Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Merhaba, kafama bir soru takıldı. DV2024 başvuru fotoğrafımı onaylatmam ve kontrol etmem gereken tüm sitelerden kontrol ettirdim. Fotoğrafçının çok bilmişliği yüzünden kafa %’si veya göz hizası konusunda hata veriyordu. Ama hepsini düzelttim, her site onay verdi. Hiç bir sıkıntı olmadı. Onun dışında fotoğrafçı 1-2 sivilce düzeltmesi yapmıştı ama kesinlikle oynama olduğu anlaşılmıyor. Dediğim gibi her kontrol sitesi onay vermişti, bu siteler onay verdiğine göre fotoğrafım %100 geçerli midir? Şimdiden cevap için teşekkürler 🙂
-
@eaz 75 gün kaldı sorunun cevabını öğrenmeye eğer çıkmazsa aynı hatayı yapmazsın
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
S selamibasaran bu başlıktan bahsetti
-
https://hizliresim.com/obn5es2 merhabalar bu fotoğrafı çektim duvarda arkası birazcık karanlıktı site uyarı vermişti sonra ışığı yükseltip denedim şuan hata almıyorum böyle geçerli olur mu
-
@Starss arkada gölge olduğu için uyarıyı alıyorsun duvar ile senin arana ışık koyarsan ozaman duvarda gölgen çıkmaz
-
Tüm gerekli özellikleri yerine getirmeme rağmen tsg.phototool.state.gov sitesinden ' Photo dimensions are 600x600 ' uyarısı alıyorum sebebi ne olabilir acaba ?
-
@ebaris86 tsg koymadan önce ölçüleri 600 x 600 yapma 610 x 610 gibi 600 üstünde ki rakamları yapman gerekiyor zaten bu sistem otomatik olarak kendisi 600 yapacak sen 600 koyma yüksek koyacaksın
-
@ayvalik10 teşekkürler
-
@ayvalik10 excel nasıl yaptı hocam bunu. hangi sürümde bu özellik
-
A avar bu başlıktan bahsetti
-
@avar office 2016 var bende ancak yapay zeka artık işin cılkını çıkardı ondan dolayı yapay zeka ile de yapabilirsin.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@ebaris86, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Tüm gerekli özellikleri yerine getirmeme rağmen tsg.phototool.state.gov sitesinden ' Photo dimensions are 600x600 ' uyarısı alıyorum sebebi ne olabilir acaba ?
zaten 600 x 600 piksel en kucuk hali, o nedenle daha fazla kirpmasi mumkun degil, bilginize.
-
@ayvalik10 excel oldukca iyi is cikarmis sayin @ayvalik10 , tam olarak nasil yaptiniz, anlatir misiniz? baskalarina da faydasi olabilir...
-
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@ayvalik10 thank you.
-
@Semihmete your welcome amerikaya alışma pratikleri başlamış
-
-
@crazycells bu arada bu site de var ancak önce üye olunacak daha sonra resmi yükledikten sonra resmin altında kutuya ingilizce "background white" yazarsan arka resmi beyaz yapıyor fakat daha da beyaz yapması için nasıl bir ingilizce yazılır kontrol edebilir misin. Firefly yapay zekanın photoshop eklentisi.
-
S selamibasaran bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
@crazycells artık şimdiye kadar ki tüm programları yollarını unutturan yapay zeka ile resmin içinden geçiyor. Sitenin linki
örnek verilen resmi tekrar koyuyorum

Daha sonra linkten bu kısma tıklıyorsun

resim ekleyip indir dediğin zaman indiriyor ancak jpeg olarak indirmiyor png olarak indiriyor bu resmi hiç açmadan hemen diğer kısma tıklıyorsun.

daha sonra resim kalitesi artması için bu tuşa tıklayacaksın

şimdi de ayarlama kısmına geldi

herşey bittimi şimdi gidelim tsg phototool sitesine
https://tsg.phototool.state.gov/photo

-
-
@ayvalik10 fotoğraf ayarladım sorun yok ancak dpı ayarını yapamadım nasıl yapabilirim
-
@ayvalik10 son paylaşımdaki site çok güzelmiş gerçkten. başka işlerdede kullanılabilir.
Ama şöyle bişey var aklımda. greencardphotocheck.com mesela "Fotoğraf döndürülmüş, deforme ya da fotoğrafta herhangi bir şekilde oynama var mı?" diye bir soru var ya. Bu sitede yaptığımız arka plan değişikliği sizce herhangi bir oynama sınıfına girer mi? -
@avar sen fotoğrafçıya gidip resim çekilsen bile onlar da oynuyor ondan dolayı hiçbir resim oynanmıyor diyemezsin.
-
@Starss sen resmi ayarlamayı tsg phototool ile yaptıysan otomatik yapıyor yoksa photoscape ile yaparsın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum