K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Uscisapp ın güvenilirliği hakkında bilginiz varmı 11 uyarı verdi hepsinde aynı şey yazıyor sadece birinde uygun değil yazdı ama 5 dakika sonra tekrar eskisi gibi dava alındı yazdı programda mı hata var anlıyamadım burada bu konularda bilgili arkadaslar vardır
-
@sekinbicer K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Uscisapp ın güvenilirliği hakkında bilginiz varmı 11 uyarı verdi hepsinde aynı şey yazıyor sadece birinde uygun değil yazdı ama 5 dakika sonra tekrar eskisi gibi dava alındı yazdı programda mı hata var anlıyamadım burada bu konularda bilgili arkadaslar vardır
telefon icin app mi cikarmislar, ben daha once denemedim ama sitelerinden de kesinlikle kontrol edin ayni bilgi mi diye...
-
@crazycells sitede değişiklik yok
-
Birde uscis e ait app mı deyilmi bilmiyorum ben öyle sanıyordum apstoreye uscis yazınca bu program cıkıyor
-
@sekinbicer K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Birde uscis e ait app mı deyilmi bilmiyorum ben öyle sanıyordum apstoreye uscis yazınca bu program cıkıyor
su app ise anladigim kadariyla resmi bir app degil:
http://usciscasetracker.com/ -
-
Uscis ait böyle bir app olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle bir app sahip olsalardı uscis kendi websitesinde ve sosyal medya sayfalarında bu uygulamayla ilgili sürekli bir bilgilendirme ve paylaşım olurdu. Bence resmi ana kaynaktan olmayan app kullanmak tehlikeli düşünüyorum özellikle resmiyet taşıyan işlerimizde.
-
Merhaba arkadaşlar :) an itibariyle notice of action 2’yi almış bulunmaktayız. Güncel bilgi olması açısından tarihleri aşağıda paylaşıyorum;
129-F formu ilk gönderim (ilk başvuru): 4 Temmuz 2018
Notice of action 1 (başvurunun alındığına dair bildirim): 11 Temmuz 2018
Notice of action 2 (başvurunun USCIS tarafından onaylandığına dair bildirim) : 11 Aralık 2018
5-10 ay arası süren noa1 ile noa2 arasındaki kısım bizde tam olarak 5 ay sürdü. Umarım bu şansımız bundan sonrasi süreçte de devam eder :) Şimdi 2-3 hafta NVC’den gelecek olan bildirimi bekliyoruz, sonrasında Ankara müşakat tarihi, doktor randevusu vs. işlemleri için kolları sıvayacağız :) Değişiklik oldukça buradan yazmaya devam ederim..
-
Gözünüz aydın @misi-misiyos bundan sonra ki süreçler de su gibi akıp geçer inşallah ☺
-
@misi-misiyos Bilgilendirme için teşekkürler. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
-
-
@misi-misiyos hayırlı olsun gözünüz aydın onaylandıgını ilk nereden öğrendiniz uscisin web sitesinden mi postamı geldi email mi geldi
-
@sekinbicer Merhaba, biz New York’taki bir avukat ile çalışıyoruz. USCIS avukatımıza posta yolu ile bilgi vermiş.
-
@sekinbicer şimdi kontrol ettim de, USCIS internet sitesinde receipt number ile kontrol ettiğimde hala temmuz ayında başvurunuz alınmıştır bilgisi yazıyor. Sanırım internet sitesini çok sık güncellemiyorlar, bilginiz olsun..
-
Arkadaşlar merhaba. İnternetten araştırdığım ancak bulamadığım bir sorum var. Ankara büyükelçilikte olacak olan vize mülakatı için ‘16 yaşından itibaren 6 aydan uzun süre yaşanılan ülkelerden alınacak polis belgesi’ gerekiyormuş. Ben üniversite zamanımda 1 yıl erasmus öğrencisi olarak Prag Çekya’da yaşamıştım. Bu durumda polis belgesini nasıl almam gerekir? Konsolosluklar polis belgesi veriyor mu? Bu konuda deneyim veya bilgisi olan biri var ise şimdiden çok teşekkür ederim..
-
@misi-misiyos K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. İnternetten araştırdığım ancak bulamadığım bir sorum var. Ankara büyükelçilikte olacak olan vize mülakatı için ‘16 yaşından itibaren 6 aydan uzun süre yaşanılan ülkelerden alınacak polis belgesi’ gerekiyormuş. Ben üniversite zamanımda 1 yıl erasmus öğrencisi olarak Prag Çekya’da yaşamıştım. Bu durumda polis belgesini nasıl almam gerekir? Konsolosluklar polis belgesi veriyor mu? Bu konuda deneyim veya bilgisi olan biri var ise şimdiden çok teşekkür ederim..
Merhaba,
burdan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
-
@misi-misiyos K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Evet, belgeyi almalisiniz.
Su konuyu incelemeniz gerekiyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak -
Bilgiler için çok teşekkürler @crazycells @Gokce-Taskiran
-
Herkese Merhaba ,
K1 Vize için USCIS e nişanlım 22 Ekim de başvurdu. Cade numaramız geldi , şimdilik bekliyoruz. O çok sürmeyeceğini söylüyor ama bu okuduklarımdan sonra aynı şeyi düşünmüyorum. Gerçekten zorlu bir süreçmiş. Bir de hem vizeyi beklemek , hem de yabancı bir ülkede yaşayacak olmanın verdiği endişe çok stresli. Benim bu süreci yaşayan arkadaşlarıma sorularım olacak , eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Aslında acil olarak sormam gereken ilk soruyu sorayım ? Turist vizem var ve Ocak ayında turist vizesi ile Ameikaya gitmem çok sıkıntılı olur mu? Zorluk çıkarırlar mı ? Şimdiden çok teşekkürler!
-
@goze K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Herkese Merhaba ,
K1 Vize için USCIS e nişanlım 22 Ekim de başvurdu. Cade numaramız geldi , şimdilik bekliyoruz. O çok sürmeyeceğini söylüyor ama bu okuduklarımdan sonra aynı şeyi düşünmüyorum. Gerçekten zorlu bir süreçmiş. Bir de hem vizeyi beklemek , hem de yabancı bir ülkede yaşayacak olmanın verdiği endişe çok stresli. Benim bu süreci yaşayan arkadaşlarıma sorularım olacak , eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Aslında acil olarak sormam gereken ilk soruyu sorayım ? Turist vizem var ve Ocak ayında turist vizesi ile Ameikaya gitmem çok sıkıntılı olur mu? Zorluk çıkarırlar mı ? Şimdiden çok teşekkürler!
Eger kisa sureli giris cikis yapacaksaniz sorun olmamasi lazim. Onemli olan vizeyi amacina uygun olarak kullanmaniz. Geri doneceginizi gosteren belgeleri (geri donus bileti, varsa is yerinden mektup vs. ) ne olur ne olmaz diye yaninizda bulundurmanizi tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum