K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@rookie bende yabancı formlarda okumuştum simdi sayenizde dogrulukundan emin oldum çok faydalı bir bilgi teşekkür ederim
-
@crazycells biz bir rfe sahibiz. Rfe ile ilgili belgeleri FedEx ile göndermek istiyoruz. Rfe'nin özel bir zarfı var. Ama FedEx extra bir zarf içine koyacak. Bu da problem olabilir ve karışıklıklara sebebiyet verebilir düşünüyoruz. Bununla ilgili bir öneriniz var mı? UPS gönderme taraftarı değiliz. Çünkü FedEx daha hızlı ve güvenli görüyoruz. Daha önce FedEx ile rfe gönderimine şahit oldunuz mu? Ya da Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
-
Rica ederim @sekinbicer asıl teşekkür edilmesi gereken sayın @texan ☺
@kewanee geçmiş olsun umarım kısa sürede Rfe ile ilgili süreci atlatırsınız. -
@Rookie teşekkür ederim. Önemli bir problem yok. Sadece bizim resimlerin boyutları yanlışmış. Ve nişanlimin 20 yıl önce sonuçlanan bir dava ile ilgili bittiğini gösteren bir belge istediler. Biz bile bu davayı unutmuştuk ama uscis unutmamış. Yeni başvuru yapacak arkadaşlar buna dikkat etmesini bildirmek istiyorum. Biometrik resimlerinin çaplarını birkaç kez kontrol etsinler. Ayrıca nişanlinizin uzun süre önce sonuçlanan dava dosyası varsa bile bununla ilgili belgelerinde gönderiniz. ( trafik cezaları da dahil. Özellikle 500 doların üzerindeki trafik ceza dosyaları da istenmektedir.)
-
@kewanee K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
@crazycells biz bir rfe sahibiz. Rfe ile ilgili belgeleri FedEx ile göndermek istiyoruz. Rfe'nin özel bir zarfı var. Ama FedEx extra bir zarf içine koyacak. Bu da problem olabilir ve karışıklıklara sebebiyet verebilir düşünüyoruz. Bununla ilgili bir öneriniz var mı? UPS gönderme taraftarı değiliz. Çünkü FedEx daha hızlı ve güvenli görüyoruz. Daha önce FedEx ile rfe gönderimine şahit oldunuz mu? Ya da Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
Hicbir problem olmaz, onemli olan postanin ulasmasi... sadece FEDEX icin dogru adresi verdiginize emin olun, cunku USPS ve Fedex adresleri tamamen ayni olmuyor:
-
@kewanee K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
@Rookie teşekkür ederim. Önemli bir problem yok. Sadece bizim resimlerin boyutları yanlışmış. Ve nişanlimin 20 yıl önce sonuçlanan bir dava ile ilgili bittiğini gösteren bir belge istediler. Biz bile bu davayı unutmuştuk ama uscis unutmamış. Yeni başvuru yapacak arkadaşlar buna dikkat etmesini bildirmek istiyorum. Biometrik resimlerinin çaplarını birkaç kez kontrol etsinler. Ayrıca nişanlinizin uzun süre önce sonuçlanan dava dosyası varsa bile bununla ilgili belgelerinde gönderiniz. ( trafik cezaları da dahil. Özellikle 500 doların üzerindeki trafik ceza dosyaları da istenmektedir.)
Bu arada "passport size" fotograflar ile biometrik fotograflar birebir ayni olmuyorlar, o konuya dikkat edin. Biyometrik fotograflarin kaliplari daha buyuk oluyor.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@crazycells kesinlikle. Bu konuya oldukça dikkat ettik. 2x2 inch (5x5). Bakalım yarın rfe göndereceğiz.
-
Uscisapp ın güvenilirliği hakkında bilginiz varmı 11 uyarı verdi hepsinde aynı şey yazıyor sadece birinde uygun değil yazdı ama 5 dakika sonra tekrar eskisi gibi dava alındı yazdı programda mı hata var anlıyamadım burada bu konularda bilgili arkadaslar vardır
-
@sekinbicer K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Uscisapp ın güvenilirliği hakkında bilginiz varmı 11 uyarı verdi hepsinde aynı şey yazıyor sadece birinde uygun değil yazdı ama 5 dakika sonra tekrar eskisi gibi dava alındı yazdı programda mı hata var anlıyamadım burada bu konularda bilgili arkadaslar vardır
telefon icin app mi cikarmislar, ben daha once denemedim ama sitelerinden de kesinlikle kontrol edin ayni bilgi mi diye...
-
@crazycells sitede değişiklik yok
-
Birde uscis e ait app mı deyilmi bilmiyorum ben öyle sanıyordum apstoreye uscis yazınca bu program cıkıyor
-
@sekinbicer K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Birde uscis e ait app mı deyilmi bilmiyorum ben öyle sanıyordum apstoreye uscis yazınca bu program cıkıyor
su app ise anladigim kadariyla resmi bir app degil:
http://usciscasetracker.com/ -
-
Uscis ait böyle bir app olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle bir app sahip olsalardı uscis kendi websitesinde ve sosyal medya sayfalarında bu uygulamayla ilgili sürekli bir bilgilendirme ve paylaşım olurdu. Bence resmi ana kaynaktan olmayan app kullanmak tehlikeli düşünüyorum özellikle resmiyet taşıyan işlerimizde.
-
Merhaba arkadaşlar :) an itibariyle notice of action 2’yi almış bulunmaktayız. Güncel bilgi olması açısından tarihleri aşağıda paylaşıyorum;
129-F formu ilk gönderim (ilk başvuru): 4 Temmuz 2018
Notice of action 1 (başvurunun alındığına dair bildirim): 11 Temmuz 2018
Notice of action 2 (başvurunun USCIS tarafından onaylandığına dair bildirim) : 11 Aralık 2018
5-10 ay arası süren noa1 ile noa2 arasındaki kısım bizde tam olarak 5 ay sürdü. Umarım bu şansımız bundan sonrasi süreçte de devam eder :) Şimdi 2-3 hafta NVC’den gelecek olan bildirimi bekliyoruz, sonrasında Ankara müşakat tarihi, doktor randevusu vs. işlemleri için kolları sıvayacağız :) Değişiklik oldukça buradan yazmaya devam ederim..
-
Gözünüz aydın @misi-misiyos bundan sonra ki süreçler de su gibi akıp geçer inşallah ☺
-
@misi-misiyos Bilgilendirme için teşekkürler. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
-
-
@misi-misiyos hayırlı olsun gözünüz aydın onaylandıgını ilk nereden öğrendiniz uscisin web sitesinden mi postamı geldi email mi geldi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum