🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
-
@btek14 En uzun surec PERM’in sonuclanması. Onu atlatınca gerisi daha hızlı ilerliyor. İşiniz rast gitsin.
-
@dpdemir tesekkurler.
surecler cok yipratici, bir sey bitiyor bir sey cikiyor. audit denial AP derken dile kolay.
sizin de bekleme sonlanir umarim kisa surede... -
@btek14 kesinlikle çok yıpratıcı. Haklısınız. Çok teşekkür ederim. Çok yoruldum. Umarım yakında biter.
-
Dosya numaram 25 bin. Mülakat tarihi verilmeme oranı çok mu yüksek. Şu an bile dosyamı taşımayı düşünmeli miyim?
-
@feedermann Merhaba, ben 2023 kazananı(?) olarak 14k ile son ay randevu aldım ama kota dolduğu için (randevu almama rağmen kota nasıl doluyorsa) konsolosluktan döndürüldüm ve sürecin kapısından döndüm... Buna göre kararınızı veriniz, umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
@iyilikyapveiyilikbul çok geçmiş olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım taşımaktan başka çarem yok gibi.
-
Kasim 2023 Visa Bulletin aciklandi.
-

cut off 6000 olarak aciklanmis EU icin .
-
December 2023 Visa Bulletin yayinlandi.
cut off 12000 olarak aciklanmis EU icin
-
Ocak 2024 Visa Bulletin yayinlandi.
Subat icin cut off 13500 olarak aciklandi EU icin.
-
@btek14 merhaba, rus tavandaşı olan eşimin case no 2024EU24XXX. Siz 13500 son demişsiniz. Yani burda bize çıkmayacak mı demek oluyor? 24 bine gelene kadar beklemeli miyiz?
-
@Eser-0 su durumda evet. sonraki bultenlerde cut off icinde olursaniz mulakat alma sansiniz olabilir. rus vatandaslari baska elcilikte giriyor, DV2024 basligini incelerseniz cok daha kesin cevaplar bulabilirsiniz.
umarim gonlunuze gore olur her sey.
-
@Eser-0 Eşiniz Rusya kotasindaysa onun için 13250. Bültende bazı ülkeler için özel kurallar olabiliyor, ilerleyen zamanlarda buna dikkat etmenizde fayda var.
-
@lumos anladım teşekkür ederim
-
@Oradaki sence 24 bin için bu yıl sıra verilir mi ben greencard kazandım fakat sıralamayı göremedim
-
February 2024 Visa bulletin yayinlanmis.
DV Cut off 16.000...
-
March 2024 Visa Bulletin yayinlandi.
DV Cut off 17.500...
-
Merhaba, case numberım 12xxx lerde. Yani case numaram current fakat interview için herhangi bir mail almadım. Endişelenmem gereken bir durum var mı? Tüm mail kutumu kontrol ettim fakat bir haber yok
-
@Osman-Sert yaklaşık 3 yıldır current olan numaralara göre mülakat dağıtılmıyor. Ondan dolayı hemen mülakat tarihi gelecek diye bekleme. Aşağıdaki başlığı inceler misin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/11101
-
@Osman-Sert asagidaki baslikta tum akliniza takilan konulara cevap bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/11099
oncelikle imza isini hallederseniz sorulan sorularda o isi de aradan cikarmis olabilirsiniz.
su an icin mulakat almamis olmaniz cok dogal. ankara 6klara kadar dagitmis durumda. ilgili baslikta bir excel dosyasi var oraya da kaydolup diger dosyalara bakarsaniz fikir verir bireysel dosyaniz.
her sey gonlunuze gore olur umarim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum