Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@lumos Hayırlısı olsun. Oryantasyon süresince yaşayacağınız sıkıntıların min. düzeyde olmasını dilerim. Yeni hayatınızda mutluluklar ve huzur, Aileniz ve sizinle ile birlikte olsun.
Saygılarımla, -
@lumos
Tebrikler yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim. -
@devrim09 Teşekkür ederim
-
@gknatak97 merhaba bende 1 ay önce geldim amerikaya. Bende Türk hattımı açtırmıştım ama çok verimli kullanamadım. Size ve geleceklere tavsiyem eğer telefonunuz destekliyorsa daha Türkiye'de iken e-sim alıp öyle gelmeniz. mint mobile 15 usd ye sınırsınz paketi vardı. Benim telefonum desteklemediği için alamamıştım.
-
@bozyuruk e-sime geçip abd de mint mobilemı geçmeliyim yoksa Türkiye'deyken mint mobile alabiliyor muyum konuya hakim olmadığım için bu şekilde soruyorum kusura bakmayın.
-
-
@lumos tebrikler. Geçmiş olsun.
-
@Emre-Kurtulmuş harika sorunsuz bir deneyim darısı bize ve herkese olsunn🙏🏻
-
@Emrey34 umarım her şey gönlünüzce olur 🙏🏻
-
@Cornelius umarım temelli gidişiniz de böyle kolaylıkla ve güzel olur 👏🏼
-
@achillesoag yeni hayatınız da mutluluklar dilerim şans sizinle olsun
-
@bozyuruk kafamda büyüyen ilk giriş stresini sizde yaşamışsınız umarım bundan sonra her şey yolunda gitmiştir
-
@evrimooloji Evrim Hanım merhaba yazınızı yeni okudum ve çok mutlu oldum biz de 3 Aralıkta Boca Ratona geliyoruz 1 haftalık Airbnb evimizi de tuttuk orada görüşmeyi çok isterim 🙏🏻
-
@Erdoğan-0 tebrik ederim bizde heyecanla deneyimimizi yazmayı bekliyoruz
-
@Zeynep-0 yeni hayatınızda şansınız ve yolunuz açık olsun 🙏🏻
-
@senamd tebrik ederim yeni hayatınızda her şey harika olsun bu arada epey Gıda götürmüşsünüz ☺️
-
@lumos sizin tecrübenizi okumak ayrıca heyecan verdi. bizim ki de az sonra diyelim 👌 yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle
-
@lumos Tebrikler, ciddi bir sorun yaşamadan sonunda varış yerine ulaşabilmenize çok sevindim. Yeni yaşamınızda tüylü dostunuzla birlikte hayallerinizden bile daha güzel günler olmasını diliyorum, gözünüz aydın. :)
-
@lumos hayırlısı olsun Tuğba Hnm, güzel bir hayat dilerim 🌸 sizlerin tecrübelerinizi okumak sevindiriyor 🍀
-
@lumos Hos geldiniz , macera simdi basladi :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum