DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Meho35 normalde YES seçmeniz gerekirdi ama yine ankara seçtiyseniz şuan yapmanız gerekn bir şey yok.
sonraki mülalkat dağıtımlarını beklemelisiniz. -
@gucarslan formu açtırıp düzeltsem mi acaba düzeltiliyor mu o kısım bilmiyorum. Az önce bi danışmanla görüştüm formu açtırsam bile o kısım değişiyormuş. Napsam dosyayı mı taşısam formu mu açtırsam yoksa dediğiniz gibi beklesem mi gelir mi mail bilemedim.
-
@Meho35 lütfen bundan sonra danışmana sorun sorularınızı, maden görüşebiliyorsunuz.
kolay gelsin. -
AIS Kaydı Oluşturma Rehberi
dv sürecinde talihliler mülakat aldıktan sonra, mülakat sonraıs pasaportlarını teslim almak için AIS kaydı yapmak zorundadır.
bu kaydı, mülakattan 1 gün önce dahi yapsanız olur, ama makul olan mülakat tarihinize 1 hafta kala yapmanızdır.
lütfen mülakat maili aldığınız gibi AIS kaydı yapmaya uğraşmayın, dosyanız mülakat için hazır değil uyarısı alırsınız.diplomasını cosco'daki indirimden almış sözde göçmenlik avukatlarına, zerre bilgisi olmadan danışmanlık hizmeti veriyoruz diyerek tonlarca para isteyen danışmanlık şirketlerine para vermeyin diye YeşilKartForum olarak sizler için bir rehber hazırladık.
:down_arrow: AIS Kaydı Oluşturma Rehberi :down_arrow:
AIS Kaydı Oluşturma Rehberi.pdf
-
Vize türünü "Diversity" seçmelisiniz.
-
DS260 numarası; DS260 confirmation page'deki AA ile başlayan numaradır!
-
mülakattan 1 gün öncesinde halen; "dosyanız mülakat için hazır değil" uyarısı alıyorsanız aşağıdaki adımları izlemelisiniz;
[email protected] mail adresine
Mail Konusu: 2024EU000XXXXX - Case number not ready to schedule.
Mail Gövdesi: Case number not ready to schedule. Please update my case status on the system.
Name-Surname ....
Date of Birth ....
Case Number ....
-
-
@gucarslan danışman dahil bilgisi olan herkesten bilgi almaya çalışıyorum bu gayet doğal sonuçta para ödeyip tuttuğum bir danışman değil. Yani ondan da fikir almaya çalıştığım için siz bana neden Trip atıyorsunuz ki şuan herkesin yardımına ve fikrine ihtiyacım var mesela yukarıda başka bir arkadaşa daha sormuşum o da problem mi sizin için. Ne yani sadece sizden mi fikir almalıyım anlamadım neyse kolay gelsin .
-
@gucarslan .Hocam bilgine sağlık, ocak ayından itibaren Aos başlıcaz gibi duruyor malesef
-
@Meho35 danışman dahil bilgisi olan herkesten bilgi alın siz meho bey, sizin için en sağlıklı yol bu.
-
@gucarslan 1 ocakta açıklanan verilerde tam olarak neleri öğrenebiliyoruz, sadece case arası boşlukları mı?
-
@ahuramazda dünyadaki bütün konsolosluklarda verilen vize rakamları dahil bütün dv verilerini.
-
@yusufalak merhaba payaştığınız linkten siteye giriş yaparken elektronik çeşitlilik vizesi onay no geçersiz diyor sebebi hakkında fikri olan var mıdır? şimdiden teşekkürler.
-
@gucarslan şu an amerika vizesi alıp aos yapabilirim ama dosya taşımak mı daha garanti ve az masraflı yoksa aos mu konusunda karar veremiyorum. aos işlemlerinin fazlaca uzayabildiğini duymuştum sizce bu doğru bilgi midir ?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 teşekkürler uyarınız için. şimdi ekledim bilgilerimi
-
@gucarslan Yurtdışında doğmuş fakat Türkiye'de yaşayan biri Yes mi seçmeliydi bu soruyu? Daha önce de aklım karıştı hazır yeri gelmişken sormak istedim..
-
Bu ileti silindi! -
@Yıldıray81 konunun doğulan ülkeyle alakası yok.
soru gayet açık.. -
@gucarslan bey merhaba, bende @meho35 gibi aynı hatayı yapmışım, elim ayağım boşaldı. resmen. yukarıda meho35'e söylemişsiniz gerçi ama yapılabilecek bir şey yok diye anlıyorum. Benim sormak bu konu ile alakalı olarak ben zaten current olduğumda dosya taşımayı planlıyordum, bu hata dosya taşımama engel olur mu? Teşekkürler şimdiden.

-
Bu ileti silindi! -
@Yıldıray81 DV lottery çekiliş formunda belirttiğiniz ikamet adresini baz alıyor sistem ve ekranda bu seçime en uygun / yakın konsolosluğu gösterek size şunu soruyor:
"DV lottery formunda girdiğiniz bilgilere göre mülakat yeriniz "Ankara, Turkey" olarak belirlendi. Burada girmek istiyorsanız "Yes", yok hayır farklı bir yerde girmek istiyorsanız "No" seçeneğini işaretleyin ve ilgili konsolosluğu kendiniz listeden seçin.
Yaşanan durum şu; "Ankara, Turkey" mülakat yeri önerisine "hayır" denmiş ve listeden tekrardan "Ankara, Turkey" olarak seçilmiş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum