DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eray26 hayır aynı zamanda olmak zorunda değil
-
@ozmell evet.
-
@Aslı-Uslu bir sorun olursa aynı gün bilgi verirler ve 3 gün üst üste balgam testi vermeniz istenir.
-
@ozmell bende yanımda götürdüm ama bakmadılar bile. Sadece pasaportları ve aşı kartlarını/sertifikalarını aldılar.
-
@Emre-Kurtulmuş bende oyle dusundum cunku burada haftasonu cuma itibariyle basliyor. Geriden geliyoruz yani. Mart ayinda mulakat alabilmeyi umut ediyorum.
-
@eray26 mülakat yerinizin bahreyn olduğunu şimdi gördüm ben o yorumumu ankara için yapmıştım
-
Peki vizeyi ilk aldığımız zaman Amerika'ya girmek için maks. Ne kadar süre veriyorlar?
-
@ReC-0 Eşinizi add applicant yapmanızda hiç bir sakınca yok kendi formunuzu açmıyorsunuz çünkü. Kendi formunuza evli olduğunuz bilgisi için mülakat almayı beklemelisiniz o yüzden şimdi siz kendi dosyanızı taşıyın önce, eşinizi onlar sistemden eklerler, öncelikli olan CN nin taşınmasıdır ve talihli kişidir olayları karmaşıklaştırmayın karşı taraf için baştan.
Evlilik ile ilgili başlıkta detaylıca anlatıldı bu süreçler bu arada…
-
@lumos Yardımınız için teşekkür ederim.
-
@Meho35 Vize süreniz ilk giriş için 6 ay geçerli ancak, vizeden daha önce sağlık raporunuzu aldığınız günden itibaren 6 ay süreniz başlamış oluyor.
-
@Emre-Kurtulmuş umarım bende mülakat alırım zira büyük ihtimalle ellerindeki tek dv dosyası benim dosyam
-
Merhabalar. DS260 formunda soyadı değişikliği kısmı için bir sorum var. Zamanında soyadımı değiştirdim ama eski halinin de yeni halinin de İngilizce karakterli versiyonu aynı. Örneğin eskisi "Aşik" ise yenisi "Aşık". İkisinin de İngilizce karakterli hâli DS-260 formunda ASIK olarak geçiyor. Bu durumda belirtmeme gerek var mı?
-
Dosya taşıma ile ilgili başlığı bulamadım.Linkini bilen varsa yazabilir misiniz?
-
@zaferdemir Merhabalar, bahsetmiş olduğunuz konuyla alakalı ayrı bir başlık bulunmamakta. Dosya taşımak ile alakalı bilgi edinebilmeniz için geçmiş yılların talihlilerinin mülakat deneyimlerini paylaştığı başlıkları okumanız gerekmekte.
Örnek olması için buyrunuz, mülakat alan DV2023 talihlilerinin tecrübelerini paylaştığı başlık ; DV2023 Mülakat Deneyimleri .
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, 21 şubattaki mülakat randevum için 19 şubatta muayene olsam olur mu en az iki iş günü diyor ama emin olmak istedim.
-
@4VK38BD Merhaba, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin!
-
Bükreşten mülakat tarihimi aldım, ds260 formunu açtırmak istiyorum sebebi yaşadığım adresleri e devletteki bilgilere göre girmiştim. Formu açtırmak için bükreşteki elçiliğe mi mail atmam gerekiyor? mail örnegi var mı?
-
@Doğuş-Aytekin hayırlı olsun taşıma mi yaptınız hocam?
-
@ugursway 2 gün öncesinde almayı düşünüyorum h.sonu çalışıyor mu unganlar. Mülakat çarşambaya denk geliyor mecbur p.tesi Ankara gidicem sabahtan unganlara ilk iş. 1 günde çıkarırlar heralde sağlık raporunu diye düşünüyorum.
-
@Meho35 hocam erken gitmenizde fayda var ,tabi yol ,izin durumlarınizi bilmiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.