Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Hangi eyalet?

Eyaletler
92 46 21.7k 40

• @çakıl Sizin MA deneyiminiz nasıldı acaba?

• @phenex MA çok güzel çok begendik fakat ilk başlangıç için bizim için iyi olmadı kredi skoru ve işimiz olmadıgı için istedigimiz çevrede iyi okul bölgesinde ev bulamadık airbnb çok pahalıydı, ev fiyatları çok pahalı degildi normaldi ama illa kredi skoru istedikleri için olmadı malesef ayrıca biz şubat ayında gittigimiz için boş evde çok fazla yokdu yazın ev bulmak daha kolaymış sanırım

• @çakıl teşekkür ederim, her şey harika olur ileriki günlerinizde umarım.

• @phenex çok teşekkür ederim sizinde inşallah

• @gkhanfeez mrb umarım Trumpun karşısına daha genç aklı başında bi demokrat aday olurda o kazanamaz.. DON'T VOTE FOR TRUMP

• @dorukrblt, içinde söyledi: Hangi eyalet?

@gkhanfeez tamamdır. Green Card ile gitmek istiyorum. Öğrenci olarak gitmeye durumum el vermeyebilir (başlangıç için yaptığım birikim tamam fakat sonrası sorun olabilir çalışma izni vb. dolayı). @FreeWoRLD önümüzdeki dört sene içerisinde bunları güzelce planlayacağım teşekkürler.

Dostum DV lottery uzerine plan yapilmaz ki? adi uzerinde bir lottery, piyango yani... Gidip milli piyango dan bilet almaktan hicbir farki yok. Belki piyango cikma sansin daha yuksek olabilir. Daha saglam planlar yapman lazim. Yoksa bir omur boyu piyangonun sana cikmasini beklersin, yada seneye cikar hemen gidersin Amerika ya. Kisacasi sans uzerine plan yapilmaz.

Ornegin, ogrencilik, evlilik, iscilik vs... gibi saglam elle tutulur aksiyonlar alman lazim. Yoksa DV lottery 2 dk doldurulacak bir islem. Bunu herkes yapiyor zaten.

Umarim birseyler anlatabilmisimdir. Bol sans degerli arkadasim.

• @alpha2015tr Günaydın evet çok doğru tespit alt tarafı piyango şansımız varsa çıkar. çıkanlarda gitmiyor

• Konu başlığı pek aktif değil ama yine de sormak istedim. Alabama hakkında yorum yapabilecek orada yaşamış ya da yaşayan biri var mı.? Alabama'nın kuzeyini düşünüyorum AI ile yaptığım araştırmada yaşam maliyeti iş bulma kolaylığı (tabi yapmayı plamladığım işleri sıraladığımda) bana orasını buluyor da.

• @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin.

• @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet?

@Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin.

Teşekkür ederim bakıyorum.

Benzer Başlıklar

• green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Amerika'da Eyalet ve Bolgelere Gore Suc Oranlari

Taşındı Eyaletler
    17
    6 Oy
    17 İleti
    25k Bakış
    ?
    MA eyaletinde bir guvercini korkutmanin bile cezasi var, $20 veya 1 ay'a varan hapis. Burada 2 yilimi doldurmak uzereyim ve simdiye kadar hicbir ciddi sucla karsilasmadim. Burasi belki de Amerika'nin en liberal eyaletlerinden birisi fakat kurallar bakimindan cok muhafazakar. California'daki gibi markete girip istediginizi calip elinizi kolunuzu sallayarak cikamazsiniz, veya New York'daki gibi insanlarin evine cokemezsiniz (squatting). Birkac sikintili town disinda islenen suclardan haberim bile olmuyor, oldugunda da zaten polis geregini yapiyor. Buna ek polisler burada yillik asagi yukari $150-450k arasi kazaniyor (evet, saka degil) ve buyuk bir cogunlugu Veteran, cunku burada kamu hizmetlerinde veteranlara direkt oncelik veriliyor.
  • Ev Sahibi Olmak icin Hangi Eyalette Ne Kadar Calismali?

Eyaletler
    46
    1
    27 Oy
    46 İleti
    17k Bakış
    Burhan evinB
    @crazycells yani sadece çalış babam çalış:) gerçi Amerika'da bir umut var Türkiye'de o umutta kayıp oldu ev almak için. Ev fiyatları günümüzde 15-20 yıllık bakımsız evler bile 250 bin ile 300 bin arasi
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k