@ldundar55 Başvurduğunuz gün 21 yaşından gün almamışsa ona göre ekleyin, yanlış beyanda bulunmuyorsunuz.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@moon günaydın ben de almanya doğumluyum kimlikte almanya/friedrichshafen yazdığı için direk friedrichshafen kısmını yazdım. Sende de aynı şekilde yazdığı için ülke kısmının yanında hangi şehir yazıyorsa orasını yazacaksın. Kaldı ki çekilişte senle ilgili belge istemedikleri için bu konuda senin elenme konusu olmaz. Mülakat zamanı da bu kadar basit hataları da görmezden geliyorlar. Konsolosluk seni senden daha çok istiyor gitmeni ondan rahat olun.
-
@ayvalik10 Günaydın,
Cevap için teşekkür ederim.
4.ncü madde için şehir yazarım o zaman
-
Iyi gunler. ben cifte vatandasim. azerbaycan ve turkiye. country of eligibility kisminda dogdugun ulkeyi gir deniyor yani ben turk vatandasi olsam bile azerbaycan uzerinden basvuracagim oyle mi?
-
@arazmed doğum yeriniz olan Azerbaycan’ı seçmeniz gerekiyor.
-
Green card çekilişlerinde şansı arttırıcı şehirler var mı? Belli başlı şehirlerde ilk başvuruda çıkmış çok arkadaşım oldu. Tesadüf mü yoksa olabilir mi ?
-
@arazmed evet öyle oluyor.
-
@Ece-Sariçiçek öyle olsa dünyanın en büyük göç hareketi olurdu.
-
@Ece-Sariçiçek Şehir seçeneği çoktan seçmeli bir alan bile değil. Kimisi ilçe kimisi şehir ismini yazabiliyor. Dolayısıyla istenilse bile bu alan şansı arttırmak veya azaltmak için kullanılamaz.
Eğer sorunuz çekilişe uygunluk ülkesi ile alakalı olsaydı “evet” diyebilirdik. Ama zaten o alanı da keyfimize göre seçme şansımız yok, bazı özel durumlar haricinde genelde doğum ülkemiz oluyor.
-
green card başvuru formunda soyadımı kabul etmiyor. "This field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing." hatası veriyor. ingilizce karakter kullandığım halde. soyadım madenci. adrestede aynı hataları yapıyor bunun çözümünü bilen var mı ?
-
kaç günlerdir deniyorum, İngilizce karakterde kullanıyorum soyadımı kabul etmiyor. ayrıca adresimi de.
soyadımda "Last/Family Name field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing.
First name must contain only letters, apostrophes, hyphens, and single spaces." bu hatayı veriyor.adreste ise"Address Line 1 cannot contain invalid characters." bu hatayı çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
-
@alone-aloneee MADENCI olarak yazar mısın
-
@Ece-Sariçiçek İllerden gelen başvuru yoğunluğuna bağlı bence İstanbul'dan Ankara'dan veya İzmirden 3000 kişi başvurur 300 kişi kazanır. Sinop'tan Hakkâri'den veya Bayburt an 100 kişi başvurur 10 kişi kazanır misali...
-
@moon, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Kaç oldu başvuruyorum, ama hiç dikkat etmedim "kimlikte ne yazıyorsa onu girin" denmiş yazılarda.
Ben hep şehir ismi girmiştim.Sadece aklıma takıldı şu an. Benim kimliğimde yurtdışı doğumlu olduğum için "Şehir/Ülke" yazıyor.
Bu kısma ben;
"4. City Where You Were Born"
şehir ve ülke mi yazacağım?Saçma gibi, 5.nci madde de ülke var! (5. Country Where You Were Born)
Hangi ulkede dogduysaniz o ulkeden alacaginiz dogum belgesinde nasil yaziyorsa o sekilde yazin.
citykismina ulke yazmayin. -
@alone-aloneee, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
green card başvuru formunda soyadımı kabul etmiyor. "This field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing." hatası veriyor. ingilizce karakter kullandığım halde. soyadım madenci. adrestede aynı hataları yapıyor bunun çözümünü bilen var mı ?
madenciveyaMADENCIolarak yazin. -
@alone-aloneee, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
kaç günlerdir deniyorum, İngilizce karakterde kullanıyorum soyadımı kabul etmiyor. ayrıca adresimi de.
soyadımda "Last/Family Name field must start with a letter and can only contain letters, apostrophe, hyphen, or space. Please modify before continuing.
First name must contain only letters, apostrophes, hyphens, and single spaces." bu hatayı veriyor.adreste ise"Address Line 1 cannot contain invalid characters." bu hatayı çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
adresi nasil yaziyorsunuz? kisaltarak ve sadece alfanumerik karakter yazarak adresi girin.
-
Merhaba adım Erdal green card başvurusunda eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var onu yazmam gerekiyormu eşimle resmi olmasada ayrıyız saygılarımla
-
@abacco5 nüfusunda gözüktüğü için yazmalısın.
-
@ayvalik10 tekrar merhaba benim nüfusumda kayıtlı değil eşim gözüküyor oglu yok onu kayıt etmemistim
-
Arkadaşlar merhaba 2024 talihlisiyim bu sene de ailem için başvuru yapmak istiyorum. Sorum şu 18 yaşında bir kız kardeşim var. Şansımızı arttırmak için babam, annem ve kardeşime ayrı ayrı 3 başvuru yapıp annemle babamın başvurusuna kardeşimi eklemem diskalifiyeye sebep olur mu ? yoksa sadece babam için başvuru yapıp annemve kardeşimi o başvuruya mı eklemeliyim ?
-
@Lifepark-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhaba 2024 talihlisiyim bu sene de ailem için başvuru yapmak istiyorum. Sorum şu 18 yaşında bir kız kardeşim var. Şansımızı arttırmak için babam, annem ve kardeşime ayrı ayrı 3 başvuru yapıp annemle babamın başvurusuna kardeşimi eklemem diskalifiyeye sebep olur mu ? yoksa sadece babam için başvuru yapıp annemve kardeşimi o başvuruya mı eklemeliyim ?
Basvuru sartlarini karsiliyorlarsa, anneniz, babaniz ve kardesiniz icin ayri ayri basvuru yapabilirsiniz. Kardesinizin sansi dediginiz gibi uce katlanmis olur.
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k