DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ugursway 2 gün öncesinde almayı düşünüyorum h.sonu çalışıyor mu unganlar. Mülakat çarşambaya denk geliyor mecbur p.tesi Ankara gidicem sabahtan unganlara ilk iş. 1 günde çıkarırlar heralde sağlık raporunu diye düşünüyorum.
-
@Meho35 hocam erken gitmenizde fayda var ,tabi yol ,izin durumlarınizi bilmiyorum
-
@lumos Çok teşekkür ederim. Şubat Bulletin 15K görünüyor Avrupa için, sanırım bu aralar e-posta beklemeliyiz Şubat randevusu için 🤓
-
@symbi0te hadi hayırlısı :-) güzel haberlerini bekliyoruz.
-
oturumum var hocam romanya da @hsn-kartal
-
@Meho35 ertesi gün teslim ediyorlar eğer bir sorun çıkmazsa sağlık raporunuzda
-
@sevdademirci sağlık raporunda sorun çıkmazsa ertesi günü teslim ediyorlar genelde
-
@Yiğit-Konur şubat randevularını geçen ay dağıtmıştı konsolosluklar onun için şubata randevu vereceklerini sanmam. Ancak mart randevularını henüz dağıtmadıysa bağlı olduğunuz konsolosluk o zaman mart mülakatları için hala şansınız var sayılabilir
-
evet Bükreş elçiliğine formda düzenleme yapmak istediğinizi ve formu açtırmak istediğinizin talebini mail atmanız gerekiyor
-
@heycan mail örnegi var mı?
-
@Yiğit-Konur Bu tamamen bulunduğunuz konsolosluğa bağlı. Umarım dediğiniz gibi olur.
-
@4VK38BD ısrarla sürecinizi imzanıza taşımadığınız için sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
forum kurallarına uymak zor geliyorsa, sürecinize destek olacak bir avukat bulmanız daha sağlıklı olacaktır. -
@Doğuş-Aytekin bunun için formunuzu açtırmayın, gerek yok.
-
@Emre-Kurtulmuş git-gel yapmak zor olur diye 19 şubata muayene olmayı düşünüyorum ama o da geç mi olur, 16'sına randevu alıp mülakat günü günübirlik de gelebilirim diye düşündüm. Ama emin olamadım. Teşekkür ederim.
-
Randevu alan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, dosya taşıma da mail gönderiminde 3. tura geçtim. 2. turda umut veren Japonya 3. turda tamamen olumsuza döndü. Japonya ya 2. turda mail attığımda "Şu aşamada randevu alokasyonunun sadece KCC yetkisinde" olduğunu belirtip bültenin linkini göndermişlerdi ve o dönem CN aktif değildi. Dosyam aktif olduktan sonra gelen cevap da ise net bir şekilde oturum istiyorlar. Dikkatimi çeken başka bir konuda HongKongdan geldi.
Hongkong 3. tura cevap döndüklerinde " Kararımız aynı şekilde devam etmekte, çeşitlilik vize transferleri işleme almamaktayız".
Demek ki daha önce attığım maillerden dolayı mail adresşim kayıtedilmiş. Diğer ülkeler 2. turda olduğu gibi oturum istiyorlar henüz olumlu dönen veya olumluya dönebilecek cevap veren olmadı. Denemeye devam edeceğim... Dosya taşımaya çalışan herkese bolşans. -
CEAC verilerinden saydığım kadarıyla 4000 - 62xx arası dosya numaraları mail giden yada gidecek olan Ankara hariç (zaten Ankara 4000 üstü yok :)) 538 adet saydım eksik fazla olabilir. Bu rakam sizin için ne ifade ediyor. Varsayımda bulunabilir miyiz? Bulunmalı mıyız? 4k ile 6k arasında %50 hole olduğunu düşünürsek sizler nasıl yorumlardınız. Vizesini alanlara iyi yolculuklar, mülakata gireceklere bol şans, mülakat maili alanlara sıkıntısız bir süreç, mail bekleyenlere sabır diliyorum.
-
Arkadaslar ozellıkle kadın arkadaslar için sormak istiyorum bu soruyu. Bugun unganlara muayene için gittim, akcıger grafım cekildikten sonra grafiyi ceken gorevli meme proteziniz var mı dıye sordu. ben de olmadıgını soyledım kontrastlanmadan dolayı bazen boyle cıkabılecegını soyledı ve genellıkle kadınlara sorduklarını soyledıler. içime kurt dustu benım de acaba supheli bir alan mı goruldu dıye. bunla karsılasan arkadaslar varsa bılgılendırırlerse sevınırım 🙏🏽
-
@MuratA-0 arası o kadar açık olur mu bilemedim.
benim aklıma takılan şey daha farklı; bu kadar az mülakat dağıtıldığı halde CN'nin ortalama 4000'lere gelmesi tuhaf değil mi?
Bu tabloyla Ankara 2 ay arka arkaya DV'ye 300-350 vize basarsa CN 25000 e dayanacak gibi.
açıklanan 2 ayda DV için basılan vize sayıları epey düşük
-
@ozmell merhaba,
Benim için böyle bir durum olmadı -
@Ümit-Karabayır gecen seneki verileri incelemedim ankara 1 ayda o kadar dv mulakati dagitmis mi hic?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum