Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @yakt05 güzel haberler gelmeye devam ediyor, siz ve mail alan değerli forum üyeleri inşallah GC'yi alırsınız.

• ilk belirlemelere göre 1000e kadar dağıtılmış gibi görünüyor çok iyi değil gibi..

• @Can-3 teşekkür ederim dostum , umarım seninde gitmen nasip olur , her şey güzel olur umarım 🙌🏻

• ⭐⭐⭐

@Redbeard Haklisiniz, yolunuz acik olsun. Umarim vakitlice gelir mulakatiniz da, masraf az olur hem manevi hem maddi.

• @Redbeard İnşallah mülakatı da sorunsuz atlatırız 🙏🏻 Darısı sizlere olsun 😇

• @lumos Çok teşekkürler... Saygılarımla..

• ⭐⭐

@Umut-Şele, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Redbeard teşekkür ederim umarım buraya güzel güzel mülakat deneyimlerimi yazarım

hadi hayırlısı umut bey hayırlısı ile alırsınız vizenizi inşallah. darısı başımıza.

• @yakt05 Tabiki atlatacaksınız ve tecrübenizi forum üyelerine keyifle yazacaksınız, bizde keyifle okuyacağız. Tekrar hayırlısı olsun. Hazırlık sırasında kolaylıklar diliyorum.
    Saygılarımla...

• Mülakat maili gelen herkese hayırlı olsun hayırlısı ile kartlarınızı alıp gitmek nasip olsun.

• Herkese merhaba anneme mülakat için randevu geldi 13 Aralık olarak görünüyor babam ve kardeşlerimi de mülakata çağırıyorlar. Babam mülakata girmek istemiyor. Eğer babam mülata gitmezse annemin ve kardeşlerimin green kart alma süreci etkilenir mi? Annem asıl çekilişi kazanan kişi başvuruyu onun üzerinden yaptık. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

• ⭐⭐⭐

@imrank Tebrikler!, babanizin gelmemesi talihli anneniz oldugu icin kimseyi etkilemiyor merak etmeyin. Babaniz gitmez, ve onun icin islem yapilmaz. Vizeleriniz simdiden hayirli olsun.

• Sonunda beklediğimiz mail geldi, 13 Aralıkta görüşmemiz. Mail gelenler olarak hepimize görüşme için bol şans diliyorum :) Mail almayan arkadaşlarımız da en kısa sürede bekledikleri maili alırlar umarım :)

• mulakat maili alan arkadaslari tebrik ediyorum.Insallah sorunsuz bir sekilde sureci tamamlamaniz nasip olur.Darisi bizlerin basina insallah

• Geçen ay sanıyorum İran tarafına 1300lere kadar verilmişti. Bu ay da bize 1300'lere kadar verilmiş gibi gözüküyor.

• @misha90 1k mi yoksa 1300 mu onemli bir durum bence ileriyi görme acısından

• Diversity visa program kapsamında başvuru yaptığımızda yeşil pasaporta göçmen vizesi basılabilir mi?

• Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar benim size nacizhane bir sorum olacak. Askerlik yoklamam 31/12/2023 tarihinde son buluyor ve gidişata göre ocak ayı gibi mülakat sıramın gelmiş olmasını düşünüyorum şayet ocak ayı ve sonrasında gelicek olursa asker kaçağı durumuna düşmüş olacağım bu mülakat sırasında bana bir problem yaşatırmı acaba ?

• @UmutsuzGöçmen Evet basilabiliyor DV23 talihlisi arkadaslarimizin pasaportlarina basildi fakat daha onceki yillarda problem yasayip bordo pasaport alan talihliler olmus.

• @lumos çok teşekkür ederim, ben de bekleme taraftarayıyım. Umarım herkez için bol bol vize verildiği bi süreç olur.

• @Umut-Şele meraba bana mail gelmedi normal mi daha sonra gelir mi acaba

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k