Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Yiğit-Konur şubat randevularını geçen ay dağıtmıştı konsolosluklar onun için şubata randevu vereceklerini sanmam. Ancak mart randevularını henüz dağıtmadıysa bağlı olduğunuz konsolosluk o zaman mart mülakatları için hala şansınız var sayılabilir

• @Doğuş-Aytekin

evet Bükreş elçiliğine formda düzenleme yapmak istediğinizi ve formu açtırmak istediğinizin talebini mail atmanız gerekiyor

• @heycan mail örnegi var mı?

• ⭐⭐⭐

@Yiğit-Konur Bu tamamen bulunduğunuz konsolosluğa bağlı. Umarım dediğiniz gibi olur.

• @4VK38BD ısrarla sürecinizi imzanıza taşımadığınız için sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
    forum kurallarına uymak zor geliyorsa, sürecinize destek olacak bir avukat bulmanız daha sağlıklı olacaktır.

• @Doğuş-Aytekin bunun için formunuzu açtırmayın, gerek yok.

• @Emre-Kurtulmuş git-gel yapmak zor olur diye 19 şubata muayene olmayı düşünüyorum ama o da geç mi olur, 16'sına randevu alıp mülakat günü günübirlik de gelebilirim diye düşündüm. Ama emin olamadım. Teşekkür ederim.

• Randevu alan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, dosya taşıma da mail gönderiminde 3. tura geçtim. 2. turda umut veren Japonya 3. turda tamamen olumsuza döndü. Japonya ya 2. turda mail attığımda "Şu aşamada randevu alokasyonunun sadece KCC yetkisinde" olduğunu belirtip bültenin linkini göndermişlerdi ve o dönem CN aktif değildi. Dosyam aktif olduktan sonra gelen cevap da ise net bir şekilde oturum istiyorlar. Dikkatimi çeken başka bir konuda HongKongdan geldi.
    Hongkong 3. tura cevap döndüklerinde " Kararımız aynı şekilde devam etmekte, çeşitlilik vize transferleri işleme almamaktayız".
    Demek ki daha önce attığım maillerden dolayı mail adresşim kayıtedilmiş. Diğer ülkeler 2. turda olduğu gibi oturum istiyorlar henüz olumlu dönen veya olumluya dönebilecek cevap veren olmadı. Denemeye devam edeceğim... Dosya taşımaya çalışan herkese bolşans.

• CEAC verilerinden saydığım kadarıyla 4000 - 62xx arası dosya numaraları mail giden yada gidecek olan Ankara hariç (zaten Ankara 4000 üstü yok :)) 538 adet saydım eksik fazla olabilir. Bu rakam sizin için ne ifade ediyor. Varsayımda bulunabilir miyiz? Bulunmalı mıyız? 4k ile 6k arasında %50 hole olduğunu düşünürsek sizler nasıl yorumlardınız. Vizesini alanlara iyi yolculuklar, mülakata gireceklere bol şans, mülakat maili alanlara sıkıntısız bir süreç, mail bekleyenlere sabır diliyorum.

• Arkadaslar ozellıkle kadın arkadaslar için sormak istiyorum bu soruyu. Bugun unganlara muayene için gittim, akcıger grafım cekildikten sonra grafiyi ceken gorevli meme proteziniz var mı dıye sordu. ben de olmadıgını soyledım kontrastlanmadan dolayı bazen boyle cıkabılecegını soyledı ve genellıkle kadınlara sorduklarını soyledıler. içime kurt dustu benım de acaba supheli bir alan mı goruldu dıye. bunla karsılasan arkadaslar varsa bılgılendırırlerse sevınırım 🙏🏽

• @MuratA-0 arası o kadar açık olur mu bilemedim.

benim aklıma takılan şey daha farklı; bu kadar az mülakat dağıtıldığı halde CN'nin ortalama 4000'lere gelmesi tuhaf değil mi?

Bu tabloyla Ankara 2 ay arka arkaya DV'ye 300-350 vize basarsa CN 25000 e dayanacak gibi.

açıklanan 2 ayda DV için basılan vize sayıları epey düşük

• @ozmell merhaba,
    Benim için böyle bir durum olmadı

• @Ümit-Karabayır gecen seneki verileri incelemedim ankara 1 ayda o kadar dv mulakati dagitmis mi hic?

• Herkese selam. Dün KCC'ye mülakat yerimin teyiti için mail atmıştım. Az önce bana dönüş yaptılar. Mailde;

Thank you for your inquiry.

Your interview location is "XXX" and will be used by KCC for scheduling purposes. Yazıyor. Dosyamı oturum ile Belgrad'a taşımıştım. Burada XXX yazması beni şüphelendirdi. Bir sorun mu var acaba?

• Herkese selamlar,

Bir soru sormak istiyorum. Add applicant yapmak için https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx adresinden bilgileri giriyorum ama "Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid." hatası alıyorum. Confirmation Numarası maille gelen pdfte yazıyor. Onu giriyorum ama olmuyor. Başka bir numara mı var dikkatimden kaçan? Bilginiz var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

• @dkanar hayır yok.
    iletişim kurmaya çalıştığınız kurumun kcc olduğunu unutmayın.

• @HüseyinBurcu Merhabalar. Oraya girilmesi gereken confirmation number, ds-260'ı doldurduğunuzda çıkan barkodlu conf. number değil. kasım ayında green card çekilişine ilk başvurduğumuzda ekran görüntüsünü aldığımız ekranda yazan confirmation number'ı girmeniz gerek. çekilişi kazanıp kazanmadığımızı öğrenmek için kullandığımız numara yani.

• @gucarslan Cevabınız için teşekkür ederim. Siz sorun yok diyorsanız sorun yoktur. 🙂

• @asper Merhaba, evet o numarayı girdim ve confirmation number hatası vermedi. "The case information you entered does not match our records." diyor. Oysaki case numberım doğru. 0 ekleyerek ve eklemeyerek denedim, ısrarla hata veriyor.

• @asper Şimdi hallettim, çok teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k