[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@cevocevo 14binlerdeyim, bana da mail gelmedi henüz
-
Anladigim kadariyla 14 bin ve 15 binlerin coguna mail gitmemis..bi atlama olmus olabilir veya ne biliyim ds260 bilgilerimizde mi bi sknti buldular boyle bi yetkileri var mi ?hmmm bu adayin su su seyinde bi sknti var atlayalim veya onaylamayalim 😏 @crazycells
-
@mel Bana Mail geldi ve dökümanları gönderdim ancak bana da dökümanları aldıklarına dair Mail gelmedi.
-
ben ds260i temmuzda submit etmiştim. ona gore sirayla gönderiyor olabilirler.
-
Selamun aleykum.
Crazycell simdiden tesekkur ederim
Bir kac sorum olacakti.
Eşimin annesi ve babasınin last name veya surname yok.ds260 formuna bu kısma ne yazmaliyim.bos kabul etmiyor.bu arada esim yabanci ulke vatandasi
Ikincisi babamin annemi dogum yeri kimlikte köy gözüküyor .onlarin doğum yerine city kısmına köy ismimi yazmaliyim.son sorumda askerlik le ilgili branch turkish land forces rank surgeant vsonrakine de engineer yazdim.olur my.kisa donem askerkligi istihkam sinifinds cavus olarak yaptım. Iyi akşamlar -
Merhabalar,
Eşim greencard tahlilisi olup, DS-260 formunu eylül sonunda doldurup gönderdik. O tarihte henüz nişanlıydık ve 20 Ekim tarihinde evlendik. Bilgileri bu hafta güncellemeyi düşünürken KCC'den talep edilen evraklar emailini aldık. Şimdi bilgileri güncellememiz mümkün müdür, yoksa konu ile ilgili KCC'yi bilgilendirmemiz gerekmekte midir? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler. -
@mel DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Anladigim kadariyla 14 bin ve 15 binlerin coguna mail gitmemis..bi atlama olmus olabilir veya ne biliyim ds260 bilgilerimizde mi bi sknti buldular boyle bi yetkileri var mi ?hmmm bu adayin su su seyinde bi sknti var atlayalim veya onaylamayalim 😏 @crazycells
Merak etmeyin bir duzene gore isliyorlardir formlari. Yakinda siz de email alirsiniz. Sadece numaraya gore gonderilmiyor olabilir.
-
@itsnyc DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar,
Eşim greencard tahlilisi olup, DS-260 formunu eylül sonunda doldurup gönderdik. O tarihte henüz nişanlıydık ve 20 Ekim tarihinde evlendik. Bilgileri bu hafta güncellemeyi düşünürken KCC'den talep edilen evraklar emailini aldık. Şimdi bilgileri güncellememiz mümkün müdür, yoksa konu ile ilgili KCC'yi bilgilendirmemiz gerekmekte midir? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.Guncel durumunuz belgelerde gorunecegi icin, belgeleri gonderdiginiz email'e DS260 formunuzu acmalari icin de kisa bir not yazabilirsiniz.
Boylelikle hem formdaki bilgiler, hem de gonderdiginiz belgeler guncel olmus olur.
-
@eem1978 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Selamun aleykum.
Crazycell simdiden tesekkur ederim
Bir kac sorum olacakti.
Eşimin annesi ve babasınin last name veya surname yok.ds260 formuna bu kısma ne yazmaliyim.bos kabul etmiyor.bu arada esim yabanci ulke vatandasi
Ikincisi babamin annemi dogum yeri kimlikte köy gözüküyor .onlarin doğum yerine city kısmına köy ismimi yazmaliyim.son sorumda askerlik le ilgili branch turkish land forces rank surgeant vsonrakine de engineer yazdim.olur my.kisa donem askerkligi istihkam sinifinds cavus olarak yaptım. Iyi akşamlarResmi belgelerde de hicbir soyisim gorunmuyor mu? Eger soyisim yoksa, "Not Available" yazmayi deneyebilirsiniz, eger bu sekilde yazmayi istemiyorsaniz soyismi kismina da ismini yazabilirsiniz. "Mehmet Mehmet" seklinde...
Dogum yeri kisminda ne yaziyorsa o sekilde yazabilirsiniz "birth city" kismina...
Askerlik bilgileri uygundur.
-
Herkese merhabalar,
Arkadaslar oncelikle son iki aydir islerimin yogunlugundan dolayi forum sayfasini okuma firsati bulamiyorum, son konulara baktigim zaman ocak ayinda randevu numarasi almayi gerekip, henuz almayan arkadaslarin oldugu, bizim gibi evraklarini elektronik ortamda gonderip, sorunsuz alindigi ve isleme konuldugu gibi bilgilerin oldugunu gordum.Normal sartlarda numaramiz current oldu Subat ayinda randevu beklerken bizde henuz randevu maili almadik.Oncelikle gercekten bu konu daha once sorulduysa mesguliyeim icin ozur dilerim, gonderdigimiz maildeki evraklarimizin arasinda yurtdisindan alinmis diploma, evlilik cuzdani, sabika kaydi vb evraklar vardi.Mulakat gunu bu evraklarin yurtdisindan guncel temin edilmesine gerek varmidir, yoksamail ile goderdigimiz evraklarin aslini mu;lakatta goturmek yeterlimidir.
Eger yeniden alinmasi gerekiyorsa Subat ayi oncesi BUlgaristana gidip enilemek isterim.Tesekkur ederim. -
@uda4a Şubat ayına randevu alıp alamayacağımız belli değil. Yeni sistemi tam olarak çözemedik. Mart'a kalma ihtimalimiz olabilir. Şu birkaç gün içinde Şubat randevusu gelmezde Mart'a kaldık demektir. Bu durumu da göz önünde bulundurun derim. Sabırla bekliyoruz.
-
@crazycells hocam cevabınız için teşekkür ederim. ben kendi bilgilerimi nasıl gireceğim henüz ds-260a bilgilerim girilmedi, kcc ye taranmış belgeleri gönderirken benim de kendim için olan belgeleri göndermem gerekmiyor mu
-
Tesekkur ederim
-
@uda4a DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Herkese merhabalar,
Arkadaslar oncelikle son iki aydir islerimin yogunlugundan dolayi forum sayfasini okuma firsati bulamiyorum, son konulara baktigim zaman ocak ayinda randevu numarasi almayi gerekip, henuz almayan arkadaslarin oldugu, bizim gibi evraklarini elektronik ortamda gonderip, sorunsuz alindigi ve isleme konuldugu gibi bilgilerin oldugunu gordum.Normal sartlarda numaramiz current oldu Subat ayinda randevu beklerken bizde henuz randevu maili almadik.Oncelikle gercekten bu konu daha once sorulduysa mesguliyeim icin ozur dilerim, gonderdigimiz maildeki evraklarimizin arasinda yurtdisindan alinmis diploma, evlilik cuzdani, sabika kaydi vb evraklar vardi.Mulakat gunu bu evraklarin yurtdisindan guncel temin edilmesine gerek varmidir, yoksamail ile goderdigimiz evraklarin aslini mu;lakatta goturmek yeterlimidir.
Eger yeniden alinmasi gerekiyorsa Subat ayi oncesi BUlgaristana gidip enilemek isterim.Tesekkur ederim.Mulakatla ilgili bilgileri su konudan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleriEmail ile gonderdiginiz belgeleri gondermeniz yeterli. Yeniletmenize gerek yok. (+ tabii ki ekstra belgeler de var mulakata goturmeniz gereken, ayrintili bilgi icin yukaridaki konuyu inceleyebilirsiniz.)
-
@itsnyc DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells hocam cevabınız için teşekkür ederim. ben kendi bilgilerimi nasıl gireceğim henüz ds-260a bilgilerim girilmedi, kcc ye taranmış belgeleri gönderirken benim de kendim için olan belgeleri göndermem gerekmiyor mu
Sorun degil, esiniz belgelerini gonderirse ve guncellerseniz bir daha guncel belge isteyebilirler, sonucta sizin de pasaport fotokopisi, adli sicil kaydi gibi belgeleri gondermeniz lazim. Size tavsiyem en guncel haliyle belgeleri gonderip, sonra DS260 formunun acilmasini talep etmeniz. Zaten formu birkac gun icerisinde doldurup tekrar gonderebilirsiniz.
-
Merhabalar, benim saglik kontrolu asamasindaki asilar ile ilgili bir sorum olacakti. Ben ve Esimin asi kartlari yok, 16 ve 10 yasindaki iki cocugumun asi kartlari mevcut ve butun asilari var. Hem kendimiz icin hemde cocuklar icin saglik kontrolune gitmeden once asi maliyetini de minimize etmek adina hangi asilari onceden vurdurabiliriz? Doktorun sayfasinda bulunan yaklasik 15 farkli asinin herbir aile ferdi icin vurulma zorunlulugu varmi? Konu hakkinda bilginiz varmidir?
-
@rmzn DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhabalar, benim saglik kontrolu asamasindaki asilar ile ilgili bir sorum olacakti. Ben ve Esimin asi kartlari yok, 16 ve 10 yasindaki iki cocugumun asi kartlari mevcut ve butun asilari var. Hem kendimiz icin hemde cocuklar icin saglik kontrolune gitmeden once asi maliyetini de minimize etmek adina hangi asilari onceden vurdurabiliriz? Doktorun sayfasinda bulunan yaklasik 15 farkli asinin herbir aile ferdi icin vurulma zorunlulugu varmi? Konu hakkinda bilginiz varmidir?
Vurulacak asilar herkesin yas, saglik, hamilelik gibi durumlari goz onunde bulundurularak yapiliyor. Bilginize.
-
@rmzn sağlık kontrolüne gitmeden önce aşı yaptıracaksanız bunu en geç randevunuz dan 1 ay önce yaptırmış olmanız gerekiyor. doctorun.com sitesinde bununla ilgili bir uyarı vardı diye hatırlıyorum, benim tavsiyem aşı olayını gözünüzde bu kadar büyütmeyin benim aşıya dair hiçbir belgem yoktu eşimin doğumdan dolayı tetanoz aşı kartı vardı ve 2,5 yaşındaki oğlumuzda TR aşı takviminde yapılması gereken bütün aşılar mevcut olmasına rağmen çocuğa 2 eşime 3 bana 4 aşı yapıldı. unganlara ödediğimiz ücret $745 tuttu eğer hiçbir aşı yapılmamış olsaydı tahminim $600-650 arası bir ücret öderdik, karar yinede sizin
-
@aytac59 cevabiniz ve zamaniniz icin tesekkurler. $745 saglik muayenesi ve asilarin toplamiydi yoksa sadece asilar icin mi bu miktari odemistiniz? Tekrar tesekkurler bilgiler icin.
-
@isag ne kadar ücret istediler yazarmisin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum