@barış
Baska sitelerden YesilkartForum'a icerik kopyalama... içinde söyledi:
Kimseye kırılmadığımı bilmenizi isterim sizleri bir dost olarak gördüm. Kendim için yaptığım araştırmaları değerli gördüklerimi buraya aktardım ama aktarma şekli yanlış olmuş lütfen kusura bakmayın. Sanırım bir forum kirliği oluşturdum. Sayın @admin, @crazycells Kaynak göstererek yapmış olduğum paylaşımlarımı siliyorum sizden ricam paylaşımların geri getirilmemesidir.... Konu başlıkları olduğu için sizlere de sıkıntı yaratmamak adına sadece linkler kalacak şekilde temizliyorum. Kalan göremediğim bilgi kiliği yarattığım konularım varsa bilgi verirseniz silebilirim. Arkadaşlar Amerika konusunda sizlerden çok şey öğrendim hepinize ayrıca çok teşekkür ederim. Sayın @crazycells başta olmak üzere Sayın @Sharm Sayın @sadriabi Sayın @saulgoodman ve daha saya madiğim çok değerli Forum üyelerine Teşekkür eder Sevgilerimi sunarım...
Herkese güzel günler diliyorum müsaadenizi istiyorum
Sayın @admin, @crazycells son bir yardımınızı istiyorum üyeliğimin komple silinmesini talep ediyorum lütfen beni kırmayın yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
@Barış , size ayri bir mesaj yolladim.
Basligin sahibi olarak sanirim bir aciklama getirmem gerekiyor:
YesilkartForum’u ve bu aileyi onemsiyorum. Icinde yasadigimiz zaman ve sartlarda, gercekten nadir bir hediye olan bu ortami koruma gudusuyle hareket ettigimi soyleyebilirim. Paylasimim tamamen bu yonde ve kisilerden bagimsizdir.
Mesajlarin makyaji veya sekli sizin paylastiginiz konularin degerini azaltmadigi gibi sizin sahsinizin saygidegerligine asla dokunamaz.
Sizin de takdir edeceginiz gibi sanal bir ortamda ne yuzlerimiz ne seslerimiz olmadan, en saygili ve digerini kirmayacak sekilde iletisim kurmaya calismak da oldukca guc. Pozitif, samimi ve insancil yaklasiminiza deger veriyorum.
Icinde yasadigimiz sartlar, davranislari, tutumlari, tepkileri saygili bir sekilde elestirip konusabilmeyi bizlere o kadar zamandir unutturup her seyi kisisellestirip “kutuplastirdi" ki “Baris”cil ortamda saygiyi yitirmeden, sahsimiza saldiri olarak algilamadan fikir carpistiramaz olduk. Insanimizin goc egiliminin ve bu platformun colde bir vaha gibi varolus sebeplerinden biri de bu degil mi?
Lutfen bugune kadar paylastiginiz mesajlari yerine koyun ve bundan sonraki paylasimlari nasil yapmak istediginizi ortaya koyup, forumdaslarinizla fikir harmanlayip, YesilkartForum ailesinin saygideger bir uyesi olmaya devam edin.
Kendinizin veya emeginizin, paylasimlarinizin degerini yok saymaktan da lutfen vazgecin. Fikir carpistirin, fikirlerinizi soylediklerinizi yenileyin ancak lutfen sesinizi hicbir ortamda hicbir nedenle kismayin. Oyle hemen birakip gitmek yok!
EDIT:
P.S. Yeni hayatinizda/ulkede yer alacak temel ilkelerden biri:
"Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press, or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the government for redress of grievances." First Amendment, U.S. Constitution
("Kongre, bir dini temel alan veya ozgurce yasanmasini yasaklayan, ya da ifade ozgurlugunu veya basin ozgurlugunu kisitlayan; ya da halkın bariscil bir sekilde toplanma ve yapılan sikayetlerin dinlenip sorunlarin cozume kavusturulmasi icin devletten talepte bulunma hakkını kısıtlayan herhangi bir yasa yapamaz”) Birinci Ek Madde, ABD Anayasasi