Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Iyi gunler. ben cifte vatandasim. azerbaycan ve turkiye. country of eligibility kisminda dogdugun ulkeyi gir deniyor yani ben turk vatandasi olsam bile azerbaycan uzerinden basvuracagim oyle mi?
-
@arazmed doğum yeriniz olan Azerbaycan’ı seçmeniz gerekiyor.
-
Green card çekilişlerinde şansı arttırıcı şehirler var mı? Belli başlı şehirlerde ilk başvuruda çıkmış çok arkadaşım oldu. Tesadüf mü yoksa olabilir mi ?
-
@arazmed evet öyle oluyor.
-
@Ece-Sariçiçek öyle olsa dünyanın en büyük göç hareketi olurdu.
-
@Ece-Sariçiçek Şehir seçeneği çoktan seçmeli bir alan bile değil. Kimisi ilçe kimisi şehir ismini yazabiliyor. Dolayısıyla istenilse bile bu alan şansı arttırmak veya azaltmak için kullanılamaz.
Eğer sorunuz çekilişe uygunluk ülkesi ile alakalı olsaydı “evet” diyebilirdik. Ama zaten o alanı da keyfimize göre seçme şansımız yok, bazı özel durumlar haricinde genelde doğum ülkemiz oluyor.
-
green card başvuru formunda soyadımı kabul etmiyor. "This field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing." hatası veriyor. ingilizce karakter kullandığım halde. soyadım madenci. adrestede aynı hataları yapıyor bunun çözümünü bilen var mı ?
-
kaç günlerdir deniyorum, İngilizce karakterde kullanıyorum soyadımı kabul etmiyor. ayrıca adresimi de.
soyadımda "Last/Family Name field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing.
First name must contain only letters, apostrophes, hyphens, and single spaces." bu hatayı veriyor.adreste ise"Address Line 1 cannot contain invalid characters." bu hatayı çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
-
@alone-aloneee MADENCI olarak yazar mısın
-
@Ece-Sariçiçek İllerden gelen başvuru yoğunluğuna bağlı bence İstanbul'dan Ankara'dan veya İzmirden 3000 kişi başvurur 300 kişi kazanır. Sinop'tan Hakkâri'den veya Bayburt an 100 kişi başvurur 10 kişi kazanır misali...
-
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kaç oldu başvuruyorum, ama hiç dikkat etmedim "kimlikte ne yazıyorsa onu girin" denmiş yazılarda.
Ben hep şehir ismi girmiştim.Sadece aklıma takıldı şu an. Benim kimliğimde yurtdışı doğumlu olduğum için "Şehir/Ülke" yazıyor.
Bu kısma ben;
"4. City Where You Were Born"
şehir ve ülke mi yazacağım?Saçma gibi, 5.nci madde de ülke var! (5. Country Where You Were Born)
Hangi ulkede dogduysaniz o ulkeden alacaginiz dogum belgesinde nasil yaziyorsa o sekilde yazin.
citykismina ulke yazmayin. -
@alone-aloneee, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
green card başvuru formunda soyadımı kabul etmiyor. "This field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing." hatası veriyor. ingilizce karakter kullandığım halde. soyadım madenci. adrestede aynı hataları yapıyor bunun çözümünü bilen var mı ?
madenciveyaMADENCIolarak yazin. -
@alone-aloneee, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
kaç günlerdir deniyorum, İngilizce karakterde kullanıyorum soyadımı kabul etmiyor. ayrıca adresimi de.
soyadımda "Last/Family Name field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing.
First name must contain only letters, apostrophes, hyphens, and single spaces." bu hatayı veriyor.adreste ise"Address Line 1 cannot contain invalid characters." bu hatayı çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
adresi nasil yaziyorsunuz? kisaltarak ve sadece alfanumerik karakter yazarak adresi girin.
-
Merhaba adım Erdal green card başvurusunda eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var onu yazmam gerekiyormu eşimle resmi olmasada ayrıyız saygılarımla
-
@abacco5 nüfusunda gözüktüğü için yazmalısın.
-
@ayvalik10 tekrar merhaba benim nüfusumda kayıtlı değil eşim gözüküyor oglu yok onu kayıt etmemistim
-
Arkadaşlar merhaba 2024 talihlisiyim bu sene de ailem için başvuru yapmak istiyorum. Sorum şu 18 yaşında bir kız kardeşim var. Şansımızı arttırmak için babam, annem ve kardeşime ayrı ayrı 3 başvuru yapıp annemle babamın başvurusuna kardeşimi eklemem diskalifiyeye sebep olur mu ? yoksa sadece babam için başvuru yapıp annemve kardeşimi o başvuruya mı eklemeliyim ?
-
@Lifepark-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba 2024 talihlisiyim bu sene de ailem için başvuru yapmak istiyorum. Sorum şu 18 yaşında bir kız kardeşim var. Şansımızı arttırmak için babam, annem ve kardeşime ayrı ayrı 3 başvuru yapıp annemle babamın başvurusuna kardeşimi eklemem diskalifiyeye sebep olur mu ? yoksa sadece babam için başvuru yapıp annemve kardeşimi o başvuruya mı eklemeliyim ?
Basvuru sartlarini karsiliyorlarsa, anneniz, babaniz ve kardesiniz icin ayri ayri basvuru yapabilirsiniz. Kardesinizin sansi dediginiz gibi uce katlanmis olur.
-
@abacco5 siz giderken eşin ve üvey oğlunu yanına almayacak mısın. Eğer onlar da gelecekse mülakat zamanı karşılarında bir çocuk fakat evrakta yok direk elenirsin. Bu hatayı göz ardı edilmez ondan dolayı yazmalısın.
-
@Lifepark-0 günaydın sadece anne - baba adına başvuru yaparsan kız kardeşin de dahil olur. Kız kardeşin için de tek yaparsın. Ancak biliyorsun anne - baba adına yaptığın zaman anne veya baba kimin adına çıktıysa o tüm işlemlere dahil olup kazanan kişi ile ancak kız kardeşin amerikaya girmesi gerekiyor. Bunu da unutma. Bunu anne - baba sormadan onlar için başvuru yapma istersen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum