Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
35 32 1.3k 26

Benzer Başlıklar

• ABD'ye Ilac Getirme Konusunda Yardim

İlan ve Duyuru
    6
    4 Oy
    6 İleti
    215 Bakış
    E
    Merhaba benim de bu siralar turkiye den abd ye ucacak birinin yardimina ihtiyacim var normal recetesiz dahi eczanelerde satilan turden (beyaz) bir ilacim var. bu insani durum icin musait birinden yardim rica ederim simdiden hepinize tesekkur ederim. Allah sagliktan ayirmasin hastalara da acil sifa versin.
  • E2'ye Uygun İşletmeler

İlan ve Duyuru
    9
    4 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    Merhaba, şirket hakkında hiçbir fikrim yok şimdi önüme düşen videoyu buradan paylaşıyorum https://www.youtube.com/watch?v=tOk3Ef7xvYk
  • Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    366 Bakış
    crazycellsC
    @Onur-Demirel su basliktan bilgi alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k