DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@adem123 eğer sağlık muayenesinde dosyanızı size teslim ederlerse sorun olacağını zannetmiyorum.
bu yüzden vize alamayan olmadı. -
@tubikanasofa olay zaten açıkça yazmamanız, bu yüzden ben XX olarak değiştiriyorum.
-
@TheEcot merhaba bu durumu yaşamış birisi olarak belirteyim herhangi bir sorun olmuyor. Resmi kanıt olarak evlilik cüzdanınız var zaten
-
Merhaba
Mülakat sırasında adres değişikliği işlemi yapan varmı? (Green card teslim adresi)
Nasıl yapılıyor form vs doldurrmak gerekiyormu?
-
@Movistar74 boş bir kağıda el yazısı veya bilgisayar çıktısı ile yeni adresi yazıyorsunuz, mülakat öncesi evrak teslim ederken adres değiştirmek istediğinizi beyan ederek görevliye adresi teslim ediyorsunuz. Kendisi de konsolos ile mülakatınız öncesi DS260 formunuzu sistemde güncelliyor
-
Merhaba
Mülakat sırasında adres değişikliği işlemi yapan varmı? (Green card teslim adresi)
Nasıl yapılıyor form vs doldurrmak gerekiyormu?
-
@ATS16 Kralsın 🙏
-
@Movistar74 Merhaba, oncelikle sorularinizi DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları basligi altinda sormanizi tavsiye ederim daha efektif olmasi acisindan. Simdiye kadar forumdan okuyarak anladigim, mulakata giderken adres bilgisini bir kagida yazip yaninizda goturmeniz ve evraklarinizi gorevliye teslim ederken adres degisikligini orada belirtmemiz.Gorevli sizin icin degistirecektir. Bir form vs doldurmaniza gerek yok o esnada.
-
@gucarslan peki teşekkürler
Sonuç olarak siz biliyor musunuz süreci? -
@eray26 teşekkürler 🙏
-
@tubikanasofa evet biliyorum, hatta siz de bilin ve öğrenin diye detaylıca açıkladım.
okumanız yeterli;https://yesilkartforum.com/forum/topic/6398/sayılarla-dv2024?page=1
-
@Yamtar teşekkürler arkadaşım
-
@ATS16 Arkadaşımızın cevabına, mülakata Ankara dışında girecek olanlanlar için küçük bir ekleme yapayım.
Yurt dışındaki bazı konsolosluklar, mülakat esnasındaki adres değişikliği taleplerini red edebiliyorlar. Gerekçe olarak da “Ds-260 formunu sizin adınıza ben açamam.” diyorlar. Aslında o “Açamam” değil “Açmak istemiyorum” demek :)
Bu durumla karşılaşırsanız hiç endişelenmeyin veya paniklemeyin. 👆 yukarıda arkadaşın bahsettiği, adresin yazılı olduğu kağıdı, ülkeye girişteki sınır polisine verin ve adresi güncellemek istediğinizi söyleyin. Görevli polis hemen orada bilgisayardan güncelliyor.
-
@Armağan-Yılmaz hiçbir sorun olmaz, onlar da o pasaporta vizelerini alabilir.
-
@Cengodisco teşekkür ederim
-
@Serapp cok tesekkur ediyorum
-
@symbi0te çok teşekkür ediyorum inşallah en kisa zamanda sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız lutfen bizi bu değerli bilgilerle bilgilendirmeye devam edin bu forumda emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı sunuyorum
-
@gucarslan Bey çok teşekkür ederim, son bir soru daha soracağım. Çocukların pasaportlarından bir tanesinin bitişine 14 ay kala randevuda olacağız, tahmini girişimizden bitmesine hala 12 ay olacak. Bu sorun olmuyor değil mi?
-
@Armağan-Yılmaz hayır olmaz, 8 aydan fazla olması yeterli mülakat gününde.
-
@Buğra97 cevap olarak 4.tip mi aldınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum