Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @lumos Merhaba,

Yardımınız için teşekkür ederim.
    Sürecimize eşim de dahil olacak. Şu an için konsolosluklara mail atmayı planlıyorum. Eşimi add applicant yaptığımda dosyamın submit tarihinin geriye düşeceğini düşündüğüm için, mülakat maili aldıktan sonra eklemeyi planlıyordum. Ancak sizin dediğinizden add applicant işlemi submit tarihini geriye düşürmüyor diye anlıyorum. Bu durumda eşimi add applicant olarak ekleyip mail gönderirken de eklemek daha mantıklı olacak gibi duruyor. Bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler :)

• Yarın mülakatı olan arkadaşlara başarılar. Müjdeli haberlerinizi bekliyoruz :))

• @ugursway E- devletten alabiliyorum dediğiniz gibi. 23 yaşındayım. Amerikaya gidince oradaki Türk evinde mi yapabiliyoruz bu tecil durumunu?

• ⭐⭐

Yarın mülakata girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

NOT: Lütfen excel tablosunu güncellemeyi unutmayalım. Sırada bekleyen arkadaşlar için ön bilgilendirme ve kendi durumlarını değerlendirme açısından son derece önemli bir veri kaynağıdır kendileri.

• @Oguzhanyesildag amerikada bulunan türk konsolosluklarında yapabilirsiniz Türk evine gitmenize gerek yok

• @Emre-Kurtulmuş Anladım
    Çok teşekkür ederim

• Merhaba az önce ilk kez dosya taşıma için İtalyaya mail attım, dosyamın henüz aktif olmadığını fakat düğün tarihime kadar olacağını düşündüğüm için ve İtalyada balayı planladığımzı, bu süre içinde de mülakat alma isteğimi söyledim. Ama şimdi acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm çünkü başka konsolosluklara da yazacağım ve hepsine aynı sebebi söyleyemem tabi ki. Bi konsolosluğa farklı, diğerine farkşı bi gerekçe yazmam sizce bir sorun oluşturur mu? Dosya taşıma konusunda da her türlü önerilerinize açığım. Teşekkürler

• @eren34 ben 136 ülkeye mail atmıştım. Kimseden olumlu dönüş olduğunu görmedim. İnşallah süreç ilerlerken kabul edecek ülke bulabiliriz.

• @tgctgctgc inşallah, mail atarken bir gerekçe yazıyor musunuz? Yoksa Ankaranın durumdan vs mi bahsediyorsunuz?

• @eren34 nedeninizi araştırmazlar farklı konsolosluklar ancak navigatorun işleyiş sürecinde göze çarpar mı o noktasını bilemedim fakat bence asıl soru ilk mailinizde yazdığınız nedenin bana kalırsa dosya yaşımaya ikna etme olasılığı olmayan bir neden

• @Emre-Kurtulmuş Evet aslında ben de farkındayım pek içime sinmedi ama ikna etmekten ziyade belli bi sebepten orda bulunacağım ve Ankaradan da alamayacağımı düşündüğümü belirttim

• @yusufalak merhaba banka hareketleri dökümü banka kaşe imzalı mı olması gerekiyor acaba?

• @Emre-Kurtulmuş her ulkenin mulakatlarinin dagitimi ayni zamanda mi oluyor acaba

• Bu ileti silindi!

• @hsn-kartal Tıkırında derken yani nedense yanlış anlamaya çok müsaitmişsiniz gerçekten iletim de silinmiş hiç kastetmediğim bi anlama getirmişsiniz olayı, şaşırdım açıkçası ve saçma geldi iyi günler

• @hilaldeniz forum mantığını yanlış anladığınızı düşünüyorum.
    burada kimseye x ülkeye mail atın diye tavsiye verilmiyor. burada insanlar kendi deneyimlerini paylaşıyor ki diğer okuyanlar da bundan faydalansın.

eğer forumu gerektiği gibi kullanırsanız istediğiniz her bilgiye ve deneyime ulaşabilirsiniz sürecinizi olumlu tamamlamak için.

onun dışında burada kendinize özel bir tavsiye bulamayacaksınız, üzgünüz.

unutmadan, siz bunları düşünürken current olan olmayan herkes şuan dosya taşımak için girişimde bulunuyor.
    beklemeli mi yoksa beklememeli mi onu siz tartın artık.

• Yarın mülakata giricek tüm arkadaşlara şimdiden umarım en iyi şekilde geçmesini dilerim

• @barbie, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar tekrardan. Vize onaylı pasaportlarımızı bugün PTT den teslim aldık.
    Şimdi artık uygun uçak biletleri bakıyoruz ve Mart ayında Virginia'ya gideceğiz.
    Tüm arkadaşlar için sürecin bu şekilde sonlanmasını dilerim, bol şanslı ve kolay mülakatlar olsun... En büyük tavsiyem kesiinlikle sabırlı ve sakin olmanız olacaktır çünkü arka planda her şey işliyormuş tıkırında, görmüş olduk hiç merak etmeyin :)

teşbihte hata olmadığından mütevellit yazıyorum;
    "ölüler zannerdermiş ki diriler hergün helva yiyor.." :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@barbie iletinizde bir hakaret ya da forum kurallarına aykırı bir durum yok neden silinsin ki?
    sadece forum kullanıcıları iletinizi beğenmediği için - :thumbs_down: oy vermiş ve bu yüzden de gittikçe görünmez oluyor.
    ülkede olmasa bile forumda demokrasiyi iliklerimize kadar hissetmek için elimizden geleni yapıyoruz.

forumda paylaşım yapıyor olmanız oldukça güzel bir durum.
    insanların bunu beğenip beğenmemesine takılmayın.
    tekrar hayırlı olsun vizeniz, şimdiden iyi yolculuklar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k