DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozpirinc tercih sizin ben cyprus olarak belirtmiştim en yakın seçenek o çünkü
-
@cimengozlu tebrikler umarım en kısa zamanda mülakat mailini alırsınız.Oturum için hak sahibinin alması yeterlimi yoksa yanındaki diğer aile üyeleride alması gereklimi?
-
@gacal Tüm süreç asıl talihli üzerinden ilerlemektedir, asıl talihlinin gerekli şartları yerine getirmesi yeterli.
-
@keyifteyiz ilgili maili cevaplayıp gönderin. bazı talihliler mülakat öncesi bu maili alır ve güvenlik soruşturması geçirir.
şuan yaşadığınız durum bu, telaş edecek bir durum yok. -
@gacal Sadece hak sahibi yeterli. Bende iki çocuk var Karadağ sürecini tek başıma bitirdim. Ailem sadece mülakata gelicek
-
@mustafa_27 tam tersine düşünüyorum.
iyi çalışmalar
gucarslan -
@semihistanbul bunu ingilizce yazıp kızınızın pasaportunu ekleyin.
-
@Mervc mülakata gireceğiniz konsolosluk ile iletişime geçin.
-
@Prm-oguzhan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mail alan arkadaşlara başarılar diliyorum süreçlerinde eşim ve ben süreç hakkında bilgilendirmesi amaçlı video çektik ve youtube kanalımıza yükledik https://youtu.be/3OWT5GjyUD4?si=reNuaIK9Zuua62f8 faydalanmak isteyen arkadaşlar izleyebilir umarım yararlı olur iyi forumlar ✋🏼
videonuzu izlemedim, bu yüzden size sormak istedim.
gördüğüm kadarıyla forumda baya vakit geçirmiş, mesai harcamışsız.
eminim forum sürecinize ufak(!) da olsa katkı sağlamıştır.peki videonuzda YesilkartForum'dan hiç bahsettiniz mi?
-
@gucarslan Merhaba hocam forumun bana ve benim sürecime katkıları yadsınamaz derecede büyük video da bahsetmeyi unutsam da açıklama kısmında teşekkür olarak ekledim ve bundan sonrada ekleyeceğim
-
@ugursway teşekkür ederim
-
@cimengozlu teşekkür ederim.Bol şanslar
-
@Prm-oguzhan yani videonuzda neredeyse bütün sürecinizi ilerletirken faydalandiginiz, yüzlerce ileti yazıp sorularınıza cevap aldığınız, vizenize kavuşmanızda (bence) en büyük pay olan forumdan bahsetmeyi, en azından bir teşekkür etmeyi unuttunuz :)
bu nedense her sene oluyor, hiç şaşmaz.
insanlar ekmeğini yediği forumu sonuna kadar sömürüyor, sonra vizeyi aldıktan sonra bir yutup kanalı kurup orada anlatıp duruyor 2 ay öncesine kadar zerre bilgileri olmadığı konu hakkında. ve ne hikmetse YesilkartForum'dan bahsetmeyi, en azından bir teşekkür etmeyi unutuyor.ilk değilsiniz.
her sene bu şekilde onlarcası çıkıyor, hatta danışmanlık şirketi kurup bunun ticaretini yapan var. hala da uğrar ara sıra foruma, sorusunu sorar, cevabını alir, gider satar danışanına..bence siz forumda miladinizi doldurdunuz sn. @Prm-oguzhan
lütfen artık forumda daha fazla ileti / video linki paylaşmayın.size ve eşinize abd'de güzel bir hayat, yutup'ta güzel bir kariyer diliyorum.
yolunuz da, bahtiniz da açık olsun.
-
@gucarslan teşekkürler bilgi için. Gün içinde hazırlayıp gerekli evrakları da ek yapıp (ingilizce tercümeleriyle birlikte) göndereceğim. Bu durum umarım bizi AP ye bırakmaz.
-
Bu ileti silindi! -
@hsn-kartal Dostum isim firma yazmadım neyin oltalaması? Ben Karadağda bu fırsat var dosyamı taşıdım yazdım. Googledan aratıp istediğin firmayla çalışmak sana kalmış. Sen buna oltalama diyosan git en yakın yerde denize at kendini istediğin oltayı orda bulursun. Sende kesinkez dosyanı taşıyıp foruma bilgiyi yazmayanlardansın. Konsolosluğa yüklenme olmasın yazını siteden sil diyenler oldu. Herkesin hayali aynı niçin kendini garanti altına alma düşüncesiyle başkalarına yardım etmiyosun niçin millete engel olmak istiyosunuz?!
-
@keyifteyiz şuan AP'desiniz zaten.
-
@gucarslan daha mülakata girmeden AP, sanırım büyük başarı bizim için. 🤣🤣 iyi mi kötümü bilemedim. 🤔
-
@cimengozlu dosyamı tasimadim, admin uyardı iletimi sildim ,ilk iletinde tel no bile verdin inanmiyorum sana dostun değilim hitabina dikkat et
-
@cimengozlu ayrıca dosyamin tasinmadigina dair her türlü kanıtı sunabilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum