Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Hangi eyalet?

Eyaletler
92 46 21.8k 40

  • @ATS16, bu sene 'record high' deyip durdu hava durumu. Benim gordugum en yuksek 42C oldu. Baya bir sicakti. Ama nedendir bilmem Antalya'nin sicagi (bir Adana olmasa da) hala hissettigim en yuksek gibi :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bruce81 işiniz ile eviniz arasındaki mesafeyi iyi organize edebilecekseniz, kuzey veya kuzeybatı bölgesini tercih ederseniz hem yaşam kalitesi anlamında iyi, hem de çocuğunuz var ise iyi puanlı okullar bulabilirsiniz. 1+1 için güncel iyi kondisyonda ev kiraları USD 1.500 - USD 1.700 civarında.

    En önemli konu “windy city” Chicago iklimine alışabilecek misiniz ;)


  • @ATS16 bekarım. yabancı forumlarda lakeview, lincoln park, wicker park bölgelerini tavsiye ediyorlar. oralar nasıldır?


  • Su an icin MA, gelecekte WA olabilir


  • Merhabalar bizde esimle birlikte 1 yildir Houstonda yasiyoruz ancak bulacagimiz ilk firsatta buradan tasinmak istiyoruz.Ilk sebebi sicaklardan dolayi yaklasik 4 aydir evde hapis olduk.Disari ciksak cikmaya gitmeye sosyallesmeye yer yok , bize gercekten cok sessiz sakin geldi ve sokaklar yollar birbirinin ayni bir similasyona dusmusuz gibi hissediyoruz esimle cogu zaman.Virginia veya Florida tasinmak istedigimiz yerlerin basinda geliyor aslinda Bostonda da yasamayi isteriz ancak kiralarin cok yuksek oldugunu duyuyoruz.Virginia veya Florida`da yasayan yada oneride bulunmak isteyen olursa seviniriz.


  • @janedns, içinde söyledi: Hangi eyalet?

    Merhabalar bizde esimle birlikte 1 yildir Houstonda yasiyoruz ancak bulacagimiz ilk firsatta buradan tasinmak istiyoruz.Ilk sebebi sicaklardan dolayi yaklasik 4 aydir evde hapis olduk.Disari ciksak cikmaya gitmeye sosyallesmeye yer yok , bize gercekten cok sessiz sakin geldi ve sokaklar yollar birbirinin ayni bir similasyona dusmusuz gibi hissediyoruz esimle cogu zaman.Virginia veya Florida tasinmak istedigimiz yerlerin basinda geliyor aslinda Bostonda da yasamayi isteriz ancak kiralarin cok yuksek oldugunu duyuyoruz.Virginia veya Florida`da yasayan yada oneride bulunmak isteyen olursa seviniriz.

    Biz houstona 6 ay dayanabildik, gerçekten sizinle aynı şeyleri düşünmüşüz hapishanede yaşıyormuşum gibi hissediyordum ve bu nasıl bir similasyon diyordum aynısını sizden de duyunca biraz tebessüm etdim 😊


  • @çakıl Sizin MA deneyiminiz nasıldı acaba?


  • @phenex MA çok güzel çok begendik fakat ilk başlangıç için bizim için iyi olmadı kredi skoru ve işimiz olmadıgı için istedigimiz çevrede iyi okul bölgesinde ev bulamadık airbnb çok pahalıydı, ev fiyatları çok pahalı degildi normaldi ama illa kredi skoru istedikleri için olmadı malesef ayrıca biz şubat ayında gittigimiz için boş evde çok fazla yokdu yazın ev bulmak daha kolaymış sanırım


  • @çakıl teşekkür ederim, her şey harika olur ileriki günlerinizde umarım.


  • @phenex çok teşekkür ederim sizinde inşallah


  • @gkhanfeez mrb umarım Trumpun karşısına daha genç aklı başında bi demokrat aday olurda o kazanamaz.. DON'T VOTE FOR TRUMP


  • @dorukrblt, içinde söyledi: Hangi eyalet?

    @gkhanfeez tamamdır. Green Card ile gitmek istiyorum. Öğrenci olarak gitmeye durumum el vermeyebilir (başlangıç için yaptığım birikim tamam fakat sonrası sorun olabilir çalışma izni vb. dolayı). @FreeWoRLD önümüzdeki dört sene içerisinde bunları güzelce planlayacağım teşekkürler.

    Dostum DV lottery uzerine plan yapilmaz ki? adi uzerinde bir lottery, piyango yani... Gidip milli piyango dan bilet almaktan hicbir farki yok. Belki piyango cikma sansin daha yuksek olabilir. Daha saglam planlar yapman lazim. Yoksa bir omur boyu piyangonun sana cikmasini beklersin, yada seneye cikar hemen gidersin Amerika ya. Kisacasi sans uzerine plan yapilmaz.

    Ornegin, ogrencilik, evlilik, iscilik vs... gibi saglam elle tutulur aksiyonlar alman lazim. Yoksa DV lottery 2 dk doldurulacak bir islem. Bunu herkes yapiyor zaten.

    Umarim birseyler anlatabilmisimdir. Bol sans degerli arkadasim.


  • @alpha2015tr Günaydın evet çok doğru tespit alt tarafı piyango şansımız varsa çıkar. çıkanlarda gitmiyor


  • Konu başlığı pek aktif değil ama yine de sormak istedim. Alabama hakkında yorum yapabilecek orada yaşamış ya da yaşayan biri var mı.? Alabama'nın kuzeyini düşünüyorum AI ile yaptığım araştırmada yaşam maliyeti iş bulma kolaylığı (tabi yapmayı plamladığım işleri sıraladığımda) bana orasını buluyor da.


  • @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet?

    @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin.

    Teşekkür ederim bakıyorum.


Benzer Başlıklar

  • Çocuklu aileler en çok hangi eyaleti tercih ediyor?

    Taşındı Eyaletler
    94
    1 Oy
    94 İleti
    6k Bakış
    ATS16A
    Best & Worst Places to Raise a Family (2025) https://wallethub.com/edu/best-cities-for-families/4435
  • ABD eyaletleri arasında favorileriniz var mı?

    Eyaletler
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    @SituFangs, içinde söyledi: ABD eyaletleri arasında favorileriniz var mı? Herhangi bir nedenle: sanki orada bulunmuşsunuz ve burayı çok sevmişsiniz ya da doğayı ve iklimi sevmişsiniz ya da en sevdiğiniz film orada geçiyormuş gibi ya da sadece adını beğenmişsiniz gibi. Birini seçmek zorunda kalsaydım, benzersizliği, uzaklığı, ilginç tarihi, yerli halkları, harika manzaraları ve seyrek nüfusu nedeniyle bu Alaska olurdu. Orada yaşayan arkadaşlarım da var. En sevdiğim country müzik sanatçısı Hobo Jim de oradan. Bunun dışında, Oklahoma (ismini seviyorum ve çöller harikadır), https://9apps.ooo/ Montana (yine adı ve doğası), Idaho (orada geçen harika filmler var ve oldukça kırsal ve eski) gibi başka favori eyaletlerim de var. New York (delicesine büyük bir uluslararası şehre ve el değmemiş bir doğaya sahip olmak harika), Washington (Twin Peaks!) ve tüm Dixie South. issue got solved
  • 18 Yaşında tek başına gelen biri için eyalet önerisi.

    Eyaletler
    38
    5 Oy
    38 İleti
    3k Bakış
    E
    @crazycells Hala bu şartlarda birisi için böyle mi düşünüyorsunuz?
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum