Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese merhabalar, biliyordum ama tamamen unuttuğum için soruyorum ;
    21 şubatta mülakat var hastane randevusunu ne zaman alabiliriz yani ne zaman açılır sistem bize ?

• @erenist 1 ay oncesinde aciliyor yani 21 Ocak'tan sonrarandevu olusturabilirsiniz.Simdiden yeni hayatinizda her sey gonlunuzce olsun

• @erenist merhaba. 21 Ocak'tan itibaren sağlık muayene randevusu alabilme hakkınız açılır. 19 Şubat'a kadar cumartesi ve pazarlar hariç randevu alabilirsiniz. Örneğin 19 Şubat'a randevu alırsanız ve sağlık testlerinde bir olumsuzluk yoksa (hiçbir şekilde tüberkülozunuz yoksa, covid-19 aşı probleminiz yoksa, kötü bir bağımlılığınız yoksa, vs.) ve konsolosluk mülakatlarında bir olumsuzluk (AP süreci) olmadıktan sonra ABD'ye ilk giriş vizenizin son geçerlilik tarihi bu sağlık muayenizden 6 ay sonra (19.Ağustos.2024) olacaktır. Sağlık muayene tarihini alırken örneğin 22.Ocak tarihine sağlık muayenenizi alırsanız herşey olumlu giderse vizenizin son geçerlilik tarihi 22.Temmuz.2024 olacaktır. Sonuçta sağlık muayene tarihini alırken ABD'ye ilk giriş tarihinizi de dikkate alın ama vizenizin son geçerlilik tarihine kadar da ABD'ye ilk giriş yolculuğunuzu erteleme riskine girmeyin derim, bu da benim şahsi görüşüm.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erenist 21.02.24 tarihindeki mülakatınız için;

en erken 22.01.24 tarihinde sağlık kontrolüne gidebilirsiniz, bu tarihe de randevular Unganlar sisteminde 22.12.23 itibariyle açıldı.

en geç 19.02.24 tarihinde sağlık kontrolüne gidebilirsiniz, bu tarihe de randevular Unganlar sisteminde 19.01.24 tarihinde açılacak.

• 5000-6000 arasi numaralara Aralık ayı içerisinde gelmesi lazım. Ama excel tabloya baktığımda talihlilerin beklediğini görüyorum. ANKARA yoğun anlamına geliyor. Iran'da usa konsolosluk olmadiği için kazanan talihliler ankaradan alıyor gorüşmeyi tabiki bizide etkiliyor. Aralik aktif olmasi beklenen dosyalar henüz olmadi. Beklemeye devam

• @Beykentli Bir yanlışınız var. Unganlar cumartesi günü de çalışıyor ve randevu veriliyor.

• @ikizbabasi, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erenist 1 ay oncesinde aciliyor yani 21 Ocak'tan sonrarandevu olusturabilirsiniz.Simdiden yeni hayatinizda her sey gonlunuzce olsun

@Beykentli, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erenist merhaba. 21 Ocak'tan itibaren sağlık muayene randevusu alabilme hakkınız açılır. 19 Şubat'a kadar cumartesi ve pazarlar hariç randevu alabilirsiniz. Örneğin 19 Şubat'a randevu alırsanız ve sağlık testlerinde bir olumsuzluk yoksa (hiçbir şekilde tüberkülozunuz yoksa, covid-19 aşı probleminiz yoksa, kötü bir bağımlılığınız yoksa, vs.) ve konsolosluk mülakatlarında bir olumsuzluk (AP süreci) olmadıktan sonra ABD'ye ilk giriş vizenizin son geçerlilik tarihi bu sağlık muayenizden 6 ay sonra (19.Ağustos.2024) olacaktır. Sağlık muayene tarihini alırken örneğin 22.Ocak tarihine sağlık muayenenizi alırsanız herşey olumlu giderse vizenizin son geçerlilik tarihi 22.Temmuz.2024 olacaktır. Sonuçta sağlık muayene tarihini alırken ABD'ye ilk giriş tarihinizi de dikkate alın ama vizenizin son geçerlilik tarihine kadar da ABD'ye ilk giriş yolculuğunuzu erteleme riskine girmeyin derim, bu da benim şahsi görüşüm.

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erenist 21.02.24 tarihindeki mülakatınız için;

en erken 22.01.24 tarihinde sağlık kontrolüne gidebilirsiniz, bu tarihe de randevular Unganlar sisteminde 22.12.23 itibariyle açıldı.

en geç 19.02.24 tarihinde sağlık kontrolüne gidebilirsiniz, bu tarihe de randevular Unganlar sisteminde 19.01.24 tarihinde açılacak.

Şimdi arkadaşlar şuan randevu alma imkanım var mı yani tam anlayamadım en son yazan arkadaş farklı yazmış sanki. Ne zamana randevu alacaksam onun 30 gün öncesinden alabilirim anladığım kadarıyla. Mesela 19 şubat yada 16 şubata almayı düşünüyorum 16-19 ocak tarihlerinde alabilirim di mi ?

• @Ömer-Akalın naçizane tavsiyem elde olmayan sebep değilse verilen tarihte gitmeye çalışın.

• Bu ileti silindi!

• @Ercan-Şen @gucarslan beyin hep dediği bişey var Ankara'ya çok güvenmeyin diye , bu süreçte (Ankara için konuşuyorum) hiçbir zaman şu zaman gelmesi gerekiyordu ,bu zamana kadar kesin gelir tarzı bi öngörü pek yapılamıyor Ankara canı ne zaman isterse o zaman mülakat veriyor. Geçen sene bende sizin gibi öngörü yapmıştım haziran temmuz gibi gelir demiştim ama eylüle kalmıştım ve ankara için mali yılın son mülakatıydı ucu ucuna yetişmiştik.

• Sonucta 2023 yılı 30000 cutoff yapti. 2024 ilk 30000 içerde kafadan bol şans.

• @erenist merhaba. Randevunuzu 22 Ocak'tan başlayarak 19 Şubat'a kadar pazar günleri hariç istediğiniz bir güne alabilirsiniz ama işiniz, şartlarınız gereği ABD'ye ağustos ayından önce gidemezseniz, o zaman randevunuzu mülakat tarihinize yakın alınız. Sonuçta sağlık randevunuzdan sonra (bir aksilik olmazsa) ABD'ye girmek için 6 ayınız olacak.

• ⭐⭐

@Ercan-Şen Boyle bir hesaplama yok maalesef. Her yilin dinamikleri farkli DV22 Current oldu bulten ama DV23 olmadi mesela. Gecen sene su dosya numarasina kadar geldiler bu sene kesin gelir veya gelmez denemiyor maalesef.

• @Ercan-Şen her yıl farklı olabilir mülakat durumu önceden öngörülen birşey pek değil. Biraz değişik nasıl bi standarta göre mülakat verdiklerini şuan kimse bilmiyor.

• @erenist
    Okadar detayli aciklamislar ki😂

• @uraz-mert öyle gerçekten sağolsun arkadaşlar güzel açıkladı ancak yine bi çelişki de kaldım. Mülakattan önceki 30 güne randevu almamız gerektiğini biliyorum ama randevuyu da 30 gün sonra ya alabiliyorsak randevu sistemi bize mülakattan 60 gün önce mi açılıyor yani öğrenmek istediğim tam olarak buydu ama soruyu doğru soramadım 😄

• Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Amerikada adres belirtme konusunda problem yasanlar ( misal ben ) posta kutusu kiralama diye bir sey varmis oyle bir sey yapilsa nasil olur?

• @eray26
    Guzel olur.😁https://yesilkartforum.com/forum/post/21163
    Detaylari okuyup arastirin bol sanslar

• @SdasCtz bende oturum almaya çalışıyorum bu zor bir süreç mi bu konuda deneyimlerini yazarsanız memnun olurum

• ⭐⭐⭐⭐

@eray26 Kiralık posta kutusu olmuyor maalesef. Uscis zarfı buraya bırakılamıyor.
    Ama her şeyin bir çaresi var.
    Şu mesajı inceleyin lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/146344

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k