Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • **arkdaslar herkese selamlar green card cekilişine başvuru yapıcam bu sene yalnız ortaokul mezunuyum ve 4 yıl türktelekom magzalarında son 3 senedirde promotörlük yapıyorum teknosa magzalarında promotör yani içeri girdiğinizde onu alma su marka telefonu al diyen tanıtım personeli olarak calısıyorum 🙂 2 yıl iş deneyimi sartını ben karsılıyabiliyormuyum neler yapmam lazım bunun için bir püf nokta verebilcek varmı ?


  • @Resat-Katıoglu, içinde söyledi: green card çekilişi ilkokul mezunuyum neyapmak lazım

    **arkdaslar herkese selamlar green card cekilişine başvuru yapıcam bu sene yalnız ortaokul mezunuyum ve 4 yıl türktelekom magzalarında son 3 senedirde promotörlük yapıyorum teknosa magzalarında promotör yani içeri girdiğinizde onu alma su marka telefonu al diyen tanıtım personeli olarak calısıyorum 🙂 2 yıl iş deneyimi sartını ben karsılıyabiliyormuyum neler yapmam lazım bunun için bir püf nokta verebilcek varmı ?

    Aşağıdaki konu başlığına tıklarsanız sorularınızın cevapları orada mevcut. Sizin için en uygun olanı bir an önce açık liseyi bitirerek lise mezunu olmak. Mezun olacağınız sene sonuçları açıklanacak şekilde Green Card çekilişine başvuru yapabilirsiniz. Yani mayıs-haziran aylarında kesin mezun olacak iseniz, bir önceki ekim ayında başvuru yapabilirsiniz. Lise mezunu olmadan vizeyi alma şansınız yok şu an. Çünkü geçerli bir meslekte tecrübeniz yok. Ekstra sorunuz olursa, onuda aşağıdaki konu başlığından sorabilirsiniz.

    Konuyu şu linkten inceleyebilirsiniz,

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartları?_=1598673288391


  • @Ryback merhaba peki ortaokul mezunu olanlar şıklardan hangisini işaretlemeli?? Mülakat tarihine kadar açık lise diplomamı almış olacağım fakat şuan yok elimde son senemdeyim. Bu durumda napmalıyım teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @denboz88 lise diplomasını alman kesin ise ozaman high school yazabilirsin çünkü başvuru da evrak istemiyorlar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum