DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan çok teşekkür ederim ilginiz için kontrol edicem. Birde yenilenmiş pasaportu ve bilgileri mülakata gittiğimiz zaman güncelleyebiliyor muyuz
-
@sinemed Maalesef olmak zorundasınız. Bu vizeyi almak istiyorsanız başka bir yolu yok.
-
@sinemed para sizinse olur..
-
@sinemed vizeyi almamak bir yol olabilir mesela..
-
@Dogukan-Burak pasaport şartı kalktı, bunu güncellemenize gerek yok.
-
@hsn-kartal biz Ankara’da girdik
-
@makaron ucu ucuna yani hayırlı olsun. Teşekkürler cevap için
-
@gucarslan bey merhabalar sizi çok rahatsız ediyorum k.bakmayın 😊🙏 Dr.randevusunu dosya güncellemesinden önce alsak problem olur mu ?
-
@Pamuk-0 doktor rendevunuzun dosya güncellemesiyle bir alakası yok, elbette alabilirsiniz.
-
Unganın sitesinde kan testi ve röntgen dahil diyor aşağı katta bunlar için tekrardan ücret alıyorlar
-
@dgnnnnn aynı durum aşılarda da var ne yazık ki..
bu konuda tavsiyem her ne kadar bizler için pahalı tutarlar olsa da çok fazla takılmayın.
unganlar bu aşamaya gelen herkesin uğraması gereken bir yer ve tabiri yerindeyse tekel olmuş durumdalar.
bu yüzden siz sürecinizi eksiksiz halletmeye gayret gösterin ve çok fazla bu konuya kafa yormayın.önemli olan vizenizi almanız.. bu tutarlar abd'ye yerleştiğinizde çok komik rakamlar gelmeye başlayacak ;)
-
@gucarslan gidene kadar kim ne kadar ..... yani
-
@gucarslan çok teşekkür ediyorum 🙏🙏
-
@gucarslan Tamamdır birde bu mail göndereceğim yer için dosya durumunu kontrol ettiğimde sağ üst köşede hala kcc yazıyor (mülakat tarihi aldım) maili hangi adrese göndermem gerekir
-
@Dogukan-Burak mülakat tarihi aldıysanız neden imzanızı güncellemiyorsunuz?
sistemde ne yazdığını bir anlamı yok, sizin artık kcc ile işiniz kalmadı eğer mülakat tarihi aldıysanız. eşinizi forma eklemek ve ona da vize almak istiyorsanız ankara ile iletişime geçmelisiniz.
size ilk iletimde de dediğim gibi, yapmanız gerekenleri forumda defaatle aktardım lütfen forumun arama özelliğini kullanmaktan çekinmeyin. -
@Dogukan-Burak 2024 Dv talihlilerine ait excelde kaydınız yok sanırım. Excel dosyasına kayıt yapabilir misiniz.
-
Merhaba, Ocak sonrası dosya taşımak için mail gönderimine başlayacağım ancak bazı konsolosluklar onay maili göndermeden dosyamızı kendi konsolosluklarına taşıyabiliyormuş. Daha önceki deneyimlerde böyle yazıyor en azından. Dosyamız transfer olduğunda bunu nereden kontrol edebiliriz? KCC'ye ne gibi bir sorgulama maili atabiliriz, bilgisi olan var mı?
-
@OA-OA, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, Ocak sonrası dosya taşımak için mail gönderimine başlayacağım ancak bazı konsolosluklar onay maili göndermeden dosyamızı kendi konsolosluklarına taşıyabiliyormuş. Daha önceki deneyimlerde böyle yazıyor en azından. Dosyamız transfer olduğunda bunu nereden kontrol edebiliriz? KCC'ye ne gibi bir sorgulama maili atabiliriz, bilgisi olan var mı?
Daha önce bu başlıkta yazmıştım:
-
@Revolter 2400 den büyük 2500 den küçük:)) imzada 2xxx :)
-
Herkese mülakatları hayırlı olsun. Darısı da ocak ayında bize kısmet olur inşallah. Talihli eşim ve onun üzerine bir evinde 4'te 1,5 tapusu bulunuyor. Bu belgeyi dosyalara ekleyeceğiz ancak bunu değerlenmesi nasıl oluyor? Yani 'resmi' bir yerden eviniz bu kadar diye belge mi almak gerekiyor? Ne bileyim belki görüşmeyi yapacak görevli tapuya inanmaya da bilir. Kafam karıştı. Maddi olarak yine bankada para göstereceğiz ama bu tapuya daha çok güveniyorum açıkçası. Ama oradan da hayatımızın golünü yemek istemiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum