Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)


  • @ksmdgn çok teşekkürler umarım en kısa zamanda sizin süreçleriniz de tamamlanır.


  • Herkese merhaba forumda yeniyim. Uscis onayım geldi NVC ye evrak yüklemem gerekiyor. Eşimi sponsor olarak ekledim fakat geliri yetersiz olduğu için joınt sponsor eklemem gerekli. Add joint sponsordan gerekli evrakları yüklemeye çalıştığımda "Your request cannot be processed at this time." hatasini aliyorum. Sebebini ve nasil cozebilecegimi bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim tesekkurler.

    nvc hata.jpeg


  • Merhaba, I'm sorry, I have a question, maybe you can answer me. If my DQ is on August 7th, how long is the wait until the appointment for the interview at the embassy.


  • @kadargo Tebrik ederim. Benim de randevu mail'im bu sabah aynı tarih için geldi.


  • @kadargo hayırlı olsun darısı başımıza 😍


  • @feyza86 hayırlı olsun darısı bize inşallah 😍


  • @Nailaysegul çok teşekkürler inşallah biran önce gelir sizinki de çünkü gerçekten sabır zorlayan bir süreç düzenimiz altüst olmuştu.


  • @cokbekledik86 Hangi siteden yapılıyor bir bilginiz var mı ?


  • @gkorkmaz M aalesef halen 2 ay olarak gözüküyor bizde. Sizde bir gelişme var mı? Halen maalesef beklenenden daha uzun sürüyor yazısı mı çıkıyor sizde de? Yoksa 2. kez uzatmamı verdiler. Sadece 1 kereye mahsus uzatıp uzatmadıklarını merak ettim.


  • @kadargo Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun!


  • @kadargo Biraz şans sanırım tanıdığım biri 24 gün içinde mülakat tarihi aldı.


  • Mülakat günü alanları tebrik ederim, benim mülakat günü de sanırım 15 20 güne kadar gelir diye düşünüyorum :)


  • Merhaba, acaba deneyimi olanlar mülakat günüyle ilgili bilgi verebilir mi. 6 gün kaldı mülakata ve çok heyecanlı, stresliyim. Nasıl geçiyor ne yapmam lazım


  • İyi akşamlar, üzgünüm, Türkçem pek iyi değil. Umarım beni anlarsın. Eğer birisi bana cevap verebilirse, sorunun cevabını bilse: Türk vatandaşı değilim ama son 3 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Sanırım bu yüzden bana vize görüşmesinin Ankara'da yapılacağını söylediler. DQ'm ağustos ayının başındaysa, elçilik görüşmesi için randevu almak için ne kadar beklemeliyim? Ne kadar bekleneceğine dair bir kural var mı, yoksa Türk vatandaşlarına öncelik mi veriyorlar? Bu forumdan Ağustos ayında DQ'su olan bazı kişilerin randevu aldığını görüyorum ve ne zaman benim olacaklarına dair hala bir bilgim yok, bu yüzden soruyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.


  • @Sarajka Turkiye dogumlu olanlar ile olmayanlar mulakat tarihi acisindan farkli degerlendiriliyor. Turkiye dogumlu olmayanlar daha gec mulakat tarihi aliyor.


  • @Erik Uscis panelinde görünen processing time tamamen bozuk çalışan bir algoritmayla oluşturuluyor. O tarihlerin doğru çalıştığı dosya sayısı bir elin parmağını geçmiyor, onların da raslanti olduğuna eminim. Birilerinin girip tek tek data girdiğini sanmıyorum. O yüzden uzatma verme gibi bir durum yok. Uscis aşaması yaklaşık 1 yıl sürüyor. "Uscis processing times" diye Google'da arama yapıp, ofisinizi seçerek daha gerçekçi zamanları gorebilirsiniz. Bence beklentiniz buna göre olsun. Erken gelirse ne ala. Beklentiniz paneldeki tarihe göre olursa zaman geçmez ve büyük hayal kırıklığı olur. Benim Uscis panelimde orada aylarca "takes longer than expected" bilgisi vardı.


  • @Mihok çok teşekkür ederim .


  • Merhabalar mülakat tarihim geldikten sonra farkettik ki NVCye eski pasaportumu yüklemişiz.Bu sebeple evlenmeden önceki soyadımla mülakat mailim geldi.yeni pasaportu tekrar güncelleme yaparak yükledik.Mülakat randevusu için kayıt yaparken hangi soyadımı yazmalıyım ,kayıt için belli bir süre var mı bilgisi olan var mı acaba ?mülakatta bir sorun yaşar mıyım?Bu hatayı nasıl yaptık anlayamıyorum :( teşekkürler


  • @kadargo bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻


  • @Sarajka Merhaba, kişiden kişiye göre değişiyor. bazi arkadaşlar var 11 ay önce DQ olmuştu hala mulakat tarihi gelmedi. benim ki 7. ay başladı mulakat tarihi almadım. ortalama 1 yıl sonra mulakat tarihi veriorlar. yapabilsanız casenizi transfere eden.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum