Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 364.5k 361

• Abd ye Ocak 2019 sonu Newarktan giris yapmak istiyorum kari-koca ve cocuk olarak aktarmali kisi basi 550dolar civarlari cikiyor, Bir arkadasim acentasindan ukrayna uzeri ukrayna havayollari ile 350dolar gibi JFK fiyati cikardi ve 2x23kg bavul. Rusya aktarmasi olmasi ve USA check in in kievde sorun yaratmasindan cekindim. Ruslarlauzun yolculuk nasildir bilemiyorum. Karar veremedim.

• @sash Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti içinde söyledi:

Abd ye Ocak 2019 sonu Newarktan giris yapmak istiyorum kari-koca ve cocuk olarak aktarmali kisi basi 550dolar civarlari cikiyor, Bir arkadasim acentasindan ukrayna uzeri ukrayna havayollari ile 350dolar gibi JFK fiyati cikardi ve 2x23kg bavul. Rusya aktarmasi olmasi ve USA check in in kievde sorun yaratmasindan cekindim. Ruslarlauzun yolculuk nasildir bilemiyorum. Karar veremedim.

350 dolar iyi bir fiyat.

• Bedava sayilacak bir fiyat ancak gecmiste Ukrayna uzerinde dusurulen Malezya ucagi aklima geliyor, Su anda da Ukrayna karisik .

Bedava sayilacak bir fiyat ancak gecmiste Ukrayna uzerinde dusurulen Malezya ucagi aklima geliyor, Su anda da Ukrayna karisik .

evet oldukca ucuz; zaten ucuzlugu bundan kaynaklaniyor :)

• Ben NJ ye gideceğim için Newark ı tercih ediyorum ama sadece aktarmalı uçuşlar var ve zaman daraldıkça fiyatlar artıyor. Kızımın 15 tatili içinde yarı yıl tatilinde oraya gitmeyi planladığımızdan expedia ve skyscannerden araştırma yaptım , ve 2x23kg bavullu uçuşlara dikkat ettim. Daha once expedia dan bilet almıştım sorun yaşamadım. THY ve lufthansa uçuşlaı sadece iki bavul ve THY çıkışlı aktarmalarda 2 bavul olarak devam ediyor. Ancak expedia.com da gorunmeyen sadece expedia.co.uk yada .ie girildiğinde gorunen thy londra uçuşu ve devamı virgin atlantic olan bir uçuş buldum fiyatı da çok iyi idi tek yon 2250ye falan geldi . Çılgınlık yapıp aldım cunku iki ucak arası 1.30 dakika ve farklı terminal , üstüne ABD givenlik kontrolu var zamanı kısıtlayacak. Bakalım ne macera yaşayacağız.
    Bu uçuşu tercih etmemdeki asıl neden turkiye çıkışı 13.30 olması idi . Lufthansa çıkışı sabah 6 da, gece 3 te evden çıkmak gerekiyor , boyle ucuşlardan nefret ediyorum.

Ben NJ ye gideceğim için Newark ı tercih ediyorum ama sadece aktarmalı uçuşlar var ve zaman daraldıkça fiyatlar artıyor. Kızımın 15 tatili içinde yarı yıl tatilinde oraya gitmeyi planladığımızdan expedia ve skyscannerden araştırma yaptım , ve 2x23kg bavullu uçuşlara dikkat ettim. Daha once expedia dan bilet almıştım sorun yaşamadım. THY ve lufthansa uçuşlaı sadece iki bavul ve THY çıkışlı aktarmalarda 2 bavul olarak devam ediyor. Ancak expedia.com da gorunmeyen sadece expedia.co.uk yada .ie girildiğinde gorunen thy londra uçuşu ve devamı virgin atlantic olan bir uçuş buldum fiyatı da çok iyi idi tek yon 2250ye falan geldi . Çılgınlık yapıp aldım cunku iki ucak arası 1.30 dakika ve farklı terminal , üstüne ABD givenlik kontrolu var zamanı kısıtlayacak. Bakalım ne macera yaşayacağız.
    Bu uçuşu tercih etmemdeki asıl neden turkiye çıkışı 13.30 olması idi . Lufthansa çıkışı sabah 6 da, gece 3 te evden çıkmak gerekiyor , boyle ucuşlardan nefret ediyorum.

bol sans :) tanidiginiz bir havalimani mi?

• Evet , eylulde ordan donuş yapmıştım, twitterden heathrow ile iletişime geçtim , terminal 2 ile 3 arasını sorum 10 dakika gibi die cevap verdiler. TR den Uçakta geçikme yaşanmaz ise sorun olmayacak , gideceğim uçağın arrival saatlerine baktım takib ediyorum geckme yaşanmıyor gibi.

• Houston'a gelmeden uzun zaman boyunca arastirmistim ben deucak fiyatlarini.Hatta abartip excel'e kadar dokmustum fiyatlari,gunu,havayolu sirketini vs.Sonuc olarak en ucuza ulastigim fiyat jetcost olmustu.Jetcostun diger ucus booking firmalarina avantaji veya duruma gore dezavantaji bulunmakta.Jetcost'un 40 yakin sitesi var ve her sitesinde fiyatlar secili olan sitedeki ulke fiyatina gore degisiyor.Burada kimi zaman kurdan dolayi avantajlar yaratabiliyor.Burada arastirmaci duygunuz on plana cikmali tabi :) Ornegin Ben Istanbul-Houston gidis donus o zaman ki normal sitelerde fiyat 2300-2400 bandinda iken Malezya jetcost uzerinden ve Malezya para birimi olan Malezya Ringiti olarak yaparak TL olarak 1900'a denk gelmisti.Sonucta 500 TL fark az degil, yapar sana 100 dolar.Burada 3-4 kere araci fullleyebilirsiniz :)

• 27 Aralık tarihli Houston'a ilk uçuşumu, EU üzerinden aktarma yapmak istemediğim için, direkt olarak THY ile İstanbul üzerinden uçacak şekilde aldım. Tek yön bilet almayı tercih ettim. İlk gidiş için gidiş dönüş bileti almak çok da mantıklı gelmedi. THY tercihim bana yaklaşık olarak +1000 TL'ye mal oldu ama bu tercihimden pişman değilim.

• Arkadaslar merhaba.

Elimde online olarak aldigim bir bilet var. Gidis donus, Chicago - Istanbul ve Istanbul - Chicago seklinde.

Ilk defa online bilet aliyorum. Bundan sonra surec nasil devam edecek, yanlisim var ise duzeltebilir misiniz?

THY ile ucuyorum.

24 saat oncesinde online check-in yapilacak.
    Bilet numaramin, rezervasyon numaramin oldugu bilet ile THY standina gidecegim.
    Binis kartimi alip ilgili bolumde ucak saatini bekleyecegim.

Hepsi bu mu?

• @strangereister pasaportunu gisedeki gorevliye gosterin onlar size kagit bileti verirler .. bu arada ucak bavul hakkinizi iyi ogrenin fazla kilolalar basiniza is acabilir :)) .. bu arada burdaki tum arkadaslari uyarayim SAKIN UNITED AIRLENS den bilet almayin :))) benim gibi magdur olursunuz. bir bavul isvicre ordan ispanya ordan portekiz ordan amerikaya gelir mi :))))) bavul benden fazla ulke gordu :))))

• @sash Ukranya bence tercih edilmemeli malum bolge siyasal yönden sıcak epey.

• @strangereister Evet, hepsi doğru. İyi yolculuklar.

• @strangereister Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti içinde söyledi:

Arkadaslar merhaba.

Elimde online olarak aldigim bir bilet var. Gidis donus, Chicago - Istanbul ve Istanbul - Chicago seklinde.

Ilk defa online bilet aliyorum. Bundan sonra surec nasil devam edecek, yanlisim var ise duzeltebilir misiniz?

THY ile ucuyorum.

24 saat oncesinde online check-in yapilacak.
    Bilet numaramin, rezervasyon numaramin oldugu bilet ile THY standina gidecegim.
    Binis kartimi alip ilgili bolumde ucak saatini bekleyecegim.

Hepsi bu mu?

Zaten tum havayolu sirketleri artik online olarak bilet veriyor, acentalardan aldiginiz biletin hicbir gecerliligi yok. Sadece ustunde isim-soyisim, rezervasyon numarasi gibi bilgilerin oldugu herhangi bir kagidi goturebilirsiniz havalimanina.

isim-soyisim kombinasyonundan (eger gerekirse rezervasyon kodundan) sizi bulup, biletinizi havalimaninda cikariyorlar.

• @yekta ama siz kendiniz kasinmissiniz 😃 bu konunun ilk iletisinin en altinda yaziyordu zaten bu havayolu sirketinden kacinmaniz gerektigi...

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@sash hoşgeldin 2. seçenek ağır bastı demek döndün. @redsat2000 ile konuşmuştun ya onu söylüyorum 2. seçenek diye nedir diye düşünmemen için yazıyorum

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@sash Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti içinde söyledi:

Kentuky den cagirdilar ucak bileti aldilar oraya gidip gorusecegim

gitmişken şu forumdaki kişilerin durumlarını da sorar mısın yazıktır günahtır dersin sakinleştiriciye başladılar dersin yapın bir babalık dersin :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sash iş görüşmelerinde başarılar ALLAH yolunu su gibi akıcı yapsın

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Ucak harici ulasim tercihleri

Yolculuk
    7
    0 Oy
    7 İleti
    282 Bakış
    redsat2000R
    @ayvalik10 Biliyorum Kardeş bende aynı linkten bilet alacağım. Atlantaya uçak var.
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k