Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @sevdademirci İkametgâh belgesi gibi geldi bana. E-devletten alınabiliyor İngilizce olarak.

• @Vildan-0 Eski sürümden bakıp düzelttim excell dosyasını. Sorun kalmadı👍

• Arkadaşlar selam,
    DS260 formu her aile bireyi için tek tek doldurulacaktır yorumları mevcut. Burada anlamadığım durum şu ;
    Kazanan Greencard sahibi DS 260 formunu doldururken zaten tüm eş ve çocuk bilgilerini giriyor. Burada her birey için ayrı ayrı doldurulacaktır durumunu bana açıklayabilir misiniz. Sistem de yeni bir form mu açmak gereklidir tam olarak anlamış değilim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevdademirci farklı bir ülkede girecekseniz mülakata ya da bulunduğunuz ülkede geçiçi ikametle bulunuyorsanız almanız gereken bir evrak.
    sizi ilgilendiren bir belge değil ankara'da mülakata girecekseniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@salih-atilla geçmiş yıllara bakarsanız ankara mali yıl içinde bazı ayları ya boş geşmiş ya da boş geçmişcesine çok az mülakatla kapatmıştır.
    burada sığındıkları kapı hep yoğunluk oldu ve öyle de olacaktır;

aralık 2023 istatistiklerine bakalım;

göçmen vizeler;

eb176e70-13d3-497b-8a79-4db009798e97-image.png

göçmen olmayan vizeler;

033c23b7-36b7-4675-b8b7-f7541ebfc529-image.png

adamlar xmas dönemin, yılın en uzun tatiline çıkacağı ayda bile 3101 vize basmış.
    ocak, şubat, mart ayları da bundan aşağı olmayacak, daha bile fazla olacağını düşünüyorum.

hal böyle olunda devreye bu bastıkları DVlerde hangi ülke vatandaşlarına öncelik verdiler onu kontrol etmek lazım.
    aralık ayında bastıkları toplam 109 dv'nin, 93'ü türk vatanndaşı. yani sadece 16 vizeyi farklı ülke vatandaşlarına (AF, AS) vermişler.
    öncelikleri bu sefer türk vatandaşlarından olmuş yani.. ki ilgili ay içinde en çok bastıkları göçmen vize de dv olmuş.

kalkıp neden daha fazla mülakat vermiyorsunuz demek bu ay özelinde çok doğru olmaz.
    kapasitenin ciddi kısmını zaten dv'ye vermiş, sonrası için tekrar takip edip ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

nisan ve sonraki aylarda şu risk olabilir;
    work and travel (J1) vizelerinde bir yoğunluk olabilir NIV tarafında ve bu da kapasiteyi biraz etkileyebilir.

ez cümle, ankara çalışıyor mu? evet..
    az mı çalışıyor? belki..
    daha fazla dv basabilir mi, buna kapasitesi var mı? kesinlikle..
    basmadı diye eleştirmek doğru mu? sizlere göre evet, onlara göre hayır..

fikrim;
    boş geçerler mi emin değilim ama; öyle dolu dolu geçirmezler.

ışık sizinle olsun
    namaste!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Hes08151718 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    asıl talihli sisteme giriş yaptığında aile bireyleri çıkmıyor mu, onları görmüyor musunuz?

• ⭐⭐

şun anda başka ülkelerde mülakat maili verilip verilmediğinin bilinmediğini anladık bunu öğrenmenin tek yolu excell tablomuz ankara dışı konsolosluktan girecek kardeşlerimiz mülakat maili aldıysa tabloya girmeleri bu durumda belirsizlik ortadan kalkar bu tablo çok önemli arkadaşlar işimiz bitti boşver olmaz sorularınıza cevap alıyorsunuz son görevinizi tamamlamak umutla burada sıra bekleyen arkadaşlara borcunuz teşekkürler @gucarslan

• @erenist
    inş gönlünce geçer mülakatın 🙂

• Excel dosyasında Mart 24 için verilen randevular acaba Şubat 24 de mi verildi. Yoksa bu randevular Ocak 24 ün mü randevusu. Eğer ocak 24 ün randevuları ise bu ay için daha randevular verilmedi mi?
    Teşekkürler

• ⭐⭐

Merhaba Arkadaşlar,

EU (Ankara Bölgesi dışında) ve AF AS gibi bölgelere şubat ta 2NL mail almışlar mı? Mülakat dağıtımı yapılmış mı?

Çok araştırdım ama bişey bulamadım.

Eğer yapılmış ise KCC tek seferde dağıtıyorsa ve Ankara için bir dağıtım gelmediğine göre bu ayı boş geçme olasılığı olabilir. Tabi bu senaryo KCC nin tek seferde tüm bölgelere dağıtım yaptığı varsayımı üzerine.

Bu konuda bilgisi olan var mı?

• Merhaba, @gucarslan
    13.02.204 'te [email protected] mail adresinden gerekli evraklar ile ilgili mail aldık.
    Ancak bugünde [email protected] mail adresinden aşağıdaki gibi bir mail aldık ve sorulara 7 gün içinde dönüş yapmamızı istiyorlar.
    Bir önceki mailde ise [email protected] mail gelir ise cevaplayınız diye yazıyordu. Bu mail neden gelmiş olabilir fikri olan var mı ? (Askeri Personelim soyadım Yıldız bunların etkisi var mıdır?) Mail şu şekilde;

You are receiving this email in reference to a recent United States visa application. It has been determined that additional information is required to further complete the application and ensure travel eligibility to the United States.

Specifically, please provide the following information:

1. All names the applicant has ever used, including nicknames, aliases, middle names, spelling variations, patronymics, titles, honorifics, etc.
    2. Please obtain a police certificate for Applicant.
    3. Details of all arrests, prosecutions, detentions, incarcerations, etc., that the applicant has ever had, regardless of disposition/outcome; include date and location of encounter, arresting/detaining authority, and charges if applicable.
    4. The applicant's complete travel history since 2018, including countries visited, dates of travel and (to the extent possible) specific locations visited.
    5. All places the applicant has resided or owned property since 2018, including street address, town/city, state/province, country, and dates of residence/ownership.
    6. Any and all organizations/groups the applicant has belonged to, been a member of, or otherwise has been affiliated or associated with, including non-profits, NGOs, professional societies, political outfits/parties, social and community organizations, etc.
    7. All details of any military or paramilitary service the applicant has ever had, including country, branch, rank/title achieved, and dates of service, and any specialized training (to include weapons/artillery, maneuvers, survival, vocational, etc.).

Please response in the next seven days.

Thank you for your cooperation.

Visa Support Unit

U.S. Embassy, Ankara

[email protected]

• ⭐⭐

@yusufalak Iran DV talihlilerinin forum ve telegram kanallari var oradan takip edebilirsiniz 2NL alip almadiklarini. Ankara'nin tum Regionlar icin ayni zamanda mulakat dagittigi donemler de oldu farkli zamanlarda dagittigi da oldu.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusufalak EU’da Varşova CN’si 165XX olan talihliye 02.04.24 için randevu vermiş, yeni mülakat dağıtımı yapmış WRW

• @ATS16 bugün mü gelmiş mail ?

• @yusufalak bu soruların en iyi cevabını sanırım dv chart güncellenince alabiliriz ama ne zaman güncelleniyor, güncellenme sıklığı ne bilmiyorum malesef.

• ⭐⭐

@ATS16

Vay arkadas elin adamı165** mülakat alıyor biz 3999 takılı kalıyoruz. Ne diyim arkadaş. Ağzımdan geri yutuyorum işte 😞

Bu ay boş geçti demek için erken mi? Yoksa yatalım mı?

Sleep

• @Hes08151718 çekiliş kazanıldıktan sonra doldurulan DS260 formu, asıl çekiliş sahibi tek başına gidecek olsa bile çekiliş sahibi sayesinde hak kazanan her birey için tek tek doldurulmalıdır

• @Hope-Breaker yarın güncellenecek diye biliyorum

• @yusufalak mailler gelmiş sanırım kontrol edin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |