DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Yamtar göçmen vizelerde zorunlu tutuldu bununla ilgili isterseniz dv için vize alacakmısınız imzanız olmadığı için bilemiyorum ama unganlara sorup detaylı bilgi alabilirsiniz.


  • @yunus-emre-çeçen unganların sitesinde muayene tarihinden 1 ay öncesine kadar aşı olmayın diyor. Ancak benim mülakat tarihim 10 ocak. Dolayısıyla 22 aralık tarihine muayene tarihi almak zorunda kaldım. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?


  • @Movistar74 herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum sağlık muayenenizi en geç mülakattan 2 gün önce yaptırsanız yeterli.


  • 4 aralık 8:30 gibi aracımızı yakın bir yere park ettik 8;45 gibi unganlara geldik ve öncelikle belgeleri verdik sadece aşı kartı ve pasaport istediler diğerlerini istemediler(siz yine de diğer belgeleri de hazır edin ne olur ne olmaz). Ardından fotografımızı cekip 4. Kattan 5. Kattaki düzen labaratuvarına gönderdiler. Dikkatimi çeken şey ise iranlıların çoğunlukta olmasıydı. Sonrasında labaratuvar danışmadan iki kişi için 95 dolar aldılar. Kanımızı aldılar ve 3. Kata rontgen için gönderdiler. ardından bizi 11 de tekrar gelin diyetek gönderdiler 3 adet aşı vurdular. 2 sag kol 1 sol koldan.eşime de 4 aşı yaptılar. Toplam aşılar için iki kişi 680 dolar ödedik. Toplam ise2 kişi için 775 dolar ödemiş olduk . Sonuçları (5aralık)yarın 3 de alabilirsiniz dediler.(son bir yıl içinde Covid aşısı zorunlu )
    Mülakatımız ise 6 aralıkta onu da sonrasında yazacagım.


  • Bu ileti silindi!

  • @Eren-Özpar yaklaşık 5 milyonluk mal varlığı gösterdim ancak çok bi işe yaradığını düşünmüyorum. Mülakat deneyimlerimde de yazmıştım hesabımdaki parayı sanırım yeterli bulmadı gideceğim adresteki arkadaşımın yardımcı olacağını söyleyince vizemi onayladı.


  • @Murat-Bice Umarım güzel deneyimlerinizi burada okuyor oluruz.


  • @Önder-Bilgiç doğrudur Önder Bey, nasıl bir değerlendirme yapıyorlar bilmiyorum. Ancak mal varlığından ziyade nakit para vs. Daha çok değerlendiriliyor sanırsam.. Yine de vizeyi almanıza sevindim.. Önemli olan bu bence 😊


  • @Murat-Bice sağlık raporu için randevu tarihi bulamıyorum mülakatimızdan önceki tarihlerde, siz randevuyu alırken nasıl bir yöntem izlediniz. Teşekkürler. İyi akşamlar. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.


  • @Movistar74 Merhaba yarın sağlık randevumuz var. Unganlara covid-19 aşısını muayeneden önce mi yaptıralım sonra mi yaptıralım diye mail atmıştım ama dönüş yapmadılar. Bugün ankaradaydık ve unganlara uğradık. Web sitelerinde muayeneden 30 gün önce aşı yaptırmayın diye bir uyarı olduğunu o nedenle covid aşısını muayeneden önce mi yaptırmak lazım sonra mi emin olmadığımızı söyledik. Muayeneden önce yaptırırsaniz çok daha iyi olur. Beklemesiniz dosyaniz ertesi gün 15.00 te hazir olur dediler. Bizde Ankara şehir hastanesine gittik. Genel hastane binasında aşı birimi vardı. Burada hergun 16.00 a kadar covid asisi yapiyorlarmis. Aşıyı yaptırdığımız gibi e nabizda aşı kartimiz göründü. Yarın da muayeneye gideceğiz.


  • @Mehmet-Kesici mülakat tarihim 6 aralıktı 4 aralıka saglık randevusunu 4 kasımda almıştım. Yani yaklaşık 1 ay öncesinden. Bence telefonla ulaşmaya calışın bi şekilde kendinize bir randevu ayarlattırın.


  • Herkese merhaba , yeni yazma fırsatım oldu biz de eşimle 28 kasım 11.50 için Unganlardan randevu almıştık. Biz kaldığımız yerden taksiyle geçiş sağladık. Erken gitmemize rağmen şansımızı denedik ve girişimizi sağladılar. Gerekli evraklarımızı verip beklemeye başladık 10 dk sonra kan almak için çağırdılar eşimden de benden de bir tüp kan aldılar daha sonra röntgen için bekledik yine 15 dk sonra falan röntgenimizi çektiler . Tekrar bankoya geçtik eşim ve ben iki kişi 95 dolar ödeme yaptık. Öğleden sonra tekrar gelmemizi söylediler bir saat sonra tekrar geldik ve muayene için önce eşimi sonra beni teker teker aldılar. Boy kilo ölçümü ve sürekli kullandığım ilaçlar var mı diye sordular. Doktor bey geldi daha sonrasında muayene sırasında sohbet ederken iki tane aşı vurdu.(Benim aşı kartım yoktu sadece covid aşı kartım vardı ) Sonrasında işim bitince bankoya geçtim eşim çoktan çıkmıştı ona da aynılarını yapmışlar iki aşı ve genel muayne (Eşimin aşı kartı vardı ona rağmen ona da aşı vurdular). İstanbula geri dönmek zorunda olucağımız için sonuçlarımızı mülakata yakın bir zamanda alıp alamıyacağımızı sorduk. İstediğimiz zaman alabiliceğimizi söylediler. İki kişi 680 dolar daha verip çıkışımızı sağladık. 13 aralık'ta mülakatımız var. Sizinle de bu süreci paylaşmak istedim size de fikir olabilir diye .Umarım mülakatımız iyi geçer ve dilerim bütün arkadaşlar mülakat maili alır .


  • @Şeyma-Yaren-Aytekin Merhaba,

    Ben de mail atmıştım ve dönüş yaptılar. Covid aşısının muayeneye etkisi yok dediler. Gitmeden önce yaptıracağım bende. Mülakatınızda başarılar dilerim 🙂


  • @Movistar74 çok iyi. Teşekkür ederim. Size de mülakatinizda başarılar


  • Vizem onaylandı bu süreçte bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim vize görüşmesine gidecek olanlara da başarılar dilerim


  • @Umut-Şele Merhabalar tekrardan, sıcak sıcak bilgileri paylaşayım diye hemen telefon başına geçtim.

    8.15 randevum vardı saat 7.30 gibi girişimi yaptım güvenlikten geçip pasaportlarımı verdim. Sonrasında ise içeride tekrardan bir güvenlik vardı benden pasaportumu istedi teslim ettim, sıraya geçip beklememi istedi. Sıra bana geldiğinde vize ücreti olan 330usd yi ödedim ve bana sıra numarası verdiler. Sıra numaramı bekledikten sonra numaram yandı ve evraklarımı teslim ettim, görevli tekrardan aynı numaranın yanacağını söyledi. Numara tekrar yandıktan sonra görüşme için vezneye gittim, hangi okulda hangi bölümde okuduğumu, Amerika’da nereye gideceğimi ve ne yapacağımı sordu. Ardından bankada yeterli birikiminiz var mı diye soru sorduktan sonra cevabıma istinaden, Türkçe bir şekilde vizeniz onaylandı Amerika’ya hoş geldiniz vizeniz onaylandı 1 hafta sonra ptt diyip gülümsedi.

    Forumda ki herkese sonsuz teşekkür ederim , yardımları ve bilgi paylaşımları için sırada ki deneyim Amerika’dan olması dileğiyle, bu sene kazananlara başarılar seneye başvuranlara da şimdiden bol şanslar dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Umut-Şele tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
    lütfen birikim detaylarınızı (ort), gideceğiniz eyaleti ve iş konusundaki cevaplarınızı da çok fazla detaya girmeden yazın ki diğer forum kullanıcılarına faydalı olsun.
    abd'de bol şans, yolunuz açık olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ismail-kansız tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
    lütfen deneyimlerinizi detaylıca bu başlık altında aktarın ki forum kullanıcılarına faydalı olsun.


  • @ismail-kansız Vizeniz hayırlı olsun


  • @Umut-Şele vizeniz hayırlı olsun in şbizede nasip olur böyle deneyim yazmak


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

231
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum