz... :)
-
Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Çok güzel görünüyor.
-
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum
-
Hayırlı olsun Kadir abi. Videolarınızı severek takip ediyorum. İnşallah sizden araba almak da nasip olur :)
-
@semavi yeni yeriniz hayırlı bereketli olsun süreç olumlu sonuçlanırsa iowa dan çay içmeye gelirim saygılar
-
@semavi
Hayırlı, uğurlu, bol bereketli, kazançlı olsun. Nasip olursa yaz sezonunda uğrama düşüncemiz var. -
@semavi hayırlı olsun bol kazançlar ayrıca tebrikler
-
@semavi hayırlı uğurlu olsun bol kazançlı olsun inşallah
-
@semavi tebrikler, hayırlı olsun.
-
Hayirli ugurlu olsun tebrikler.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kısmet olursa yazın geleceğiz ziyaretinize
-
@semavi yeni yeriniz çok güzel gönüyor. Hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.
-
@semavi hayırlı olsun. Bol kazançlar.
-
Tebrik ederim, hayırlı, huzurlu kazançlar 😊
-
@semavi ,Kadir bey yeni yeriniz size uğurlu gelmesini ve bol kazançlar getirmesini dilerim.
Bir gün bizimde yolumuz oraya düşürse , hayatımdaki en pahalı çayı sizden almak ve içmek nasip olur. :) -
Hayirli olsun.
-
Kadir Hocam,
Hayırlı uğurlu, bol kazançlı olsun inşallah.
Taşınma sürecinde yanında olmak, yardım etmek isterdi gönül. Herşeyin hayırlısı.
-
Kadir bey hayırlı olsun inşallah vizemizi alıp gelebilirsek tanışmayı çok isterim.
-
Herkese cok tesekkurler guzel dusunceleri icin...
Biz burada hayati yasamaya calisiyoruz sadece.
8 yil once kafamdaki bir cok sey aslinda hayata gecmis durumda. Ben burayi hic bir zaman basarmak yada basaramamak penceresinden gormedim. Burada yasamaya karar verdim sadece. Tabi ki sozde degil, icsellestirerek...
Ben burada yasamak istiyorum dusuncesini merkeze koyan hic kimse mutsuz degil...
aaa firsat varmis, hemen zengin olunuyormus, burada kizlar teklif ediyormus , az calisip cok kazaniliyormus diye dusunenler sorun yasiyor :)
-
Çok şık bir mekan olmuş , Hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg