Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@crazycells Ancak websitesinde Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State. yazıyor. Ben Ankara yazdım. Bu sorun olur mu? ingilizce ve türkçe kılavuza baktım. Şehir diyor ilçe demiyor. Zaten district ilçe anlamına geliyor. Farklı sistemlerimiz olduğu için county biraz anlamsız kalıyor. zaten Province/State sistemimiz yok. neden ilçe dediniz anlamadım.
-
@GÖKSU-Kalkan fotoğrafınız ingilizce karekterlerle isimlendirilmeli ve noktalama olmamalı.
-
Mutlaka bir yerde konusu geçmiştir ama bulamadım. Son başvuru saati 20:00 diye biliyorum. Doğru mu arkadaşlar?
-
@apex evet öyle ancak o saati beklerseniz formu düzgün bir şekilde gönderme şansınız olmayabilir. şimdiden siteye erişim yavaşladı. özellikle son gün son saate kadar beklemek şansı arttırmıyor, aksine risk aldığınız için şansı azaltıyor. son güne bırakanlar bu yüzden pişman olmazlar umarım.
-
@tufank Amerika saati ile mi 20.00 peki?
-
@muse hayır TR saati ile 20:00. (GMT-5) doğu saat dilimine göre ABD saati ile öğlen 12:00
-
@tufank çok teşekkür ederim
-
@Ceyda-Geçginer, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba. GC çıkarsa eğer, ds260 formu için pasaport gerekecek mi? Ne zaman pasaport çıkarmamız gerekecek? Teşekkürler.
DS-260 icin gerekiyor, ama bilgileri daha sonra da verebiliyorsunuz.
-
@GÖKSU-Kalkan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar Merhaba, Başvuruyu tamamlamak istediğimde fotoğrafın altında aşağıdaki gibi hata almaktayım acil destek olabilir misiniz.
The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.
fotografinizi yeniden isimlendirin ve turkce karakter kullanmayin.
-
@baba-yaga, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Ancak websitesinde Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State. yazıyor. Ben Ankara yazdım. Bu sorun olur mu? ingilizce ve türkçe kılavuza baktım. Şehir diyor ilçe demiyor. Zaten district ilçe anlamına geliyor. Farklı sistemlerimiz olduğu için county biraz anlamsız kalıyor. zaten Province/State sistemimiz yok. neden ilçe dediniz anlamadım.
sehir kelimesinin karsiligi il degil, ancak semt/ilce gibi bir sey oluyor, TR'deki sistem province sistemine en yakini, dolayisiyla il isimlerini province, ilce isimlerini de city olarak dusunmelisiniz.
-
''City Where You Were Born
Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State.
Birth City '' kısmında Pasaportta ilçe olarak yazıyor. Ancak uyarıda kesinlikle ilçe vs girmeyin diyor. Şehir olarak yazdım ben de sorun olur mu? -
@Crisp, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
''City Where You Were Born
Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State.
Birth City '' kısmında Pasaportta ilçe olarak yazıyor. Ancak uyarıda kesinlikle ilçe vs girmeyin diyor. Şehir olarak yazdım ben de sorun olur mu?ilce ismini yazin. ilce olarak yazmayin demiyor, tarayiciniz yanlis ceviriyor.
-
Green Card başvurusunu tamamladım ilk ekte gönderdiğim gibi yazı çıktı F5'ledim sarı tonlu yazıya döndü sıkıntı olur mu ?

-
@crazycells teşekkürler
-
@dehaan sorun olmaz, yeniden basvuru yapmanizi engellemisler.
-
Peki benim doğum yerim de kimliğimde ilçe yazıyordu bir youtuber il doldurun dediğini görünce İstanbul yazdım sıkıntı olur mu peki
-
@dehaan, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Peki benim doğum yerim de kimliğimde ilçe yazıyordu bir youtuber il doldurun dediğini görünce İstanbul yazdım sıkıntı olur mu peki
sikinti olmaz.
-
@crazycells :( Ecem & Onur diye bir arkadas vardı. Onun videosunda bu şekilde aktardı. Bende Istanbul yazarak gonderdım :(
-
@Crisp, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells :( Ecem & Onur diye bir arkadas vardı. Onun videosunda bu şekilde aktardı. Bende Istanbul yazarak gonderdım :(
yanlis bilgi veriyor. farkli kaynaklardan yanlis bilgilerin forumda paylasilmasina izin vermiyoruz, zaten bizim kendi kaynaklarimiz var, o nedenle farkli video'lar paylasmayin.
-
@crazycells sorun teşkil eder mi peki bu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum