Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri

• @Şeyma-Yaren-Aytekin hayırlı olsun Şeyma Hanım, umarım eşiniz de vizesini sorunsuz bir şekilde alır.

• @yakt05 merhaba vizeniz hayırlı olsun. Mail order için dışarı çıkan benim :) oradaki durum tam olarak şöyle oldu; 330 USD çekim başarılı oldu ve sıra nımarası verildi arada beklenmeksizin hem eşim hem de kızım için de aynı şeyi yapınca banka işlemi şüpheli görerek kartımı güvenlik gerekçesi ile askıya aldı. Mail order açma işlemini mülakattan önce gerçekleştirmiştim ama şüpheli işleme düşebileceğimi tahmin edemedim. :) neyse ki hızlıca banka ile görüşerek sorunu çözdüm ve vizemiz onaylandı. Herkese başarılar dilerim.

Bu vesile ile burdan mülakata gireceklere de tam olarak nakit usd yanlarında getirmesinin daha hızlı ve kazançlı olacağını belirtmek isterim.

• @UnluEmre merhaba vizeniz hayirli olsun. Ev degerini nasil gosterdiniz?

• @Şeyma-Yaren-Aytekin iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım 🙏 😊

• @yakt05 vizeniz hayırlı olsun ABD’de başarılar. 😊

• @Prm-oguzhan Teşekkür ederim sağolun :)

• Herkese Merhaba,
    6 Aralık 2023'te 7:45'te eşimle beraber mülakata girdik. Listede paylaşılan tüm belgeler yanımızdaydı. Fakat ben 2 kızımı da turist vizesi ile ABD'de doğurduğum için görevli buna takıldı. Hastane faturalarını kendimizin ödediğine dair belge istedi. Yanımızda bu belge olmadığı için, daha sonra göndermemizi talep edip pasaportlarımızı bize geri verdi. İlgili AIS kaydı ile hastane faturaları ve pasaportlarımızı 7 Aralık'ta postaladık. PTT'den takip ettiğimiz kadarıyla 8 Aralık'ta elçiliğe ulaştı. An itibariyle henüz tarafımıza bir mail vs gelmedi. Ben sürekli IV status check adresinden numaramızı kontrol ediyorum.
    https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/
    Hafta boyunca status'umuz "Pending for missing documents" idi. Bugün websitesini tekrar güncellediler ve status'umuz "Interview scheduled"a döndü. Yine bir mail veya herhangi bir bilgilendirme olmadı bize. Benzer bir süreç geçirmiş olan var mı? Ek belgeleri gönderdikten sonra elçilik maille geri dönüyor denmiş, ben bugün mail de atmıştım sabahtan ona da bir geri dönüş olmadı. Status'umuzun değişmiş olması ek belgelerin işleme alındığını mı gösteriyor acaba? Websitesinde status descriptions yazmışlar fakat "Interview scheduled" diye bir status ve açıklaması ne yazık ki mevcut değil. Bizim gibi ek belge göndermiş olan varsa sürecin nasıl işlediğini paylaşabilir mi? Teşekkürler.

• @yakt05 hayırlı olsun :)ben de ayrıca teşekkür ederim.

• @tapsix yeni hayatınızda bol şans ve sağlık diliyorum..

• @Şeyma-Yaren-Aytekin umarım bir problem yaşamadan eşinizle beraber yeni hayatınıza adım atabilirsiniz. Tebrikler ve bol şans diliyorum

• @susinx verdiğiniz bilgiler adına teşekkür ediyorum. yeni hayatınızda başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum

• @UnluEmre tebrikler, yeni hayatınızda başarılar diliyorum

• @UnluEmre tebrikler yeni hayatınızda başarılar

• @yakt05 hayırlı olsun güzel günlerde kullanın vizenizi

• @CANBILBEY merhabalar, tesekkurler. Endeksa uzerinden degerleme aldim dolar cinsi olarak. Yalniz bunu yaparken para odeyerek rapor al sistemi ile degil gayet basit sekilde deger olcumu yapilinca link paylas uzerinden verdigi goruntuleri cikti almistim odeme falan yapmadim yani degerleme raporu alarak🙂

• @UnluEmre Bu site gerçekten doğru değeri veriyor mu Emre Bey? Yani gerçekten söylediği fiyata satılabilir mi eğer öyleyse çok iyi :)

• @misha90 ortalama fiyatlar olarak dogruya en yakini tahmini degerleme yapiyor evet, en azindan benim evim icin en yakin degeri gosterdi yani🙂 forumda arastirirken denk gelmistim daha once buradan degerleme alan arkadaslarin yorumlarini okumustum, onun icin ben de o siteden degerleme almistim isin acigi

• @UnluEmre Çok iyi o halde. Bizim evin fiyatı coşmuş haberim yokmuş, tabi mülakatta öncelik bankada gösterilen para :)

• @misha90 mulakatta o degere bakmadi bile aslinda bankada olan miktari sormustu bana soyledikten sonra tamam demisti🙂

• @UnluEmre vizeniz hayırlı olsun bu arada :)

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    W
    @crazycells tabi ki. Ordan devam ediyorum o halde. Kusura bakmayin.
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k