DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ben 3K yı geçer diye ümid ediyordum fakat yaklaşmadı bile. Şuan görünen böyle sabaha daha maili almış okumamış olanlar olabilir. Ama 2500 e kadar dağıtmışlar ise vay halimize gerçekten @gucarslan beyin dediği gibi gelen sene giden seneyi arataracak gibi. Ben mart gibi mülakata giderim diyordum böyle giderse mayıs haziran gibi olacak sanki. Tabi kota doldu diyebilirler. Hayırlısı artık nasip de ne varsa o olacak. Dosya taşıma seceneği benım için şu aşamada zor görünüyor. Hem ailevi hem maddi. İnşallah öyle bir durumda kalmayız inşallah.
-
@yusufalak Bey lütfen gönlünüzü ferah ve moralinizi yüksek tutun, sizde biliyorsunuz ki bu süreç sabır ve yüksek motivasyon gerektiriyor. Siz ve aileniz de Mart veya en geç Nisan ayı için mülakat tarihi alacaksınızdır bu hız veya umut ederim ki daha hızlı olacağına inandığım hızlanacak süreç doğrultusunda. Kolaylıklar diliyorum...
-
Gürcan bey Bizim acil dosyamızı açtırmamız gerekiyor şimdi ailecek, mail adresimizi değiştireceğiz yanlışlıklar var. Şimdi nereye ve nasıl mail atacağız 🙏 çok acil cvp istiyorum 🙏🙏
-
@Pamuk-0 hayırlı olsun , CN numaranız 24xx den büyük mü acaba? Tam kaç numaraya kadar mülakat dağıldı anlamaya çalışıyoruz, bu bilgi önemli.
-
Bize 3 ocak tarihine mülakat verildi
-
arkadaşlar merhabalar mülakat mailini aldım darısı bütün bekleyenlerin başına. forumu düzenli takip ettim fakat aklıma gelmeyen ve dönüp bulamadığım bir kaç sorum oldu. Dosya açtırma işlemini tam olarak nereden yapıyoruz? ne zamana kadar yapabiliyoruz- yapmamız öneriliyor?
-
Mülakat alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Bizim CN 2500 lerde ama bize gelmedi. 2300 lerde alan arkadaş var tam sınırda kalmışız sanırım
-
@erenist bilgi için teşekkürler, sayenizde tam kaça kadar mülakat dağıtıldığını anlamış olduk, 2500 de kalmış demek ki, fakat sizin excel göremedim, ekleyebilirseniz herkes için takibi çok kolay olacak.
-
Bizimde mülakat tarihimiz verildi çok şükür fakat dikkatimi çeken husus CN si bizden yüksek olan arkadaşların bazılarına 3 ocakta mülakat verilmiş bize 17 ocakta mülakat verildi. DS 260 ı aynı gün doldurmuş olmamıza rağmen. Tarihleri nasıl belirliyorlar hiç anlayamadım.
-
@Asumanm merhabalar Asuman Hanm 227* numaramız.
-
@Asumanm Tabloyu daha önce iki defa doldurdum ama bişeyi eksik veya hatalı mı yapıyorum bilmiyorum kalıcı olmuyor bir türlü. Bilen birisi halledebilirse rica etsem
-
@BatuhanGnc ben 2 dağıtımdır mail bile alamadım :)
-
bu sene case no dan mülakatlar ilerliyor ds 260 6 ayda gönderen mülakat maili aldı
-
Mülakat alan arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım herşey çok güzel olur.
Yanlış görmediysem 2500 lere kadar mülakat dağıtılmış.
Daha büyük bir numarayla mülakat alan yok gibi.
Bu durumda bu arkadaşların hepsimi numarası 2500 den büyük olanlardan önce formu doldurdular ?
Bu pek mümkün değil gibi.
Muhtemelen formun doldurma önceliği bu sene prim yapmayabilir. -
@Asumanm benim 24xxten büyük
-
@toykan17 Merhabalar, umarım mülakat tarihiniz şans getir size ve vizenizi alırsınız. Bu arada 25XX' den küçük mü peki dosya numaranız? Çünkü 17 Ekim tarihindeki mesajınıza bakınca numaranızın 24XX' lerde olduğunu anlıyorum.
-
Selamlar 23xx Case no ile 17 Ocak tarihine mülakat aldık şimdiden herkese başarılar herşey gönlünüzce olsun
-
@salih-atilla yada bu sene dosyaları çok çabuk inceleyip hazır hale getirdiler
-
@salih-atilla evet her sene dinamiği farklı galiba siz yazınca fark ettim hatta temmuz ayında gönderenler xxx case nolular da almışlar.
-
Arkadaşlar ben ds260 ı ilk olarak 7 Haziran da submit ettim. Ancak bazı eksik ve hatalardan dolayı 12 Haziran da revize ederek tekrar submit ettim. Buradan yola çıkarsak cn ye göre mülakat ilerliyor gibi görünüyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum