Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gucarslan

Tabii ki :) Biraz kafa karıştırdıysam kusura bakmayın

Dv'ye başvururken doğum yerinizi neresi yazdınız?
    Dv'ye başvururken doğum yerim olarak ülke çıkıyordu ona Bulgaristan yazdım. Ds260 formuna ise gene bulgaristanda olan Türk pasaportundaki doğum yerimi yazdım, Haskova

türk pasaportunuzdaki doğum yeri neresi?
    Haskova, Bulgaristan
    bulgar pasaportunuzdaki doğum yeri neresi?
    Kırcali, Bulgaristan

• @rumblefish85 şimdi oldu :)

hiçbir sorun olmaz bu haliyle.
    sürecinizde bol şans.

• Merhaba arkadaşlar biliyorum zamanınızı alıyorum, büyük ihtimalle de daha önce sorulmuş ve yanıtlanmıştır. (En azından ilk sorumun cevabının evet olduğunu bir kaç kez gördüm.)
    Ancak yine de doğrulamak, olası bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına tekrar sormak istiyorum. Takdir ettiğiniz üzere ülke konsolosluğunun çalışma düzensizliği ve mevcut gelişmeler büyük ihtimalle süreci olumsuz etkileyeceği için ben de tekrar başvuruda bulunmak istemiyor değilim.

Her ne kadar 8000'lerde CN olsa dahi insan diğer arkadaşlar gibi endişelenmeden edemiyor....

1)O nedenle geçen sene kazanmış birinin (2024EUX8XXX) bu sene (2025EU için) başvuruda bulunması herhangi bir sürece olumsuz durum teşkil edebilmekte midir?
    2) Ayrıca geçen 2024EUX8XXX CN ile kazandığım başvuruda kullandığım resmi tekrar sisteme yüklesem mükerrer algılama ya da otomatik eleme gibi bir duruma düşer miyim?

Kısaca sormak istediklerim, kazanılan ve mülakat beklenilen yıl içinde tekrar başvuruda bulunmanın mümkün olup olmadığı ve bu başvuruda eski (kazanılan yıl kullanılan) fotoğrafı yüklemenin herhangi bir sakıncası olup olmayacağı üzerinedir.

Herkese teşekkür ederim.

• @Demayfo merhaba,

1- hayır
    2- yeni foto ile başvurun.

bol şans.

• @gucarslan Uğur Bey ben geçen sene kazandığım fotoğraf ile başvurmuştum tekrardan geçersiz mi olur şimdi başvurum ? Tekrardan başka bir fotoğraf ile başvuru mu yapmalıyım ?

• @atalardankalanbirben kurallara bakarsanız güncel bir fotoğraf kullanmanız gerektiği açıkça yazar.
    tekrar başvuru yaparsanız da dublicate başvuru sebebiyle zaten sistem sizi elemine eder.
    bu yüzden yapabileceğiniz bir şey yok şuan.

• bugünde bitti gibi hep umudum bugün mülakat dağıtılırdı. Sayfa yenilemekten f5 tuşum eskidi :D YİNE YOK YİNE YOK :(

• @gucarslan tesekkurler 🙂

• Merhaba. DS-260 formunu yollarken 16 yaşına kadar istenen adresler arasında sadece eramus yaptığım ülkenin adresini belirtmeyi unuttum.Bunun için mülakat tarihi aldıktan sonra formu açtırmalı mıyım yoksa mülakat sırasında mı söylemeliyim ?

• ⭐⭐

@melikemim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

bugünde bitti gibi hep umudum bugün mülakat dağıtılırdı. Sayfa yenilemekten f5 tuşum eskidi :D YİNE YOK YİNE YOK :(

Bugün burada bitti ABD'de bitmedi :)

• o zaman ümidi kesmek yok :)

• @Yasin_EROL ne kadar kaldınız bu adreste?

• Rica ederim. Faydamın dokunmasına sevindim. Bol şanslar dilerim. @buklet

• @gucarslan 5.5 ay kaldım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yasin_EROL forma eklemenize gerek yok, sorarlarsa söylersiniz.

• @melikemim gelen mailler kcc den olacagi icin abd ye gore dusunun.

• ⭐⭐

@melikemim Merhaba , sanirim kendiniz icin bakmiyorsunuz mulakata cunku numaraniz henuz current olmamis. Mulakatlar icin bir aciklama yapayim ; saat farkini hesaba katmaniz ve USA saat dilimine gore KCC mesai saatlerine gore mulakatlari beklemeniz gerekmekte. TR saati ile yaklasik olarak 16.00 - 23.00 araligina denk geliyor.

• Öncelikle herkese merhaba, bir konuda fikir danışmak ve bilgi almak istiyorum açıkcası (Daha önce bu konuyla alakalı benzer sorularım olmuştu) Greencard çekilişi açıklanmadan önce nişanlımla zaten evlilik planları yapmıştık daha sonra sonçları öğrenince işlemleri biraz hızlandırdık ve yakın zamanda nişanlandık. Evlilik için ise şuanda bekliyoruz çünkü belki Amerikaya gideceğiz ve ya gidemeyeceğiz ve ev kurma vs gibi masraflar için sürecin sonunu bekliyoruz. Sıra numaram önceki yıllara bakınca bizi korkutuyor o yüzden dosyamızı taşımak istiyoruz. Planımız nikah yapıp, balayına dosyamızı hangi ülke kabul ederse artık oraya bir tatil planlayıp ve vize gerekiyorsa balayını gösterip alıp gitmek. Ama bu seferde yeni evli oluşumuz mülakatı etkiler mi diye düşünüyorum, tabi ilişkimizi destekleyecek bir sürü fotoğraf yazışma aile tanışmaları vs hazır. Her şey normal giderse en geç Nisan-Mayıs ayları gibi current olacağımı umuyorum, şimdiden konsolosluklara mail atmaya başlamalı mıyım? Benzer durumda olanlar var ise fikir danışmak istedim. Teşekkürler

• @achillesoag çok garip bir bilgi olsa da, 2024ün ilk mülakatına giren Eren Bey'e mail 18.00 civarında gelmişti, aklımda kalan şeye bakın :astonished_face: (mailin screenshotını paylaşmıştı) :grinning_face:

• ⭐⭐

@achillesoag, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@melikemim Merhaba , sanirim kendiniz icin bakmiyorsunuz mulakata cunku numaraniz henuz current olmamis. Mulakatlar icin bir aciklama yapayim ; saat farkini hesaba katmaniz ve USA saat dilimine gore KCC mesai saatlerine gore mulakatlari beklemeniz gerekmekte. TR saati ile yaklasik olarak 16.00 - 23.00 araligina denk geliyor.

Bekleyelim bakalım ama ben pek ümitli değilim bu aydan. Bu ay boş geçebilir gibi geliyır. Negatif basıyon diye kızmayın sakın ha dostlar. Görünüm o yönde geliyor bana.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k