[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@sean_86 Teşekkürler🙏🏻
-
arkadaşlar vizesi onaylanan dv23 talihlilerindenim ancak öğrenci olduğum için hala ilk girişi yapmadım ocak sonunda gitmeyi düşünüyorum. mülakattan sonra herhangi bir şey yapmadım. bulunduğum durumdan ilk girişe kadar ne yapacağımdan emin olamadığım için başlıkları inceledim ancak uygun başlığı(ilk girişten önce ödenmesi gereken ücret girişte şöyle yap böyle yap gibi bilgi olan bir başlık) bulamadım. yönlendirebileceğiniz başlık varmı?
-
@lutfitunca geçmiş olsun umarım tekrar kazanırsınız ve bu kez onayı alabilirsiniz
-
@Önder-Bilgiç bu konu başlığının ilk sayfasında 6. Maddeden itibaren kontrol edebilirsiniz yapılması gerekenleri
-
@Önder-Bilgiç
Slm greencard odemesini yapmaniz gerekiyor vize basili pasaport ile birlikte odeme adimlarinin oldugu bir kagit verilmis olmasi lazim.ayrica vize basilma tarihinden 6 ay once giris yapmaniz gerekiyor ve giris yaparken sari zarfinizi unutmayiniz.bol sans -
@uraz-mert 6 ay süresi vize basılma tarihinden değil sağlık raporunun alındığı tarihten başlar, ufak bir düzeltme yapmış olayım
-
@lutfitunca öncelikle geçmiş olsun. Her şeyde bir hayır vardır. Bence bu kadar şansınız varken (8 yıldır çıkmıyor bana) arada yaşanan böyle aksaklıkları düşünüp enerjinizi kaybetmeyin ve yeniden denemekten asla vazgeçmeyin. Arka arkaya 2 sene kazanan çok örnek var. Bu durumun yıpratıcı olduğunu anlayabiliyorum, umarım kimse asla böyle bir durumla karşılaşmaz ve mülakat alan herkes vizesini alıp yeni yaşamına başlar.
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim
-
@uraz-mert teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@norta Merhaba, bende dosya taşımak istiyorum, randevu için hangi formu doldurdunuz ben sitelerinde bulamadım da, birde nasıl bir mail içeriği yazdınız acaba, tam olarak ne yazmam konusunda kafam çok karışık. şimdiden teşekkür ederim.
-
@Bahadır-Yagcı dosyanızı taşımak istediğiniz konsolosluğa durumunuzu açıklayan bir mail atmanız gerekiyor. 2024 başlıklarında bunun için bir mail şablonu vardır muhtemelen inceleyip bulabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@Scavel merhaba vietnama tasımadan önce case numaranız aktifmiydi kcc calısma izniyle dosya tasımayı kesin onaylıyormu
-
Arkadaşlar merhaba,
GC ile ABD ye giriş yapan arkadaşlar ilk giriş deneyimlerini de yazabilirlermi?
Hangi havalimanına indiklerini, nasıl bir süreç yaşadıklarını, kolay ve zor yönlerini paylaşabilirler ise bizim için de yol göstermiş olurlar.
Teşekkürler.
-
@Movistar74 Bununla ilgili forumda konu başlıkları mevcut. Oradan tecrübelerini okuyabilirsiniz.
-
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
-
Öncelikle bizemiz hayırlı olsun, yeni hayatınız umarım güzel gidiyordur. Eğer varsa taşıma talebi için konsolosluklara attığınız mail metninin örneğini paylaşabilir misiniz?
-
@Kramer her seferinde bu değişiklik için live chatten düzeltme yaparak mı ilerleyeceğiz? yoksa ilk haline dönmesi için ankara yapabilir miyiz?
-
A achillesoag bu başlıktan bahsetti
-
R Revolter bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum