2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
-
-
-
Selamlar. DTF baski kullaniyorum.
-
-
-
@hope123, içinde söyledi: Kiralık Odalar + Amazon İş İmkanı ($20-23/hr) + Toplu Taşıma | Seattle, WA
@lifeupon Belki de onların yaşadığı bölge öyledir ama araba hırsızlıklarının çok fazla olduğunu, komşularının hep sıkıntılı insanlar olduklarını söylemişti
Benim kaldığım bölge çok sakin. İnsanlar rahatlıkla trail'lerde yürüyüşe çıkıyor. Bu sabah evden ayrılırken ev arkadaşlarımdan birinin arabasının bagajını açık bıraktığını fark ettim. Sanırım geceden öyle kalmış, bir şey olmamış. Kısmen biraz daha zengin kısmı burası.
Marysville'in farklı yerlerinde yaşayan arkadaşlarım var, şuana kadar bu tarz sorunlardan bahseden olmadı. Geçmişte hangi bölgesinde yaşadıklarını öğrenirseniz sevinirim, ben de uzak durmak isterim öyle bir yerden. -
Los Angeles bölgesinde Türk avukat tanıdığı, bildiği olan var mı? Konu göçmenlik değil. Başka bir konuda bilgi almam gerekiyor.
-
-
Selamlar,
bu forumda çok vakit harcadım dv2024 sürecinde ve artık dv2024 sona gelirken vizelerimizi aldık çok şükür. Sıra artık ev ve iş bulmaya geldi. Ben eşimle vize alsam da eşim türkiyedeki işi dolayısıyla gelemeyecek. Ben de burdan aynı süreçlerden geçtiğimiz için haliyle birbirimizi anlayacağımız kadın arkadaşları arıyorum. Benim gibi yirmilerinin ortasında/ otuzlarının başında, sorumluluk sahibi hanımlarla koordine kurabilirim diye düşünüyorum. O taraflara gidecekler bana buradan veya instagramdan ulaşırsa çok sevinirim! 🙂. ig: @tubikanasofa -
Wisconsin bölgesinde kadın ev arkadaşı arıyorum lütfen ulaşınn
-
Herkese merhabalar, dort seneyi askindir forumun sessiz takipcisiyim. Insaat muhendisi olarak EB2 yesil kart sahibiyim. Yaklasik 12 senedir Amerika’nin farkli bolgelerinde yasadim ama su anda Atlanta bolgesinde bulunmaktayim. Bir suredir ikinci gelir kaynagi olarak farkli side hustle lar arastiriyorum ve dropshipping ilgimi cekmeye basladi. Konu hakkinda belli bir on arastirma yapip bilgi edindim ve bu girisimi Turkiye’de bulunan bir ureticiyle/tedarikciyle calisarak basarili olabilecegini dusunuyorum. Henuz bir urun pazarina karar vermedim cunku ilgililerin saglayabilecegi urunlere odaklanip birlikte calisarak is plani hazirlamayi dusunuyorum. Bu konu hakkinda ilgili ve ciddi ureticileri/tedarikcileri direk mesaj atmaya davet ediyorum. Dropshipping hakkinda edindigim bilgileri de ordan paylasacagim.
-
-
Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
@celica Evet ama abartmayacak sekilde kutularca degil ve bavulun icinde sikinti olmaz.Uzerinizde ve sirt cantasida vs.. de olmaz .Bavulda problem olmaz ama eger kutularca getirirseniz suphe ceker ve bavulu actirirlar gumrukte elinizden hepsini alirlar vs.. ve gereksiz sikinti olur..3 ay once dondum TC den bavullari verirken ve sirada beklerken ben diger sirada bir kisinin bavullarini actirdilar ve bavuldan onlarca oyuncak turu birseyler cikartmaya calisiyordu kadin sonra ne oldu bilmiyorum ben yoluma devam ettim tabi.Sonucta oyuncaklardan oturumu actirdi kadinin bavulunu yoksa baska bir neden mi emin olamadim kesin ama bavul da onlarca oyuncak var diye actirdiysa eger kutularca ilaci bir dusunun.
-
hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim
fiyat: 160,000$
Ciro: 750,000$ +/-
[email protected] email atabilirsiniz. -
@caglaror
Beraber gideriz bi dahakine 😊.
Texas insani yalnizlastiriyor, evden cikasi gelmiyor insanin -
@Minerva merhaba 8 yıldır erkek kuaförüyüm yurt dışında çalışmayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhaba,
IS ILANIDIR!
Pozisyon: Sanat Dükkanı Calışma Arkadaslari
Lokasyon: Boca Raton, FL ve çevresi
İş Tanımı:
Bizimle Boca Raton bölgesindeki sanat dükkanımızda çalışmak üzere iş arkadaşları arayışındayız. Beraber calışmaktan keyif alan çiftler tercihimizdir. Müşterilerimize mozaik lamba yapım kursları, mozaik lamba satışı, çeşitli sanat etkinlikleri ve atölyeler sunarak sanatı yaşatıyoruz.
İş Sorumlulukları:
Mozaik lamba yapım kursları ve atölyeler düzenlemek Mağaza içi satış ve müşteri ilişkilerini yönetmek Sanat etkinliklerini organize etmek ve katılımcılarına rehberlik etmek Mağaza düzeni ve stok takibi Sehir disi etlinlikler icin hazirliklari yapmak ve etkinlik icin gorev almakGereksinimler:
1.Sanat etkinliklerine ilgisi olmak
2. İletişim becerileri ve müşteri odaklı yaklaşım
3. Boca Raton ve çevresinde ikamet eden veya bu bölgeye ulaşım sağlayabilecek olmak
4. Amerika'da oturma ve calışma izni olmakCV’nizi bana mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. İş saatleri ve ücret ile ilgili detaylı bilgi görüşme esnasında verilecektir. Lütfen aklınıza takılan soru olursa sormaktan çekinmeyiniz. Teşekkür ederiz, başvurularınızı bekliyoruz!
California'da kalacak yer ariyorum
-
Merhaba,
Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi.
Şimdiden çok teşekkürler
-
Benzer Başlıklar
91
50.1k
Users
4.7k
Topics
471.9k