Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @mrts00 sorularınıza cevap almak için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    Yaptım


  • Merhabalar, 18 Aralık'tan beri 3-4 günde 1 email atıyorum Frankfrut konsolosluğuna, ancak sadece otomatik email alıyorum ve cevap alamıyorum. Otomatik emailde yazan talimatlara uygun şekilde mail atmama rağmen yine aynı otomatik emaili alıyorum. Acaba bu otomatik email bir şeyleri yanlış yaptığımı mı söylüyor, her şeyi doğru yaptığımı sorgulamakta olduğum için sizden fikir almak istedim. Aşağıda otomatik emaili paylaşıyorum. Bu emaile göre %100 yanlış mı gönderiyorum emaili, yoksa bu sadece herkese gönderilen standart bir otomatik cevap mıdır, bilgisi olan var mı? 9 ocakta mülakat randevum var ve 9 ocaktan önce dosyamı açtırıp yeni eşimi dosyaya ekletmem gerekli.

    Thank you for contacting the Consular Section at the US Consulate Frankfurt. This email address is used exclusively for questions about nonimmigrant and immigrant visas.

    Please go to our VISA Navigator to find the answer to your question. If you cannot find it, follow the instructions under “All Other Questions” to contact one of our specialists.

    Due to the increased volume of incoming inquiries, there has been a delay in responding to inquiries. We ask that you only submit one inquiry through the VISA Navigator. All inquiries submitted will be responded to as soon as possible.

    Note that if you did not use the VISA Navigator to properly format your inquiry, your email will be deleted without a reply.

    Your US Consulate Frankfurt Visa Team.


  • @Summer-0 seni navigatore yonlendirmis oradaki verilen bilgilere göre mail atmalısın


  • @hsn-kartal navigatorun tüm talimatlarına uygun olarak mail atıyorum, yine de bu emaili alıyorum


  • @Summer-0 birseyi gözden kaçırıyor olabilirmisiniz?


  • @Summer-0 başlık kısmını doğru yazdığınıza emin olun


  • Yarın mülakatı olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Sevinçlerinizi ve deneyimlerini bizimle de paylaşırsınız umarım 🙂


  • Herkese selamlar, İrlanda'ya dil okulu ile gidip dosyamı taşımayı planlıyorum. Bu şekilde dosya taşıma yapmayı planlayan var mı? İrlanda süreçlerde zorluk çıkarıyor gözüküyor ama üstesinden gelinmeyecek bir şey yok gibi. Özellikle polisiyeden alınması gereken dokümanlarda zorluyorlarmış 🙂


  • Yarın mülakata girecek arkadaşlara şimdiden hayırli haberler dilerim


  • @Ercan-Şen Ashgabat hızlı çalışıyor


  • @akim merhaba. Aşkabat'taki ABD Konsolosluğu iyi çalışıyor da, Türkmenistan'ın yabancılar polisi T.C. vatandaşlarına çok büyük rüşvetler almadan vize vermiyorlar. Şu anda orada çalışmıyorsanız (yani çalıştığınız şirket size bir Türkmenistan vizesi almamışsa) Türkmenistan'dan vize almanın maliyeti çok yüksek. Bir de 18 yaşından küçük çocuğunuz varsa ona vize almak çok daha zor ve maliyetli bir iş, hatta imkansıza yakın. Eğer bir de AP'ye kalırsanız o zaman 2. bir vize de gerekir, o da ayrı bir rüşvet olur. Türkmenistan vizesi T.C. vatandaşları için çok çok pahalı olur. Hiç düşünmeyin derim.


  • Merhaba, 9 ocakta mülakat randevum var , o zamana kadar yeni eşimi ds260 formuna ekletmem gerekli ancak konsolosluktan hala cevap alamadım, 15 günü geçkindir email atıyorum. Internette 8 ocak'a kadar tatilde oldukları yazıyor konsolosluğun. Durum o ki mülakata kadar bana dönüş yapmayabilirler ve yeni eşimi ds260 formuna ekletemeyebilirim mülakattan önce. Bu durumda sonuçları , çözümleri ne olacaktır? Eksik belgeye düşecek ve sonrasında güncellenmiş ds260 formunu ve eksik belgeleri gönderip eşimi greencard başvuruma dahil edebilir miyim? Başka çözümleri ne olabilir? Eşim de dokümanları hazır bir şekilde benimle mülakata gelecek, bunun bir etkisi olur mu? Çok teşekkürler yardımlarınız için


  • Merhaba, forumda aradım ama bulamadım sormak istedim. Belirli bir birikimim var ama bu gitmek istediğim yer için ya da nereler için yeterli olur tam kestiremiyorum. Mülakatta da risk almak istemiyorum. Buna yönelik bir bilgi var mı sitede acaba ya da nasıl öğrenebilirim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Summer-0 eşinizin belgeleri ve onlara attığınız maillerin çıktıları ile birlikte gidin konsolosluğa.
    kesinlikle birlikte gitmemezlik yapmayın, eşiniz de katılsın mülakata. durumu konsoloslukta anlatın ve onların yönlendirmelerini takip edin.
    sorun olmayacaktır, merak edilecek bir durum yok. önceden de konsolosluk binasında DS260 dolduranlar oldu, ilk değilsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sevdademirci risk alacak bir durum yok, endişe etmeyin. sizden beklenen bütün birikiminizi göstermeniz zaten.
    15.000 dolarınız varsa ve bu parayla new york'a gidip manhattan'dan bir penthouse alacağınızı beyan etmeyecekseniz rahat olun.
    bütün birikiminizi belgeleyin ve planlarınızı sade bir şekilde aktarın, önemli olan bu.


  • Merhaba,
    03 Ocak 2024 tarihinde konsolosluk mülakatına eşimle beraber girdik.
    Mülakat çok güzel geçti ve vizemizin onaylandığı belirtildi.
    Konsolosluktan çıktıktan sonra eve vardığımızda benim için Supplemental Questions for Visa Applicants - DS-5535 (Electronic submission) mailinin geldiğini gördüm.
    Eşim için herhangi bir belge doldurulması istenmiyor.

    Bu noktada süreç nasıl ilerleyecek?
    DS-5535 doldurulmasıyla ilgili bir döküman mevcut mu? Desteğinizi rica ederim sayın @gucarslan


  • @gucarslan Çok teşekkürler. Eşimi konsolosluğa alacaklar mı ki formu olmadan, sadece başvurusunu tamamlayanları almıyorlar mı içeri? Hangi sıfatla içeri girebilecek?


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @akincetin merhaba, telaş edecek bir durum yok.
    muhtemelen NNCP'den AP'ye kaldınız. pasaportunuz onlarda mı, yoksa size teslim ettiler mi?

    bu başlığın ilk iletisinde detaylıca anlattım.
    DS260 formunda verdiğiniz hiçbir cevabı tekrar vermeyin.
    sorunuz olursa buradan sorun ve cevaplanmasını bekleyin. merak edecek bir durum yok, bütün AP sürecinizde destek olacağım.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5817/fy2023-fy2024-background-check-nncp-ap-durumu-i̇dari-işlem/

    bol sabırlı beklemeler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Summer-0 doldurup ikinizi birden alabilirler.
    her konsolosluğun işleyişi farklı şuan net bir şey söyleyemem size.
    ama attığınız maillerli kesinlikle çıktısını alıp yanınızada götürün.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum